Jump to content

Smashing Pumpkins u Beogradu

voodoo_

Recommended Posts

e a posto sam nubara za njih realno,ali mi se svidjaju zaista,koji repertoar da ocekujem ako odem?

Ja bih iskreno voleo da odem tamo i samo da se uvijam dok sviraju Eye :)

Lepe uspomene su mi vezane za tu pesmu:)

Doduse 1979 ili thirty tree su isto ono a must :)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

ja ocekujem pedeset disarmova i par cherub rockova:)))

fetso meni pricas, ja imam noge osamdesetogodisnjaka sa sjebanim tetivama, hrskavicama i zglobovima, ujutru mi treba pola sata da ustanem:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

• 1 month later...

Kako se u saopštenju na zvaničnom sajtu sastava Smashing Pumpkins navodi koncerti u Beogradu i Budimpešti su otkazani. Ne postoji zvanično obrazloženje otkazivanja koncerta a još uvek se čeka zvanično obaveštenje organizatora.

Američki sastav Smashing Pumpkins trebalo je da nastupi u Beogradu 27. januara u okviru turneje kojom promovišu novi album pod nazivom „Zeitgeist“.

Ovo je prvi album benda posle sedam godina pauze a u prodaji se nalazi od 7. jula prošle godine. Pored Beograda otkazan je i koncert u Budimpešti 29. januara.

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png