urgh Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 sad ce se nadje nego ko ce da kaze da je nadal igrao loshe. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Ali sad krecu turniri na sljaci! :) Mis'im, ne gotivim ja Nadala, ali kapiram da se za to sprema :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 ispravka :federer i nadal ove godine nisu osvojili ni jedan turnir (nadal josh od jula 2007me nista) nadal je dostigao svoj plafon, nikada on nece biti #1 a i ako bude bice na nivou rodika, par meseci i to je to. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Ali sad krecu turniri na sljaci! :) Mis'im, ne gotivim ja Nadala, ali kapiram da se za to sprema :) ja to gledam kao period u sezoni gde ce on izgubiti mnogo poena:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Videcemo, videcemo :) Meni ne bi smetalo, dal' ce njemu to je pitanje! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 7, 2008 Author Report Share Posted April 7, 2008 Nadal do RG moze samo da izgubi poene...koliko se secam, sabijao je nenormalno prosle sezone a sljaci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 ja se slazem s margijem. nadal je puko ko zvecka kad krenu ovi turniri gde je harao. Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 :( Ja sam očekivao neki "ako nadal pobedi na turniru na šljaci skidam se go!" post. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 razmisljao sam o takvom postu, ali ne mogu da garantujem da nece NIJEDAN turnir uzeti. ali mogu da garantujem da nece RG da uzme. to ce novak da uzme, MARK MY WORDS! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 (edited) btw koliko je tacno roddick bio prvi, ko je bio pre njega i ko posle njega? Edited April 13, 2008 by Synd Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 spanija dobila nemacku u davis cupu 3:2 kad sam zadnji put gledao hrvati su vodili 2:1 protiv italijana. noleta napali da je trpao sharapovu federer menja trenera... sta je jos novo? Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 Federer je imao trenera?:) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 I sad mu je josh kao trener kriv :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 spanija dobila nemacku u davis cupu 3:2 kad sam zadnji put gledao hrvati su vodili 2:1 protiv italijana. noleta napali da je trpao sharapovu federer menja trenera... sta je jos novo? shvatio je da nije dovoljno samokritican? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 fedja nije imao trenera josh od toni roucha, a njemu je dao otkaz prosle godine pred vimbldon ako se ja dobro secam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Videh i ja vest da je raskinuo saradnju sa trenerom, juche-prekjuche, tako da eto, nije ovo neko "lupio". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 ja sam na eurosportu procitao da je nasao novog trenera sad nemam pojma jebiga :) oce lik da poboljsa svoje performanse na sljaci, pimp my federer ftw :S btw. ako se troicki i pashanski potrude i skupe jos 150-200 bodova zakljucno sa wimbledonom - upasce na olimpijadu ^_^ koliko se secam top64 ce igrati Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Videh i ja vest da je raskinuo saradnju sa trenerom, juche-prekjuche, tako da eto, nije ovo neko "lupio". pa kako mu se zvao trener? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Najbolji svetski teniser Rodžer Federer priprema se za turnir u Eštorilu sa novim trenerom. Španac Hose Igueras, koji je osvojio 15 ATP titula, i pomogao Amerikancu Majklu Čengu da sa samo 17 godina osvoji Rolan Garos 1989. Federer nije osvojio nijedan turnir u 2008. godini niti je igrao u finalu što predstavlja njegov najlošiji početak sezone. Eto ... ne kazhe da je raskinuo sa starim, koga mozhda i nije imao, nego da ima novog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 JJ pala na peto mesto na lestvici :P Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 ne znam ni kako je usla u top 50, pozerka jedna. Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 verovatno je chula da se skidash go ako dodje na 1 mesto... ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 eh sad...kao ne bi volela to da vidi...pff Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 jankovicka je izgubila 450 bodova sa charleston turnira od prosle godine, zato sto se turnir pomerio nedelju unapred. ona je i dalje prvi nosilac i ceka drugo kolo ^_^ nista se vi ne brinite... Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Eto ... ne kazhe da je raskinuo sa starim, koga mozhda i nije imao, nego da ima novog. nemoj ti meni :P znash da znam mnogo o fediju! :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts