Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jebote, gledam ove rane postove, ljudi, nije fazon da ostanete duze budni od mene :)

fazon je sto ja tako zivim poslednjih 5 godina (izuzetak tokom civilne, onda sam legao oko 2;)

inace, ustao, pijem kafu i tako :)

ugovaram neku cirku preko gtalka [:D]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Popis mi je jebo kevu.....jos vise smrcam i kashljem, a treba ici do grada, pa na Vidikovac....loodenje....

zapalio bih pljugu. vec 25 dana kako sam batalio :| other then that pod hitno moram poceti sa treninzima, 107 kg :/ ali vise nije ciste misicne mase, imam 10 kila na stomaku koje mi ne trebaju :| samo kako se naterati na treninge sada kada volju trosim da ne zapalim pljugu i da ustanem svako jutro u 8. eh kada cu prestati izazivati samog sebe i teziti boljem :D

There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know

zolaeveo3reqjl4_zps6bce0689.jpg

hehehe

napolju maglushtina, ne ide mi se iz kutje. sa druge strane, trebalo bi da se vidim sa sestrom, i sa drushtvom iz gimnazije koje me je sinotj smaralo u jebenih 01:00 u sred partije kantera... >.<

bah, nije stigla plata josh. nemam da platim net, a nekim chudom josh ga imam (valjda ntje da seku tako brzo sad oko praznika), pa bih rado da uzhvam u charima internetsa ceo dan. dok ga ne recnu :]

e i da, predjoh CoD4 na tretjoj tezhini. bogca ti, bash ima zajebanih situacija. sad mi se igra taj multi. lukiy, kruksone i ostali zainteresovani, patchujte na 1.3 a ja tju valjda iskopati neke servere. mislim da simaju neki zapisani i na odgovarajutjem topiku :]

Patchuj na 1.4

pa idi na

http://www.private-servers.info/CallOfDuty4.html
ili vamo
http://www.ga.com.ba/multiplayer.html

Mada mene nesto jebe ogroman ping

jebote, gledam ove rane postove, ljudi, nije fazon da ostanete duze budni od mene :)

fazon je sto ja tako zivim poslednjih 5 godina (izuzetak tokom civilne, onda sam legao oko 2;)

inace, ustao, pijem kafu i tako :)

ugovaram neku cirku preko gtalka [:D]

e pa kad si ti poceo tako da zivis, ja sam prestao, tako da stfu n00b lol:)

samo sto sam ja isao na spavanje tipa oko deset ujutru, onda stignem do dva, tri, pa i do sest, pa onda obrcem krug:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Da, sirup od bokvice je mega ... Ja sam imao jedan "incident" sa sirupom od bokvice, mozda bi kole mogao da mi pojasni sta se tu tacno desilo :) Tek, hteo ja da popijem sirup i u tom trenutku sam recimo dal' krenuo da se zagrcnem ili sta vec i ocigledno je taj sirup zavrshio negde gde prirodno ne bi trebalo ... u sekundi su krenule da mi suze oci, a u drugoj sekundi sam krenuo da izbacujem iz sebe shlajm "na lopate" ... nakon tog "tretmana" sam se osetio neobicno dobro, nisam imao problema i to, pa ne znam sta se tu tacno desilo, ali eto. Bolan nachin da se prociste plutja ;)

Sad vishe ne znam koja je fora sa tim COD4, jel treba na 1.3 ili na 1.4? Kruletu ne radi sa 1.4, itd. In other news, spavao sam skoro celo popodne, posto kao sto rekoh, nesto sam bolestan, i ne znam gde se nalazim.

Skoro svaki server fura 1.4 verziju, meni radi odlicno na nekim serverima, a na nekim me jebe zbog pinga

pa verovatno si udahnuo malo sirupa, to objashnjava suze i slajmare, ono sto je chudno da ti je posle bilo mnogo dobro...dal' zbog subjektivnog osecaja da nisi umro ili zato sto si mazohista to je pitanje =o))

ja odo da se derem na retarde sto ne znaju da slozhe mastermind u slagalici a posle kako familija Tetjul pravi motor za Bila Mareja =o)

- dosta sam radio vreme je za bleju.

- gledanje fima futurame i 20-ak epizoda naruta i to sve U Borcha gredi :>

- ojha

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

pored toga shto sam ceo dan u papirima josh me i radnica iz servisa zajebava .. doshlo mi je da odem, nadjem je i nateram da pojede garanciju zajedno sa mojom pesnicom. moratju da proshetam da ne bih slomio neshto na gajbi!

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

jedno veliko nishta. kliktjem u prazno. primam pozive i ljudima govorim aha, dada, naravno, a kako? , pa dobro bitje bolje, hmm, slazhem se, itd.. zaista fin dan na poslu. al veche me smorilo..inache.. za srpsq novu godinu u miss moneypennyju svira eclipse band, 500din i u cenu je uqljucheno jedno pitje po izboru.. i tako.. neam osetjaj nove godine.. a kamoli srpske.. =/ odoh da jedem..

٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶star3.pngladysw9.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...