Pajoslav Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 LOL ovo je utisak dana definitivno Quote MMORPG - Many Men Online RolePlaying Girls Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 athene zadnji film odlican je govornik nije smesan klip koliko je do jaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 athene new movie relaesed 48 mins ago! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 HAHAHAHAHA KOLIKO JE PROZVAO PVE TARDOVE HAHAHAHAHAHAHAHAA BIND YOUR DICK TO 1 BUTTON AND PLAY HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 jedan od najboljih klipova do sada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 Ja nijedan od njegovih filmova nisam pogledao...Chim mu vidim facu i chujem ga kako pricha vidim sliq kako ga pesnichim u glavu i odmah iskljuchim film... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 haha kolega ;o) ja nisam pozheleo nikada da ga pesnichim ali isto gasim filmove...najduzhe sto sam izdrzhao je bilo 90 sec...ono, pokushavao sam sa 4-5 filmova da vidim sto se svi toliko primaju, ali lik je tako antipatichan, sa sve akcentom, govornom manom i penom u uglovima usta dok govori (i na prvu je jako izforsiran) da zaista nisam dochekao nijedan punchline kao payoff za ono sto trpim koji bi me kupio da produzhim gledanje za josh koji minut... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 ne znam meni je sa prvim klipom objasnio par stvari .. kasnije sa 3-4-5 je vetj pocheo da se previshe ponavlja i bilo je na nivou humora Andy Kaufman :)) koji meni lichno ne lezhi. ipak odgledao sam sve. sad videh da je izbacio josh 10 komada .. moratju da chekiram :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 haha kolega ;o) ja nisam pozheleo nikada da ga pesnichim ali isto gasim filmove...najduzhe sto sam izdrzhao je bilo 90 sec...ono, pokushavao sam sa 4-5 filmova da vidim sto se svi toliko primaju, ali lik je tako antipatichan, sa sve akcentom, govornom manom i penom u uglovima usta dok govori (i na prvu je jako izforsiran) da zaista nisam dochekao nijedan punchline kao payoff za ono sto trpim koji bi me kupio da produzhim gledanje za josh koji minut... Stvar koja me najvishe zapravo i nervira...nema shanse da ga gledam, tard jebeni... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 haha dunno, malo sta mozhe da me naljuti da ocu da bijem autora...mislim...odgledao sam celog chetvrtog choveka ;o)) maude, mozda ja nisam gledao taj prvi atheneov film koji je verovatno bio najbolji, nek ga neko linkuje pa cu probati ponovo...ono sto sam ja gledao je samo pljuvanje u kameru i ponavljanje "athiiin, best paladin in d vrrrld mrslies glejdijetor..." i tako u krug...totalno glupo...sa druge strane onaj lik sto ima "ludi mikro" i celavog "boom headshot" ortaka - taj me odushevio i 10x je jachi od athina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 koji lik ? gief links? a imash na movilelol.net ili org ili com sve nejgove klipove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 haha dunno, malo sta mozhe da me naljuti da ocu da bijem autora...mislim...odgledao sam celog chetvrtog choveka ;o)) maude, mozda ja nisam gledao taj prvi atheneov film koji je verovatno bio najbolji, nek ga neko linkuje pa cu probati ponovo...ono sto sam ja gledao je samo pljuvanje u kameru i ponavljanje "athiiin, best paladin in d vrrrld mrslies glejdijetor..." i tako u krug...totalno glupo...sa druge strane onaj lik sto ima "ludi mikro" i celavog "boom headshot" ortaka - taj me odushevio i 10x je jachi od athina... pa kazhem ti to je taj Kaufmanovski smisao sa humor, ili ti ne lezhi ili ti lezhi .. ne znam kako drugachije da ga opishem :) ---- prvi video a ovo drugo mislish na PurePwng .. to je totalno druga kategorija. tamo imash efekte, prichu, negativca .. uopshte nije ista kategorija iako su oba o gejmingu. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 Ni meni ovaj lik nije zanimljiv, totalno mi je antipatican, gledao sam prvi deo ali nisam mogao da odgledam do kraja. Sto rece kole, lik "boom headshot" kida u poredjenju sa ovim athene :D Quote It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 los mu je video, vidi se da lik ostaje polako bez inspiracije. jedini momenat kada sam se iskreno nasmejao od svih klipova je ono kad uci devojku da igra na bindove. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 haha kolega ;o) ja nisam pozheleo nikada da ga pesnichim ali isto gasim filmove...najduzhe sto sam izdrzhao je bilo 90 sec...ono, pokushavao sam sa 4-5 filmova da vidim sto se svi toliko primaju, ali lik je tako antipatichan, sa sve akcentom, govornom manom i penom u uglovima usta dok govori (i na prvu je jako izforsiran) da zaista nisam dochekao nijedan punchline kao payoff za ono sto trpim koji bi me kupio da produzhim gledanje za josh koji minut... isto :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 au bre al' ste babe :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=vlxjueNRe9k Novi Athene klip. Enjoy :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Ej nisam mogao da vrtim sve sto ste stavili. Ako kooooooojim sluchajem niste gledali ovo - obavezno pogledajte ;) Ako jeste isprichavam se =) - Ovo je moj omiljeni deo, a ima 5 delova. Quote Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulac Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 # So you're off to BT/Hyjal (A Guide for bads) http://forums.worldofwarcraft.com/thread.h...=1&pageNo=1 Quote Furthermore, once players can survive for a few seconds, it tends to force everyone to worry about defenses once again. Will resilience make enough of a difference? That is something we are discussing right now I'd hug you but I can't do that while strangulated. using a snare breaker and a purple costume doesn't prevent dps btw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 novi athene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 bzv je klip mada kada kaze telajvizon prevrenem se svaki put :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Evo magovi, kako treba da socketujete gear. xDDDDDDDDDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 realno, melee mage kix arse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Frostmane's finest. =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajoslav Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 (edited) Ili vako neshto :) Inache nudio sam transmuting :D I onda se javlja lik ... Edited February 18, 2008 by Pajoslav Quote MMORPG - Many Men Online RolePlaying Girls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts