Jump to content

Tenis

leisure

Recommended Posts

svaka cast, najjace je bilo kad su mu tapsali francuzi debilni kad je pogresio prilikom prvog servisa i kada je komentator rekao steta sto ne znaju da je kod srba inat najveca izvozna marka (tako nesto :))

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

svaka cast, stvarno. pokazao je da kad igra onako kako ume, dere koga oce. sabice sve OPENE ove sezone :D

samo, mnogo sam se nervirao...

tsonga peder koji trazi celendz posle novakovog zakucavanja i ocigledno izgubljenog poena u nadi da ce ga sjebati. koja sisa, je bo te.

navijaci retardirani koji ometaju novaka pri servisu.

i mnogo me je nervirao najmladji novakov brat. pri svakom radovanju on mora da se pogleda kako je ispao na monitoru, kao da je jelena jankovic. retard mali, isutiracu ga.

sve u svemu, gg.

edit: zaboravih, gg i za zimonju. samo mi mnogo zao sto nije bolje prosao u muskom dublu :/

Edited by peja_

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

ovde na Banovom neki rafali posle mecha...

Slavi se ali NEMA razloga da neko puca iz vatrenog oruzja jer:

1. To je ZABRANJENO ZAKONOM, pogotovo jer nije nikakva vanredna ili ratna okolnost

2. Uznemirava okruzenje i ozbiljnije zivcane i srcane bolesnike moze da kosta zivota

ali ne, u srbiji mora da se ispaljuju plotuni iz topova...

btw, svaka cast Noletu i svaka cast onom malom Tsongi, pocistio je mnogo jace

igrace na putu do finala i vidi se da je skroz pozitivac bas kao i nole, na kraju

draze mi je sto sam njih gledao u finalu nego nadala i phederera svakako.

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Svaka cast na pobedi. Silom prilika nisam docekao kraj, isterala me sestra u kupovinu. Ali scena u gradu tokom meca je bila kao za pomracenje sunca onomad. Nema kola, nema ljudi. Onda pobeda i krecu petarde, vatromet, muzika. Po koja hitna pomoc posle 5min. Stvarno svaka cast na pobedi. Conga je iznenadio, bar po meni totalno neocekivano da neko ko je na proslom bio 200+ na ovom 38-i da udje u finale AO-a.

@fatboy: ...

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Nole sabijach. Nole bog. Nole neprikosnoveni teniser. Raznovrsnost u igri koju ima Nole nema apsolutno nijedan jedini teniser danas, a ne pada mi na pamet nijedan ko vise ne igra. Nole je cist dokaz zasto ljudska rasa dominira na planeti.

Meni je sasvim ok bio Conga, covek igra svaki poen kao da je pocetak meca. A to sta smeta malim sisicama kod bilo koga ko igra protiv njihovog ljubimca je odlika malih sisica, tako da je sve u redu.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Nole sabijach. Nole bog. Nole neprikosnoveni teniser. Raznovrsnost u igri koju ima Nole nema apsolutno nijedan jedini teniser danas, a ne pada mi na pamet nijedan ko vise ne igra. Nole je cist dokaz zasto ljudska rasa dominira na planeti.

Meni je sasvim ok bio Conga, covek igra svaki poen kao da je pocetak meca. A to sta smeta malim sisicama kod bilo koga ko igra protiv njihovog ljubimca je odlika malih sisica, tako da je sve u redu.

Naravno da cu da ga pljujem dok igra protiv djokovica :) inace ovako big respect, 38 je bio rankiran a igra kao da je top 5.

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke