Jump to content

Telenor

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ne može izmišljeni, pročitaj ceo topik. tj. morao bi da zna kako se računa checksum, a neko ko to zna se ionako ne prima tako lako na marketinške trikove.

pa bio sam ukucao izmishljeni i aktivirali su mi. doh!

samo je bitno da ima isti broj cifara, a koje su cifre to nije bitno

a fora sa 1500 je da na kraju meseca oni gledaju ko im je poslao najlepse cestitke i ti dobijaju 1500 dinara.

jbg onda nisam trebao da im poshaljem all caps lock chestitku lol :))

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

pa ako mogu da provere, znachi da imaju bazu jmbg, tj bazu sa svim podacima gradjana, ako to vec imaju zashto da im ne ostavish jmbg, nego kao izigravasmo paranoju neku. prijavio sam i ja caleta, naravno da sam ukucao neki levi broj i chestitao im rodj sa sr.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

zvah da proverim,ipak se racuna prvih 150 din kao poklon.

a fora sa 1500 din,nije samo ako posaljes najlepsu cestitku,nego ces narednih 10 meseci moci po jednom da dobijes 150 bonusa.mozes cak i da preskocis par meseci,jer se racuna u narednih 14.dakle 10x150=1500

salt wat fish fresh wat fish?

pa ako mogu da provere, znachi da imaju bazu jmbg, tj bazu sa svim podacima gradjana, ako to vec imaju zashto da im ne ostavish jmbg, nego kao izigravasmo paranoju neku. prijavio sam i ja caleta, naravno da sam ukucao neki levi broj i chestitao im rodj sa sr.

ne treba im baza, imaju poslednju cifru koja je kontrolna. treba im samo jednačina za proveru.