dzontra.volta Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 leba, eurokrema i jogurta win win combo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 :D leba ima :D ne moze moraju ugljeni hidrati sada :D alo bre :D daki ides li ti u teretanu ili ne :D zna se red :D ha ovsene pahuljice ;) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 onda ceraj tunjevine :D e kako spremas ovsene ja ne znam jel postoji ista ruznije od toga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 kako spremam :D pa sa mlekom :D ali moras da ih "kuvas" :D ja stavim mleko secer pahuljice i na plinu 5 minuta ;D ti si verovatno bez "kuvanja" onda su odvratne zilave :D ovako se tope u ustima ;D i mozes po zelji vanilin secer :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 kako spremam :D pa sa mlekom :D ali moras da ih "kuvas" :D ja stavim mleko secer pahuljice i na plinu 5 minuta ;D ti si verovatno bez "kuvanja" onda su odvratne zilave :D ovako se tope u ustima ;D i mozes po zelji vanilin secer :D gb2 vrtic, bebane. Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 kako spremam :D pa sa mlekom :D ali moras da ih "kuvas" :D ja stavim mleko secer pahuljice i na plinu 5 minuta ;D ti si verovatno bez "kuvanja" onda su odvratne zilave :D ovako se tope u ustima ;D i mozes po zelji vanilin secer :D jao hvala njam njam ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 srecno vam svima sve novo ...blabla.. dodjoh i ja posle duze pauze,svasta se izdesavalo,sad se vracam na staro. step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 samo ne na staro OMG! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
momcilo12 Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Resavam jos neke manje nedoumice, pa krecem da kupim nove sluske \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 idem da jedem nesto, pa da izadjem malo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 (edited) samo ne na staro OMG! mislila sam na ucenje,ne znam na sta si ti mislio... :) Edited January 10, 2008 by Sheyn step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 opet doziveo sudar danas, doduse blazi... maler me poter'o i ove godine :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Opet sam gladan :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 kad si debeo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 odo na vusla brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 10, 2008 Author Report Share Posted January 10, 2008 Jao sam supu i gledao slagalicu i pitao se kako onaj lik može u obe igre slagalice da sastavi reč od samo četiri slova. Pored toga je sve manje više standardno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 A sa koliko si ti sastavio a a a ? Ili si se vadio na ono staro "nisam ni pokusavao" :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 10, 2008 Author Report Share Posted January 10, 2008 pa nisam ni ja mnogo dobar u slagalici, to mi je jedna od najlosijih igara, ali uvek imam oko 6 tu negde, nekad vishe. ali se ni ne trudim preterano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 ha :D ovo je bilo u fazonu :D ja se ne trudim a imam 6 :D da se trudim imao bih svaku 12 :D e laki pretero si :D brojim minute do pocetka tekme ;D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 lagano oblacenje, pa na deadliest combo : pivo+metal+kafana. OMFG I PWN Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Brate mili, kako ti se ne ogade jedne iste pesme kad slušaš svako veče? :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 reshio sam, pochinjem zdraviji zhivot... uskoro! Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 10, 2008 Author Report Share Posted January 10, 2008 ha :D ovo je bilo u fazonu :D ja se ne trudim a imam 6 :D da se trudim imao bih svaku 12 :D e laki pretero si :D Ma rekoh ti da mi je to slabija strana :) Mislim da sam bash retko imao 12 ... obicno 6 do 8, sto nije nista spec realno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Nemam ni poštovanja ni razumevanja prema pevačicama koje pevaju pop muziku, naročito prema onima koje rade muziku za kafiće, a specijalno prema onima koje izdaju za City Records, ali Aleksandra Radović je keva. Niti su joj pesme povraćajno sranje, niti je muzika ljigavština za antisluhiste, nego je toliko prijatno za slušanje da nemam reči, a pritom romantika pršti na sve strane. Salute & respect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 ko si ti i sta si uchinio sa vuduom?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts