Jump to content

Tokio Hotel u BEOGRADU!

Lucky

Recommended Posts

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pa kad su otkazali s obzirom da su jutros na radiju poklanjali karte i kao poklanjace cele nedelje? Mozda je to nesto danas otkazano, a jeste smor jer kao sto odavno rekoh, svaka veca zvezda koja dodje je kul, povecava to "ohrabrenje" drugima koji bi dosli kod nas.

a jeste smor jer kao sto odavno rekoh, svaka veca zvezda koja dodje je kul, povecava to "ohrabrenje" drugima koji bi dosli kod nas.

Na to sam i ciljao :)

edit:

Kako navode portugalski mediji, nekoliko hiljada tinejdžera je plakalo kao kiša, a klinci koji su dve noći spavali ispred hale da bi, kada se kapije otvore, ugrabili mesta ispred bine, masovno su padali na kolena i kukali na sav glas...

[roflmao]

Edited by Longleyy

ql: nisi me nazvao 47@mission, vec hitman

noql: whole post

Bash me briga dal su gejevi il nisu. Chak imam jako dobrog ortaka koji nije bash nachisto sa tim ^^

Ali biti emo.... O M F G

Ej bre! Ljudi kojima je sve dato u zivotu i ne fali im dlaka sa glave postaju emoi!?!??!? To je samo zelja da budu u centru paznje i u pozitivnom i negativnom smislu, a to postizu tako sto se prave "posebni, neshvaceni, iznad ostalih, usamljeni"...

http://www.arenabeograd.com/sr-ci/events/details/42

E do qrca. Bili bi srecni shto je otkazan koncert, da znaju shta ih je cekalo [impact] [b)][}:)]

Hitmene, shvatili smo da ste ti i tvoj brat i josh gomila ultra huligana hteli da bijete emo pederse. Koji su mahom mlladji i od tebe.

Kako ste super i kako ste samo kul.

ANTI EMO CREW SERBIA!!! [}:)]

Svenevideći