Kole Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 hmmm....pa...kad tako formulishesh -gledati full 10 sezona sigurno ne =o) mislim ono, ima Ge-ni-jalnih! epizoda koje i dan danas spadaju u vrh TV komedija ali ono..to su 3-4 epizode po sezoni tops...ono ostalo je pregazilo vreme...mislim, to je serija iz druge polovine 80ih (i posle ulazi u 90te jel) i tada je to da glavni protagonisti budu totalni antiheroji, lower middle class djubrad od ljudi koji nemaju sretje bila revolucionarna...onda je dosla roseanne pa simpsonovi i granica je nastavila da se pomera dok je MWC ostao tamo gde jeste.... e sad stoji i to da je ed o'niel za mene i dan danas mag komicharskog tajminga kao i da zhelim NO MA'AM majicu za kuglanje, no da preporuchim nekome 200+ epizoda nechega gde je tek 50ak bash bash dobro...naaah ;o) besides, humor u seriji je usmeren na 35+ godishnjake sa decom koji mrze svoj posao/zhivot...tesko da to mozhe da naidje na rezonancu kod nekoga tipa tebe koji si, tehnichki, i dalje tinejdzher ;o)) ako si u prilici iscimaj ortaka da ti na 1 dvd narezhe neki njegov best off (tipa epizode sa obrezivanjem, sa milionitim kilometrom na automobilu, sa olimpijskim plamenom i if you build it he will come....ono nakupice se dobrih epizoda i nemash bojazni da ce da te smori kao da zasednesh pred 10 dvdova =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 7, 2008 Author Report Share Posted January 7, 2008 al zato debela ortakinja iz gilmore girls...ou maj gaad kako iritira... Mrzelo me da idem da gledam na imdbu ko je ta debela, a znam da mi je bila poznata. A posto nisam fan gilmore-a da bih je tako zapamtio, nisam ni hteo da se nesto udubljujem u tematiku. A i ovaj exboyfriend je poznat relativno, ima ga u onom what about brian ali i u 7th heaven jelda. A kevu znam iz 24ke :) Kul mi je i onaj shef u firmi, sto je isto poznat :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 A sad sam stavio neke HD filmove na download, tako da ce te serije morati da sacekaju jos neko vreme :) Na kojim torentima nalazis HD filmove? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 laki daznt du torentz, laki daz njuzis...;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Ova Samanta Who je u sustini zabavan sitkom koji brzo prodje, ali niko nista nece propustiti ako ne odgleda. Da li ce ugasiti ovu seriju? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 8, 2008 Author Report Share Posted January 8, 2008 @ longi - kao sto rece Kole - news all the way :) @ bole - ja pojma nemam, ja odgledah ovo sto mi je kole dao, mozda on ima neke detalje. Video sam da su ovu Eplgejt nominovali za najbolju glumicu u komediji, a iskopah i ovo: Christina Applegate's comedy Samantha Who? gets full-season pickup after good numbers. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 nash drug bole koji prodreva u sushtinu sa osvrtom na gubitak u sluchaju propustanja....najbolje da ljudi gledaju stvari na TVu koje bi bilo steta da se propuste =o))) inache kao i za boldvina prosle, tako sam i protiv kristine ove godine da bude nominovana nakon pola seozne...whatever =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 @ longi - kao sto rece Kole - news all the way :) Jos ako te ne mrzi da mi pojasnis sta je to i kako radi :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Sve sto znam o tome je da se naplacuje dl. Kapiram da sam ti dovoljno rekao :) Quote Novi forum smrdi  Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 au, dosta stvarno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 8, 2008 Author Report Share Posted January 8, 2008 Taj fazon... 15 dolara mesecno kosta, mada ja delim sa drugarima pa me ispada 4 dolara mesecno, sto je stvarno smejurija za punu brzinu downloada u svakom trenutku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2008 Author Report Share Posted January 9, 2008 Pogledao sam pilot onog Carpoolersa ... Ne deluje loshe, tj. ima neceg zanimljivog u toj prichi chetiri tipa koji imaju "mir" samo dok se voze do posla i sa posla svaki dan. No moram priznati da me vise od serije zapravo zainteresovao taj Carpool sistem. Kako to uopste funkcionishe? Znam da je off-topic, ali se i uklapa u temu zapravo :) Ono sto me zapravo zanima je sledece: - Carpool traka na putu - kako ona radi? Potrebno je da se u vozilu nalazi vise od jedne osobe i mozete ici tuda, ili nesto mora da se "prijavljuje" i sta ga znam? - Carpool parking - Kako se ovde vodi racuna o tome ko ga koristi? Ne verujem da postoje kamere koje snimaju koliko je ljudi izaslo iz nekog automobila na tom parkingu? A evo i slike promocije carpoolinga tokom i nakon WWII Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 registruju se automobili ljudi koji uchestvuju u carpoolingu i oni dobiju nalepnicu/markicu (ko na cheshkim autoputevima umesto putarine ;o)) i onda ako te kontrola uvati bez nalepnice/sa manje od propisanog broja ljudi za carpool lane platish neku kaznu... inache carpoolersi nastalvjeni danas, sedma epizoda je sweeet =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2008 Author Report Share Posted January 9, 2008 i oni dobiju nalepnicu/markicu (ko na cheshkim autoputevima umesto putarine ;o)) i onda ako te kontrola uvati bez nalepnice/sa manje od propisanog broja ljudi za carpool lane platish neku kaznu... Nije na ceskim, vise kao na svim evropskim (osim nemackim gde placas putarinu kroz cenu benzina), ali kapiram poentu :) A i koji je propisani broj ljudi? Nije dovoljno dve osobe, mora vishe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 dunno... po snl skechevima ide sve od 2 do 4...moguce da od broja osoba koje su u kolima zavisi tip nalepnice i cena registracije... i kako "nije na cheshkim" jeste, i to do 95te, PRE nego sto su usli u eu ;oP...da si rekao "nije samo na cheshkim" no ovako neuvidjajno...cccc ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 pa da, cesi su uvek bili bitange! ;P Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 5, 2008 Author Report Share Posted November 5, 2008 Koji je trip sa vaskrsavanjem topica? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts