Mare Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 svaka cast, najjace je bilo kad su mu tapsali francuzi debilni kad je pogresio prilikom prvog servisa i kada je komentator rekao steta sto ne znaju da je kod srba inat najveca izvozna marka (tako nesto :)) Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 \o/ svaka chast obojici, bash sam uzhivao ovog jutra \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 imbamech i pobeda boljeg - divota jedna ;o)) mada moracu da pogledam negde reprizu prvog seta chisto da upotpunim sliku... respekt za noleta, hvala mu na predivnoj pobedi! kad je dochek? ;o) i naravno - Tokio do MilvokiO! ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 stvarno sam odusevljen sa nasim teniserima ! NOLETU svaka cast !!! Dokazao je Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 sada mogu potpisati da dobija 3-0 izvini što nije dobio ivo karlović :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 ovde na Banovom neki rafali posle mecha.. Slavi se, a i ima se razloga za to! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 ajde pusti ti Banovo... :D ali sto ga oni novinari izmaltretirase sa slikanjem,covek ih ispostovao maximalno...ma pravi profesionalac... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 (edited) svaka cast, stvarno. pokazao je da kad igra onako kako ume, dere koga oce. sabice sve OPENE ove sezone :D samo, mnogo sam se nervirao... tsonga peder koji trazi celendz posle novakovog zakucavanja i ocigledno izgubljenog poena u nadi da ce ga sjebati. koja sisa, je bo te. navijaci retardirani koji ometaju novaka pri servisu. i mnogo me je nervirao najmladji novakov brat. pri svakom radovanju on mora da se pogleda kako je ispao na monitoru, kao da je jelena jankovic. retard mali, isutiracu ga. sve u svemu, gg. edit: zaboravih, gg i za zimonju. samo mi mnogo zao sto nije bolje prosao u muskom dublu :/ Edited January 27, 2008 by peja_ Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 ^ hahah primetio sam za malog. kao tapse a drugim okom gleda u monitor. ali jbg,nije za sutiranje jos,mali je :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 gg Nole i Zimonjicu,tako se predstavlja Srbija :o svi na docek!!! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 ovde na Banovom neki rafali posle mecha... Slavi se ali NEMA razloga da neko puca iz vatrenog oruzja jer: 1. To je ZABRANJENO ZAKONOM, pogotovo jer nije nikakva vanredna ili ratna okolnost 2. Uznemirava okruzenje i ozbiljnije zivcane i srcane bolesnike moze da kosta zivota ali ne, u srbiji mora da se ispaljuju plotuni iz topova... btw, svaka cast Noletu i svaka cast onom malom Tsongi, pocistio je mnogo jace igrace na putu do finala i vidi se da je skroz pozitivac bas kao i nole, na kraju draze mi je sto sam njih gledao u finalu nego nadala i phederera svakako. Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Svaka cast na pobedi. Silom prilika nisam docekao kraj, isterala me sestra u kupovinu. Ali scena u gradu tokom meca je bila kao za pomracenje sunca onomad. Nema kola, nema ljudi. Onda pobeda i krecu petarde, vatromet, muzika. Po koja hitna pomoc posle 5min. Stvarno svaka cast na pobedi. Conga je iznenadio, bar po meni totalno neocekivano da neko ko je na proslom bio 200+ na ovom 38-i da udje u finale AO-a. @fatboy: ... Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Nole sabijach. Nole bog. Nole neprikosnoveni teniser. Raznovrsnost u igri koju ima Nole nema apsolutno nijedan jedini teniser danas, a ne pada mi na pamet nijedan ko vise ne igra. Nole je cist dokaz zasto ljudska rasa dominira na planeti. Meni je sasvim ok bio Conga, covek igra svaki poen kao da je pocetak meca. A to sta smeta malim sisicama kod bilo koga ko igra protiv njihovog ljubimca je odlika malih sisica, tako da je sve u redu. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 SRBIJA!!!!!!!! sad nek se malo odmori pa idemo na turu po shljaci Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Nole je cist dokaz zasto ljudska rasa dominira na planeti. sve sve sve, ali cemu ovo?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 to je bole, nothing to see here, move along... ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Nole sabijach. Nole bog. Nole neprikosnoveni teniser. Raznovrsnost u igri koju ima Nole nema apsolutno nijedan jedini teniser danas, a ne pada mi na pamet nijedan ko vise ne igra. Nole je cist dokaz zasto ljudska rasa dominira na planeti. Meni je sasvim ok bio Conga, covek igra svaki poen kao da je pocetak meca. A to sta smeta malim sisicama kod bilo koga ko igra protiv njihovog ljubimca je odlika malih sisica, tako da je sve u redu. Naravno da cu da ga pljujem dok igra protiv djokovica :) inace ovako big respect, 38 je bio rankiran a igra kao da je top 5. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 GG shta drugo reci do - epska pobeda. svi na docek :D Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 car Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 gg svaka cast :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 sabiJo nema sta :) al onaj deo za bananu je pobedio Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 lol, svi pitaju kad je docek, izgleda da ce biti pola miliona ljudi:)...btw, koje su iskompleksirane sise ovi englezi, pogledajte neke komentare... http://www.bbc.co.uk/dna/606/A31554911 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 @Mendzi Zato sto su ljudi najadaptibilnija rasa od svih zivih bica (dobro, mozda se ne kaze rasa, i mozda ne od svih zivih bica, ali poenta je tu). A Nole je ubedljivo najadaptibilniji igrac tenisa ikad. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 GG! Svaka mu chast... \o/ Tako ruzan dan, a tako lepo pocheo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts