Jump to content

Slušalice

momcilo12

Recommended Posts

SENNHEISER su extra sluske bilo koji model, neces se prevariti. Izaberi neki koji tebi odgovara. Isto tako SAITEK Cyborg 5.1 Sluske su extra uradjene, cena ce im biti ~80e ne znam tacno po meni su one "best buy". Ali ti sada nemoj da kupujes ono sto sam ti ja rekao vec pretrazi neke modele po netu ili evo ovde -LINK.

^ o boze... te philipsove su dobre kada imate velike glave... a meni te sluske padaju sa usiju konstantno... nikada ih nisam voleo iz pomenutog razloga a i zvuk me na njima nesto ne odusevljava... pre bih dao duplo vise kinte pa uzeo neke "pilotske" nego te philips...

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

Brate za tih 15e ne mozes naci bolje uzimao sam 20x slusalica i sve su prsle jedino ove genius drze nesto vise :)

hahah evo ti sluske za dve klase bolje od tih philips sto ih svi velicate ko ne znam sta... http://www.itsvet.com/proizvod/a4-tech-ah-...eadphones/40/56 ne samo da su jeftinije,ne da se bolje cuje, ne da su bolje za usi...

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

Al ne uzimas u obzir da zbog cene i odnosa kvaliteta philipsove i ove se ne mogu poredit.

Mozda je zvuk bolji,a to sto ti spadaju il nesto je problem verovatno do tebe a ne do sluski,ali problem je u tome sto ce ti se ove posle 2-3 mjeseca sjebat dal zbog slabog kvaliteta kablova ili negde ce se izgubiti kontakt i onda ih mozes baciti u kantu.

philips>ovo sranje.

blays2-200x75.jpg

SteelSeries Siberia , 6000 dinara.

Koristim ih , i prezadovoljan sam. Chak imaju i odvojen mikrofon, tipa kao ona bubica shto imaju ljudi u emisijama na televiziji.

I mozhesh da ih odvojish od regulatora zvuka, i da ih nosish napolje na ipodu , mp3 etc.

Link

Ja imam bele , i nemaju usb prikljuchak , nego redovan.

• 3 months later...

znam da sam bumpovao stari topic, ali opet bolje nego da otvaram novi...

dakle, zanima me da li kod nas ikako mogu da se nabave slusalice, steelseries siberia NECKBAND ( bitno, znaci ne full size nego neckband)...

kod nas svuda imaju samo siberia full size :/

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

• 7 years later...

Cek, jel tebi problem sto su spali sundjeri ili su se sjebali? Ako ti treba samo obostrano lepljiva traka to imas u svakoj boljoj farbari.

Ako ti trebaju celi earpads najbolje poruciti s Aliexpressa, kolega je bas skoro porucivao za neke Sennheiser slušalice, skroz korektni su mu stigli za neke smešne pare. Imaju za skoro svaki model, videh malopre i za tvoje Siberia Neckband.

Heghlu'meH QaQ jajvam