Lucky Posted December 25, 2007 Author Report Share Posted December 25, 2007 hahaha :)) sorry g!!!. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 haha govance ili ne, auto je totalno imba :) ja zadovoljan... rezervisana misljenja o njemu sam samo mogao na ruru da prochitam gde je impreza najbolji/najlepsi/stagod auto, lolzor :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 Qashqai je zaista odlichan auto, samo da su Nissanovi marketolozi bili malo manje kreativni sa imenom, sve bi bilo cool :)) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 25, 2007 Author Report Share Posted December 25, 2007 haha govance ili ne, auto je totalno imba :) ja zadovoljan... rezervisana misljenja o njemu sam samo mogao na ruru da prochitam gde je impreza najbolji/najlepsi/stagod auto, lolzor :P Da, da, samo su na ruru svi rezervisani prema automobilu kojeg si bash ti kupio. Pazi molim te! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 ZA TE PARE SI MOGO JEDNO PET DVOJKI DIZELASA DA KUPIS I DA IH MENJAS SVAKI DAN!!11111 DVE-TRI AKO SU U DOBROM STANJU Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 25, 2007 Author Report Share Posted December 25, 2007 Ili kupish pet, zatamnish stakla i ubacis dve neonke i prodas 500 evra skuplje od cene po kojoj si kupio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezki Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 Ili kupish pet, zatamnish stakla i ubacis dve neonke i prodas 500 evra skuplje od cene po kojoj si kupio. a GTI znacke?! Tu dobijas i na snazi i na ceni :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 ljudi mogu da se smeju. mog caleta su obmanuli pa je pre 5-6 godina kupio golfa 4orku za 10.000... vozio ga je dve godine, napravio preko 50-60 hiljada i prodao ga za 12.000... koji korejapanac to moze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 26, 2007 Author Report Share Posted December 26, 2007 Ja sam bio ozbiljan, sto je najcrnje od svega :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 verovatno ga je kupio dok je bio dozvoljen uvoz polovnjaka do 6 godina, a prodao kad su ono bili začepili na 3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 ne brate golfu raste cena sa vecom kilometrazom, dough... hrk.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 ljudi naravno da ce koreanac izgubiti na vrednosti,sa tim sam i racunao.dakle imam 5 godina garanciju na valjda 100k km,ako to ne predjem onda imam i 6. za jos 20km ako ni to ne predjem imam svih 7 godina.a glupo je sad planirati za kolko cu moci da ga prodam za 7 godina.svi hvale izradu tako da kapiram da cu ga drajvati do crknuca. jedino mi dovlagsi nije jasan sa ovom doplatom za 7god garancije? a kao sto rekoh na drugom topiku,kupovina je odlozena za par meseci. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Pa, do sada je bio fazon da imas 5 godina garancija, a uz doplatu - svih 7. Zato je na onim bilbordima po gradu stajalo "cee'd - 7 godina garancija vec od 14.500 evra" ili tako nesto, a on u osnovi kosta 13.200. Mozda su to promenili sad, jer im niko nije doplacivao or samting... Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts