RernaFriziderplavo Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 Hmmm sta da kazu, "poginula su vam deca ali mi cemo vama dati 30hiljada evra" ? + ne verujem bas da bi prihvatili te pare,glupo bi ispalo,bar po mom misljenju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 bedak :(( jes veliki brat lelemudjenje na koji se pali pola ove zemlje ali stvarno je loshe kad iko ovako zavrshi, i to zbog gluposti...mada ko zna zasto je to dobro :P! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 mogli bi da odrade VB sahranu. sa sve kamerom u kovcegu :P salu na stranu, nervira me sva trka i frka oko poznatih. ali onda, zato se i zovu "poznati". Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 mogli bi da odrade VB sahranu. sa sve kamerom u kovcegu :P salu na stranu, nervira me sva trka i frka oko poznatih. ali onda, zato se i zovu "poznati". LOL,da ce da ih sahrane sa onim mikrofonima na njima :) ps.Samo chekam prvi crnjak na ovu temu...Grujane javi se :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 skroz smor :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 Nisam mislio na konkretnu situaciju nego na tu izreku generalno. O onima koji su bili dobri, neka se prica dobro i to je to, o loshima treba da se kazhe samo good riddance ... ja iskuliram... kad slobu mrtvog nisam oterao tamo gde mu je mesto... izdrzacu sve u zivotu... ^^ mogli bi da odrade VB sahranu. sa sve kamerom u kovcegu :P salu na stranu, nervira me sva trka i frka oko poznatih. ali onda, zato se i zovu "poznati". sa te morbidne strane gledista... nisu mogli da nadju bolje vreme da svojom smrcu odu u legendu... otisli bi u zaborav vrlo brzo... jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStorm Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 kao, ono boli me kurac za sve njih u paketu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovanaa Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 sa te morbidne strane gledista... nisu mogli da nadju bolje vreme da svojom smrcu odu u legendu... otisli bi u zaborav vrlo brzo... Ako mislis da su otisli u legendu onda ti svaka cast. Nisam ih posmatrala stvarno sa te strane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 to je bre sve marketinski potez :) salu na stranu,stvarno bedak za ljude.. R.I.P ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 neki stvarno preteruju, sutra ce vec sve biti zaboravljeno. josh enshto, finansiranje kampanje apropo sigurnije voznje je chisto gubljenje vremena i bacanje para u ambis. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 bolje da naprave mega zuraju sa sve pajdom na tacni za preostale ukucane. kampanja je odlicna ideja. samo treba biti dobro odradjena, sa dobrim snimcima, slikama i da bude potresna i propracena ekstra friki muzikom (mislim na tv kampanju) ako budu izlepili bilborde sa crnom pozadinom i crvenim slovima i napisali "ne brze od zivota" onda su pare bacene Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 live a lie, timmyyyy mogu da se kladim da ce statistika naredne godine biti ista, ma kakva kampanja bila. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 ma bre sve je to bilo pijano i drogirano ... don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 Ako mislis da su otisli u legendu onda ti svaka cast. Nisam ih posmatrala stvarno sa te strane. nece sigurno dobiti ulicu sa svojim imenom... ali ce za razliku od random likova koji svaki dan ginu u saobracajkama biti pamceni jako dugo... jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 nece sigurno dobiti ulicu sa svojim imenom... ali ce za razliku od random likova koji svaki dan ginu u saobracajkama biti pamceni jako dugo... Raaaajt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 nije mi zao ako oce da vozi 300 na sat po snegu sad trpi posledice kapiram da se nikad nece znati ali ako niko iz kola nije rekao da uspori i da oladi onda su oni krivi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 (edited) bolje da naprave mega zuraju sa sve pajdom na tacni za preostale ukucane. kampanja je odlicna ideja. samo treba biti dobro odradjena, sa dobrim snimcima, slikama i da bude potresna i propracena ekstra friki muzikom (mislim na tv kampanju) ako budu izlepili bilborde sa crnom pozadinom i crvenim slovima i napisali "ne brze od zivota" onda su pare bacene guts & gore, and decapitated bodies... jedna slika hiljadu reci :) samo naznacis da program nije za one ispod recimo 16 godina, izredjas slajdove saobracajki i ruku kako visi sa obliznjeg drveta... sto me podseti na onaj vic sa saobracajkom : bila saobracajka uzasna, delovi tela ne sve strane, i sad dolazi pandur na uvidjaj, i zapisuje u blokche : - levo stopalo, na travi - desna podlaktica, na travi - trup, na travi - glava... na ast...asft...afsa... *sutne glavu na travu* - glava, na travi. Edited December 29, 2007 by ch1zra Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 bolje da naprave mega zuraju sa sve pajdom na tacni za preostale ukucane. realno! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 I kolacici od skunka za grickanje, MA MILINA, OMG DROGA Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 Ja i dalje chekam Gruju У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 GAY! :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovanaa Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 nece sigurno dobiti ulicu sa svojim imenom... ali ce za razliku od random likova koji svaki dan ginu u saobracajkama biti pamceni jako dugo... Pamti ih ti slobodno, pa da vidim ko ce tebe da pamti i koliko, pa kad umres ti se vrati i reci "zasto su mene svi pamtili manje nego ove debile iz velikog brata? A da, zato sto su bili u nekoj debilnoj emisiji na B92." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 dobar odgovor,dobar :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 DA li su poznati ili ne, to nije bitno. Vazno je da li su se oni kurcili u Sitroenu C4 (?!?!), vozeci preko 100 putem koji je sve samo ne put, ili ne. Ako su se kurcili, onda jebiga, kada sa djavolom tikve sadish...... U tom slucaju ne znam zasto bi ikoga bilo zao tih "starleta bez razloga" It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 NE BRZE OD ZIVOTA prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts