nikita_ Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 (edited) Jeo sam poparu, sa PROJOM I HLEBOM (pogacom tacnije), self made!!! Sad mi stomak kao da sam pio 3 litra piva. IMBA XD Edited January 11, 2008 by NoNikita sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 moram 14og da se pojavim u 8 ujutru na faksu, da dobijem neki pecat za ispit.. kreteni Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 moram 14og da se pojavim u 8 ujutru na faksu, da dobijem neki pecat za ispit.. kreteni bolje 14 nego 15 :D sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 taj rad. btw daj tvoj recept za poparu omg da vidim kako ti to pravis brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 ujutru jedem poparu :) odo spavati, srecan sam sto cu leci vako rano.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Jeo sam poparu, sa PROJOM I HLEBOM (pogacom tacnije), self made!!! Sad mi stomak kao da sam pio 3 litra piva. IMBA XD opa popara :D jeo sam samo sa hlebom projom nisam probo : D jao jao jede mi se proja :D kad smo kod proje :D CICVARA >>POPARA :D mada ide ovako :D CICVARA>KACAMAK> POPARA :D barem sto se mene tice; D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 A SALAMURA? MORA NEGDE I SALAMURE DA BUDE :))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 raspadanje.. al kvalitetno :) skidam slike iz onog foldera sa emo teme, pa kad to pregledam, koma Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 ajde dajte tacan recept za te vase popare, sa sve spremanjem, mrzi me da cimam babu:) keva se zali da joj nesto bezveze ispada lol @topic: opet mi je dosadno, ispao sam iz ovog fazona kuntanja ocigledno (u koji je cizra upao otprilike u vreme kad sam ja ispao i ko je sad tu prvi i najbolji i najlepsi? ), danas cu da ustanem u podne i cao. takodje, moram sam sebe da bijem po glavi, ljudi koji sviraju dzitru par godina sviraju bolje od mene zato sto sam lenja stoka koja nije pogledala instrumenAt tipa mesec dana... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 sinoc se bas lepo vece pretvorilo u disaster. me sad :'( For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 sinoc mi se smuchio zivot, probudio sam se misleci na dogadjaje od sinoc, i ne vidim pomoc. a i ko ga ebe. lep dan :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 jeste vas dvoje bili na istom mestu ?:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 sinoc mi se smuchio zivot, probudio sam se misleci na dogadjaje od sinoc, i ne vidim pomoc. a i ko ga ebe. lep dan :) mucilo te to sto nisi uspeo da sacuvas dugo A :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 mucilo te to sto nisi uspeo da sacuvas dugo A :))) ono kad smo igrali, ja nisam znao gde bijem. vodio sam mnogo bitne razgovore sa devojkom. a bitni su u picku materinu, to mozda samo za nju bitno. tako da sam alt+tab. pucam na lika i mislim u sebi "ubi me ubi me". :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Juce bio na poslu i dobio temperaturu 39.2 :/ ono zavrsio sta samo morao i otisao kuci i umimrao u krevetu ostatak dana. Sada sam kao ok ali i dalje ne kapiram kako je to moguce jedan dan imas preko 39 a drugi dan nemas temperaturu ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Evo odgovorice ti bolnicarka mara. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 blah, zasto sam tek sad ustao :(((( idem malo do ade, opet lep dan koliko vidim kroz prozor.. a onda moram da ucim, jebeeeno ucim :((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Evo odgovorice ti bolnicarka mara. ahaha, znaci kole i ja smo izgubili posao:)...btw, evo blejim kod kuce, bas je lep dan, treba izaci malo napolje...mada izgleda da sam pored ledja uspeo da sjebem i koleno sedeci za kompom...znamljivo zaista... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 pokusavam da se skinem sa dopa ali mi nesto ne ide ... don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 ahaha, znaci kole i ja smo izgubili posao:)...btw, evo blejim kod kuce, bas je lep dan, treba izaci malo napolje...mada izgleda da sam pored ledja uspeo da sjebem i koleno sedeci za kompom...znamljivo zaista... cuti bre to je dobro da imamo vishe vremena za chill za poker stolom...ja da gubim pare a ti da pokazujesh sifone... nego...zaista kako si uspeo koleno sedeci da skenjash? to bre ne mogu ni one ergo stolice gde kolena drzhe deo tezhine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 (edited) ustao danas bi mogao da sredim gajbu, da krenem da pisem seminarski i da krenem da ucim za ispit tuzna realnost je sto cu verovatno odgledati 2 filma, naruciti picu i igrati igricu do 12 i onda se napiti. al dobro... treba imati ciljeve :) edit: upravo smo ja i cimer dostigli novi nivo lenjosti... mrzi nas da pricamo pa se dopisujemo... Edited January 12, 2008 by Joe Kerr If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 nisam izaso iz sobe nedelju dana :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 O5 sam ustao u 1, jel' ima neko neki savet oko mog retardiranog spavanja...Da ne spavam jednu noc uopshte? Teretana>raspremanje sobe>wow ili devojka -.- . Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 @topik.. ukachila prehladu.. =/ ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Spakovao sam se.Palim sutra na Kopaonik;) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts