maraaram Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 dodjoh s'posla.. e jbt i petkom dolaze neshto pre 7h.. kako je peMzionerima dosadno! aupm! inache sam fino raspolozhena.. jedva sam dochekala vikend da svrnem do grada da qpim neshto za novaka.. ai neke poklone.. i taman kad se istroshim (+keva tje uleteti sa nekim keshom) dobijam platu.. ima li boljeg?! odoh da zveknem neshto.. pa u provod u ludu notj.. see ya.. ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Samo da znas forum ce biti off do Bozica, see ya .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Ja kupio donji deo trese u reeboku (knez) pre neki dan za 2,5k sto je jako jeftino za tu radnju. SALE je svuda po gradu. E sad, ako mislis na komplet gornji-donji deo za 5-6k onda jbg. :) rasprodaja u gradu je za one stvari koje niko nece 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Samo da znas forum ce biti off do Bozica, see ya .... =* ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 =* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Which way are THE HILLS!!@?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 lerao se po gradu da pozavršavam par gluposti pa da na miru otputujem. gužva toliko smara, jedino što me teši je da narod iza nove godine i božića neće imati para ni za gsp kartu, a kamo li benzin, pa će lepo svi sedeti po kućama i gledati španske serije, a ja ću opet stizati do centra za pet minuta. drugari, želim vam dobar provod i srećnu novu godinu, a ja odoh na sneg. zbogom, beograde, na kurac te nabijem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 \o/ anarchy!!!!! potrosio sam 0,1 tisucu eura na odecu. nije mnogo, a mnogo fine stvari a sad idem da jedem jer sam srecan i to idem da jedem index u maji.. hoho a onda na pes7 all nite long na xbox360 jea Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 lerao se po gradu da pozavršavam par gluposti pa da na miru otputujem. gužva toliko smara, jedino što me teši je da narod iza nove godine i božića neće imati para ni za gsp kartu, a kamo li benzin, pa će lepo svi sedeti po kućama i gledati španske serije, a ja ću opet stizati do centra za pet minuta. drugari, želim vam dobar provod i srećnu novu godinu, a ja odoh na sneg. zbogom, beograde, na kurac te nabijem! od tri tvoja posta, u dva koristis rec "lerao"... Otkrio si novu rec? Ja je ne podnosim posto svaki dan cujem sabane koji je koriste... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Pa ko te jebe sto blejis sa sabanima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Ne. Samo idem u sabansku skolu i moja naj drugasrica ima decka sabana. Dovoljno Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoje Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 marinica rekla ivanu da je shaban !!1 nolife award winner 2006, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Jel Linde? Ako je Linde, onda je u redu! :) pazi kad jeste i to neki matori na struju koji se stariji od mene ali zavrsava posao... kichma eliminator ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Pun grad shabana.... WHAT IS LOVE ... BABY DONT HURT ME... DONT HURT ME.... NO MORE !!! /o/ \o\ /o/ \o\ /o/ \o\ /o/ \o\ /o/ \o\ Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 28, 2007 Author Report Share Posted December 28, 2007 anarchy!!!!! orly? ;) pazi kad jeste icon_smile_big.gif i to neki matori na struju koji se stariji od mene ali zavrsava posao... kichma eliminator ;) Linde rulaja :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 orly? ;) :(( pwned Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 bio dobar dan danas... pakovao se,ovo ono,otisao do grada,izblejao,posle se vratio na Brdo na par piva sa ortacima,i sad zavrsio pakovanje... odo ja na Kop,vidimo se ljudi za 7 dana... Poz :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 jebem ti cipele i ko ih izmisli .. moratju sledetji put da kupim 2 broja vetje imam zhulj velichine kine! godine u patikama su uchinile svoje :) da ne moram sutra josh loma da se leram po gradu vetj bih bio u 2dnevnom snu do nove. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 svi odose jbt :) neka neka taman kad se vi vratite odo ja xoxoxoxox :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 rasprodaja u gradu je za one stvari koje niko nece true....zasto bi ijedan trgovac uopste spustao cenu kada narod kupuje kao lud u novogodisnjem "moram da spiskam stotine evra da bih izgledao najlepshe moguce tih pet,sest sati". Humanost, filantropija je pojam koji nema mesta u kapitalistickoj trgovini btw... SLOOOOBOOOODA It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 Ne. Samo idem u sabansku skolu i moja naj drugasrica ima decka sabana. Dovoljno Jel guta? Pun grad shabana.... WHAT IS LOVE ... BABY DONT HURT ME... DONT HURT ME.... NO MORE !!! /o/ \o\ /o/ \o\ /o/ \o\ /o/ \o\ /o/ \o\ Pesma mog zivota Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 jebem ti cipele i ko ih izmisli .. moratju sledetji put da kupim 2 broja vetje imam zhulj velichine kine! godine u patikama su uchinile svoje :) da ne moram sutra josh loma da se leram po gradu vetj bih bio u 2dnevnom snu do nove. ALO SHABANE,NEMOJ DA SE LERASH !! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 (edited) hmz... ispalo da slavim novu u bg-u lol :) svece, vino, ovoono... (i HM ofc) jeij \o/ sad palim da spavam Edited December 29, 2007 by ch1zra Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 29, 2007 Author Report Share Posted December 29, 2007 Ustadoh ranije jutros, nesto mi se nije spavalo :( Grujo, avatar ti je 200KB sto je nedozvoljeno, pa slobodno stavi novi. edit: Covece, ovaj jedan sad ide da spava, ja ustajem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts