ZeRoQL Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=ZqW2cHk9R50...feature=related Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 bwahahahha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 hehe, nije loshe ... bilo na nekoj od televizija kao neka nagradjena reklama, tralala ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Ne znam za vas,ali ja ovde vidim tipichan primer rasizma. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Ne znam za vas,ali ja ovde vidim tipichan primer rasizma. dada Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Kakve veze imaju crnci i Italija ffs ? Nije losha ideja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Pa na sta bi ti prvo mislio, da je isped tebe goli crnja, I pishe Coloured is better xD Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Vatreno oruzhje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 nije lose :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 ahahaha fina forica :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 kad sam video kupatilo ladno sam pomislio da je ova reklama u pitanju http://www.youtube.com/watch?v=cssrIFbfgmA al valja i ovo za prashak =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 (edited) odlicna reklama. rasizam da,al bi trebalo belci da se bune,jer lepo kaze kolord iz betr.belac je sonja a crnja je faker tako da ne vidim nikakav problem... eh da,klip se inace zove zenske zenke na youtubu:) Edited December 23, 2007 by kakoo Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 odlicna reklama. rasizam da,al bi trebalo belci da se bune,jer lepo kaze kolord iz betr.belac je sonja a crnja je faker tako da ne vidim nikakav problem... eh da,klip se inace zove zenske zenke na youtubu:) Ja sam o tom rasizmu i mislio,prema belcima. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Pa crnja ima longetu ovaj nema ;)) Super je reklama . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 rofl za drugi deo Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 Ahahah al drugi deo je odlichan :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted December 24, 2007 Author Report Share Posted December 24, 2007 drugi deo je priceless :DDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 gledao sam ovo ranije, evo vam drugi deo :) http://www.youtube.com/watch?v=cAhenHWss8I Neochekivano,svidja mi se :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 extra je reklama Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 extra je reklama :)) Al ne kontam sto se ljudi toliko 3puju po pitanju rasizma, ko da lika koji muca nece zajebavati ostali, ili lika koji...ne znam sad, lupam banalne primere. Gotovo je default da postoje nesuglasice/neslaganja/podsmevanja izmedju razlichitih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 odlicne su obe :) Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
strax_su Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 HAHAHA extra reklama ali video sam je negde ranije Quote Mr.Raser: "Sliver is noob" Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 vr' bate Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 Ne znam za vas,ali ja ovde vidim tipichan primer rasizma. nije svako zatucani bedevedesetdvojkash pa da u svakoj sitnici trazhi neshto shto se kosi sa politichki korektnim stavovima. ovo je smeshna reklama, i nishta vishe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts