SavKe Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Ololo kako sam extra i pored silne glavobolje :)) Sinoc sam se na nekom 18.-tom napio ko vepar,video kodza neke ljude koje dugo nisam video,i povrh svega sam se smuvao sa ribom koja mi se za divno chudo i svidjala,tj nije bila klasika da jurim neku chisto zato shto me vodi instikt pijane budale :)))) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 koji upuc jbt, nervoza i brza kombinacija me dotukla :| josh me je i bata prodao shto se tiche zbrinjavanja ;) al dobro relativno brz oporavak je usledio! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Po stoti put se uverio koliko je Kruna vrhunska rakija :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 royal,lupo kolokvium iz fizike :P don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 evo kasno ustao...gledam zvezda-vojvodina...a iz kuhinje mirise neko pecenje...sad se ozderem,malo strebam,pa popodne u zezanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 (edited) ^ tu bih zivela makar i da prosim :)) Edited December 15, 2007 by Sheyn step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 To je neka Švajcarska, tu pare ne daju besplatno:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 - pa nije besplatno ako prosi, treba setati i moljakati svakog na ulici. - moze i da se peva. - elem, neam pojma sav sam prs'o. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 haha :) ustao oko 10tke, nesmem vise na net po ceo dan racuni su ne zamislivi :) dosao da nesto uploadujem na brzaka pa bezim Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Po stoti put se uverio koliko je Kruna vrhunska rakija :) kruna? sta je to :) cekaj cekaj da ja brendiram moju radzu da vidish sta je 100% prirodna od preko 50% alkohole :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Kruna - crnogorska loza ali vrhunska, 0.75 flasa je oko 1000 din Btw. u Rodicu dobili Ginis i Kilkenny (isto od Ginisa), koga zanima :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 huh.iz ove sad perspektive mogu reci da zurka i nije prosla tako lose.da vidimo. uzeo sam broj jedne slatke devojke,izvalio da se jedna ortakinja idalje lozi na mene,ostalo mi je alkohola za jos jedan manji parti,ostalo mi je para za jos par dana.znaci samo se treba pomeriti par cm u stranu,i pogled na stvari je mnogo bolji.ou jea:) salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 sindrom rur jebaca je opet u modi :D idem kod bake da jedem rezance sa krompirom :P :P:P utata utauta bakina kuhinja :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Kruna - crnogorska loza ali vrhunska, 0.75 flasa je oko 1000 din Btw. u Rodicu dobili Ginis i Kilkenny (isto od Ginisa), koga zanima :) a to je od 13. jula loza? odlicna je, mada nisam ja neki veliki konzument rakije Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 mrtva sam totalno... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 ustao sa glavoboljom. vecersa kuliram sa drustvom, posto sam sinoc prepio lol. osim toga mrtav dan u najavi. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 uff, naspavao se samo tako, nesto me stomak zeza...sad do bigza da operem malo rurovce u scu i nfsu pa uvece na rejv...PATT:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Upravo se vratio sa trčanja....počeo sneg...bajka.....prajsles... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 jes vala, mnogo dobar sneg pada. odoh malo napolje. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly*zomb1e Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 radijator u mojoj sobi [grejemo se na gas] radi jako loshe , zato sto je kod cjaleta tajmer koji meri do 22 C pa kad dostigne 22 C on ugasi grejanje i tako je kod njega 22 C , kod mene 17C :( Malopre sam se svadjao bzvz... moracu da kupim deblji prsluk.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Uf, bio do igraonice a tamo dole hladnije nego napolju. I josh mi ceo dan ogavan , sretja pa me sad izvlachi neki ludi trance da ne zaginem od dosade... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 a to je od 13. jula loza? odlicna je, mada nisam ja neki veliki konzument rakije Pa znas kako, imas obicnu lozu od 13. jula na kojoj pise "crnogorska lozova rakija", a imas i par boljih kao sto je "Kruna" ili "Prvijenac" A sneg napolju je stvarno prelep, nije kao onaj prosli koji pravi bljuzgavicu,ovaj je bas onako lepo suv :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 rascistio kucu,pronasao radni sto iza svog krsa koje je bilo po sobi,i odlucio da ga krstim matematikom i istorijom :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 vec sam pijan :) pijem pivo i cekam da mi dodje drustvo oko 10 da pijemo pelin/vodku pa palim u andergraund bitje ovo lijepo veche If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Odo da se malo vidim sa curom,pa se vracam da shtrebam da ujutru :((( У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts