Jump to content

Tenis

leisure

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

lol? :)

Olimpijske markice naljutile Anu i Jelenu

Promocija poštanskih markica sa likom Ane Ivanović i Jelene Janković, koja je danas trebalo da se održi u Skupštini Beograda, odložena je do daljeg. Razlog je nezadovoljstvo članica našeg olimpijskog tima vrednošću markica na kojima se nalazi njihov lik!

Generalni direktor „PTT Srbija“ Goran Ćirić nedavno je predstavio poštansku marku „Olimpijski teniski tim Srbije - Novak Đoković“, čija je vrednost 46 dinara, dok je za ostale igrače valuta znatno niža, što je zasmetalo Jankovićevoj i Ivanovićevoj. Anina markica košta 40, Jelenina i Nenada Zimonjića 30, dok Janka Tipsarevića svega 20 dinara, zbog čega je srpski tandem snova odlučio da se promocija prolongira.

- Svi kao sportisti treba da budemo ponosni što nam je ukazana čast da se naš lik nađe na markicama, Jelena i ja smo presrećne, ali nastao je problem u kriterijumu. To je jedini problem i nadam se da će ubrzo biti rešen - izjavila je Ana Ivanović, a Jelena se nadovezala.

- Svi smo mi deo olimpijskog tima i svaka markica bi trebalo da bude iste vrednosti, a ne nečija 30, druga 40, 46 dinara. Markice neće biti povučene, nama je čast da ih imamo, samo ne želimo da bude razlike. Svi smo deo jedne zemlje i treba da smo tretirani na isti način, a ne da se neki zapostavljaju - dodala je Jankovićeva.

Razumem njihov hejt, ali zar nisu poštanske marke nešto slično kao na fazon para? Odnosno, nećeš uzeti 46 dinara markicu da pošalješ razglednicu, već onu od 20, isto kao što imaš 10 dinara sa Vukom Karadžićem i 100 sa Teslom, pa ne znači da je Tesla "veća faca" jer je na većem apoenu. Ne znam, samo na glas razmišljam :)

mislim da oni na to gledaju kao na bespotrebno unoshenje nekog razdora medju njih...

ne znam kako se to radi u svetu (gde cenim ne stalvjaju zhive na merke pa nema ego-problema) no mislim da je bolje da budu svi na apoenima od 10 din pa nek ljudi kupe vishe komada i cao =o)

btw ova pricha oko postanskih markica me uvek podseti na onu spiku iz Fargoa "markice sa malim apoenima se cheshtje kupuju..." =o)

jelena se u berlinu nesto muchi sa ovomi "feng shui" kineskinjom...

gubila je 1:4 pa je vratila jedan break i sachuvala servis, sad pokusava da izvuche neresheno...

edit

5:7 0:6 na kraju...ipak se probudila...+ kazhe da je nesto prehladjena od jutros...

sad ce ana vs neka chije prezime nemam nameru da transkribujem...no izgleda ko muski ganci i ima bariton glas ...wierd...

Nadala su sjebali zuljevi, trazio je medicinski tajm aut gde su mu se jasno videla dva poveca zulja na jednoj nozi, bukvalno rane, tako da sa tim bolovima tesko da mozes da se skoncetrises na igru

Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada...

ooo zavrshi ga nole vishe... 6:3, 3:6 i 6:3

mada, mnogo interesantniji mech - zhastin izgubila od dinare... i to safina krene prvi set 5:3, izgubi ga 5:7...onda zhastin krene drugi set 0:2, izgubi 6:3 i treci set 6:1 expres...

sad chekam da venus obliterishe ovu poljakinju pa da zaspim kad krenu nashe d'igraju