Crno-Sunce Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 ko visoko leti nisko pada!!!!111 Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 sta sam leteo, video svoj br i ponadao se kao svi :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 i sta sad .... nista ne javljaju :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 sta se desava !? odlozena dodela nagrada, posto je EU odlozila potpisivanje sporazuma !? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 7, 2008 Author Report Share Posted February 7, 2008 Moramo da sacekamo rezultate predsednickih izbora ;) Ne, bice, mozda vec veceras objavljen ceo spisak i onda preuzimanje. A provericemo i par ovih sto se zale da su osvojili nesto a nisu dobili SMS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Daki shta ti pishe to,ako se ne varam na Arapskom, u potpisu? Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Daki shta ti pishe to,ako se ne varam na Arapskom, u potpisu? Mess with the best die like the rest Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 e, da se javim i ja. moj broj je 063-219xxx sa spiska... ali isto nikakvu poruku nisam dobio :[ imajte to u vidu! Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 nisam jedini!! JEA :D ramirez kako se ukucava X na tel ocu te nazovem nesto da te pitam!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Pa dvaput devetka, dog! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Ja sam dobio poruku, I poslao Ime, Nadimak, Email I Datum rodjenja, rekli su da mi je prijava prihvacena, I cekam 2 dana vec O_o Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 zajebali su te, ja sam vec pokupio svoju nagradu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Ja bih voleo jednu ASUS P5E3 Deluxe matičnu ploču, plz. Trazio sam I saznao sam da je cena $344.00. Ocu "uvalim" nekom \o/ A ako ne, onda Hellgate london, malo da se igram. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 7, 2008 Author Report Share Posted February 7, 2008 Hvala ljudima koji se javljaju oko preuzimanja nagrada. Čisto da pomenem svima koji se do sada nisu javili da se jave do kraja ove nedelje, znači zaključno sa 10. februarom, kako bi mogli da se dogovorimo oko preuzimanja nagrade. Nakon toga nagrada zastareva i ne može se podići. Svi vi koji ste nagrade dobili, organizovaćemo preuzimanje narednog petka kod Stilgara (Cvijićeva 46, na ćošku sa Jaše Prodanovića, jako blizu nekadašnjeg Verano Motorsa), tako nam je verovatno svima najzgodnije. To je 15. februar, Dan državnosti, taman nećete ni da radite :) Primopredaja je u 20h uz slikanje, pa se lepo obucite. Potrebno je da mi do srede, 13. februara potvrdite da dolazite kako bi vam nagrade bile spremne. Takođe, ko nije iz Beograda neka se javi pa da mu pošaljemo poklon poštom, ali tu već ne garantujemo da će stići pored naših bajnih poštara :)) Što se tiče "na spisku sam a nisam dobio nagradu", situacija je 50/50, i izgleda da neki ljudi zaista imaju slične brojeve telefona. Primera radi, Daki je zaista na spisku a nije mu iz nekog razloga stigao SMS, dok je na primer Kole imao sličan broj kao Intruder, ali su na njegovu nesreću poslednje tri cifre ipak sa Intruderovog telefona :) Evo nagrađenih (ko nije ostavio full ime napisaću nadimak, da biste znali da ste to vi): Igor Stojšić - A4Tech G600 Mladen Stupar - A4Tech HS-6 Velimir Đurđević - Thermaltake ArmorJR VC3000BNS Željko Lazić - Genius Speed Wheel 3 Mario (Barsa) - A4Tech X7-500MP Jelena Čukavec - A4Tech G600 Aleksandar (alexa.pa) - A4Tech G100 Dragan Kolev - A4Tech AH-680 Petar Andreev - Genius Speed Wheel 3 Davor Maričić - A4Tech X7-300MP Ivan Todorović - Tabula Rasa Dejan Jovanović - Hellgate London Branislav Antic - A4Tech X7-300MP Uroš Tomović - Escape from the Paradise City Bozo (razaracq) - A4Tech X7-300MP Marija Perović - Sapphire HD2400Pro Emil (Pesma) - A4Tech X710F Nikola Savić - A4Tech G100 Marko Krajčeški - A4Tech X7-300MP Stanko Trkulja - Neverwinter Nights II Marko Nikitović - A4Tech 7X-300MP Petar Marinković - ASUS Silent Knight II Predrag (smorhu) - A4Tech X710F Siniša (sunjalo) - A4Tech X7-500MP Darijan (daki) - A4Tech X7-500MP Ukoliko ima nekih pitanja, izvolite! Čestitke naravno svim dobitnicima i onima koji su nam pomogli da izaberemo Igru godine 2007.! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 jebeni a4 mish... ahaha :((( Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Igor Stojšić - A4Tech G600 zasto... oh zasto rezultati nisu bili pre 10 dana... sad cu imati dve potpuno ispravne tastature :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 dobio sam Neverwinter Nights II :)))) za koliko moze da se proda?? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Ja sam dobio a4 tech g100 sad ce da vidimo shta je to :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 vudu je nesto pominjao 1500 :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Lol dobio sam onu malu gejmersku tastaturicu :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Mendži brate mili, kupujem to, javi mi se odma na PM! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 NE DAJEM ISPOD STO EVRA !11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 je l' treba nekom hellgate london? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Lucky zasto mene nema na spisku !? Dobio sam potvrdu od centra da sam dobio nagradu, uzvratio im smsom, i naravno sve je to prihvaceno ... ne kontam !?! btw, mob ide ovako 063/8202xxx ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts