Kole Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 i....sat i sitno kasnije ovo se i dlaje igra...odlichan preokret u drugom setu (sa 0:2 na 6:3 ) i sad treci obe su tu negde po igri i 2:2 je rez...gogogo ana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 ahahahaha dobila ana \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 posto zemljak spava da ga odmenim TO LEPOTICE NASHA! \o/ (jel valja 'vako il treba josh "mendzhijskije"? ;o)) znachi odlichan treci set...5 do 7 gem se vidno vishe muchila ana od hantuhove...i onda dobije 8mi (koji se isto muchila prilichno) na svoj servis za 4:4....i kamera pokazuje grunevelda koji joj govori "now, now"....i ladno napravi break...i posle uzme svoj servis i cao zdravo =o))) odlichan mech, mada moracu da delove drugog seta pogledam u reprizi jer sam od muke posle prvog seta uzeo da pishem nesto i ugasio tv...no nije potrajalo dugo =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Ana u finaluuuuuu!!!!!! :D :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 izgleda da je pobeda vs serene bila samo greska u matriksu. medjutim evo, sve se vratilo na pravo stanje. eh, zivote. Pa dobro, ako sam dobro razumeo po izvestajima, jer nisam gledao mech, ova Jelena se bash raspala, a posle i rasplakala. To jeste tacno da joj niko nije kriv sto je igrala i dubl, ali ocigledno nije bila sposobna da se odupre. Ne verujem da bi pobedila da je bila normalna, jer je Sharapova bash "udarila jako", ali makar da je pruzhila veci otpor, pa da ne bude bas smor. o fala svevishnjem pochinje preshow...za 15-20 min ce da pochne mech...bio sam uveren da pochinje cela pricha u 2:45 a ne 3:45...oh well...who needs regular sleeping patterns ;o) Pa bilo je "not before 2:30h", sad, sto su oduzhili do 3:45h to je pitanje ;) GG Ana! Ja sam hteo da odgledam pocetak mecha sa Sharapovom pa sam leg'o oko 3 (misleci da ce mech poceti u 2:30h ko kole ali nije poceo mech nazalost) i budim se oko sest ili kad vec, i ono Hantuchova vodi sa 0/5. Rek'o sta je bre ovo omg. I da se ne bih nervirao odem da spavam dalje, i probudim se na 5/3 za Anu u drugom setu i onda ustanem i rek'o daj da odgledam do kraja. Onda me smorio naj gem koji Ana nije mogla da uzme petnaest minuta, i posle je sve bilo ok. A bacale su neke ok poteze sa obe strane, fino je bilo za gledanje. Steta sto nema nicega od srpskog finala, ali ja ne mislim da Ana u ovom nema shanse, samo da se odmori i da opet se i ona ne usere od finala kao na Rolandu. Sad uskoro krece Zimonja u mix dublu cetvrt-finale, valjda posle Nadalovog mecha. Btw, ako se ne varam, plasmanom u finale Ana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 TOOOOOO!!!!! bar je jedna od nasih devojaka prosla u finale!! al je zato princezica nasa uspela da oduva onu prtjastu slovakinju!!! samo se zanima koliko je trajao mec izmedju marije i jelene? sada svim snagama rur komjunitija uz noleta protiv rodzhera! evo fala bogu pocinje rano izjutra, tako da nece morati da se ceka neki mrtvacki pocetak od recimo 4am .. verujem da nece poceti pre 8h!! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 samo se zanima koliko je trajao mec izmedju marije i jelene? Nesto tipa sat i dvaes' :) je trajao mech koliko sam ja snimio. Ja bih voleo da gledam Federera vs Noleta, ali ako pocinje u 08h, nema sanse. Vidi stvarno, kažu ne pre pola devet. Peh, to neću moći da gledam, al' ću pratiti preko interneta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 anchi osvaja... Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 nole i fedi pochinje ne pre 5:30 po nashem vremenu. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 78 min je trajalo Sharapova v. Jankovic Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 toliko sam se iznervirao kad sam gledao Jelenu da sam se samo u drugom setu okrenuo na stranu i zakuntao... svaka cast za Anu,ali morace da da 100% svojih mogucnosti ako hoce da dobije Sharapovu u finalu,jer je ova poludela nesto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 brate, kako ovaj lik sabija Nadala, uzas... neverovatno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 tsonga ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 da 6/2 6/3 ga vodi, dodushe i nadal se ponasha kao rupa. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Jebote tek sad vidjeh ! Bravo Ana bravo bravo ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Nije nemoguce da se nadal reaktivira u trecem setu pa dobije taj, cetvrti i peti, nije to nevidjeno :) Mada je trenutno 3/1 za Tsongu u trećem setu, pa se sve plašim da će do toga doći. Ja nisam imao pojma ko je taj lik, vidim da je oko 40. mesta na listi a pošle godine je u australian openu ispao u prvom kolu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 38 mesto, i imao je ok rezultate na grenslemovima u prosloj godini (4 kolo vimbl, 3 us open), al' da ga ovako dere, ovo je zlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 ja sam ga video na onom "wats (pa kad prikazuju slicne licnosti)" koliko lik lichi na muhameda alija ne mogu da verujem :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 cao, cao rafa.... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 izgleda da ne pre pola shet ujutru znachi pola deset ujutru jer za tad eurosport najavljuje prenos. da evo, nadal je puko ko zvecka. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Dobio Tsonga na kraju - 6/2, 6/3, 6/2. izgleda da ne pre pola shet ujutru znachi pola deset ujutru jer za tad eurosport najavljuje prenos. Na sajtu Australian Opena lepo pishe "not before 7:30PM". Znaci samo oduzmite 10 sati i eto ga :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 drugo polufinale je u isto vreme, dakle 9.30 po nashem ujutru :) a ko god bude igrao protiv ovog u finalu, namuchice se.. lik je na drogama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Hantuchova said: [The way Ivanovic moved and squeaked her shoes while waiting to receive] was ridiculous I think. I was really surprised with that. I think it's unfair. It's a distraction to the server. We played before and she never did it. In the first or second service game [i told the umpire] but she didn't do anything about it. I don't think [the squeaking] was very nice. It's just tough, tough to accept that you lose. So I just wanted to get off the court as soon as possible." Jel stvarno nasha Ana toliko iritantno skripala patikama? ... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 (edited) Na sajtu Australian Opena lepo pishe "not before 7:30PM". Znaci samo oduzmite 10 sati i eto ga :) ja sam iz nekog nepoznatog razloga uvek dodavao:) primetio sam to oko shkripe sa tikama josh pre nekoliko mecheva, od tada enshto nisma konstatovao. jer sam naviko, al da je iritantno ejste, secam se i da sam se zapitao da li to smeta ovima shto serviraju:) Edited January 24, 2008 by Urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 sta ucini 'francuz' od onog pacova!! jooooj, kako mi je bilo lepo gledati izhivljavanje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts