Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

e krule HB...

inaceretko overavam rodjendanski deo foruma, pa jbg...

osim toga, bio overio novi Pub u gradu..kul mesto, jeftino pivo, gomila sveta (omg, cini li mi se, ili nije bilo nikog ispod 20 godina ??!?!?), i tako..

medjutim, nesto smo se brzo rasturili veceras..

blah...

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

vaistinu ubavo druzhe G! =o)

izadjoh iz kutje u pola 6 sinotj, vratio se u pola 5...na kosi nema vode, veselje...odlgedao slagalicu, nastavio sa lepim raspolozhenjem ofc...pnda nadjem da je na pinku brooke langdon u cheerleader uniformi (replacements film)...mislim da cu lagano da zakuntam uz to....

sve najbolje vedrim ljudima, vidimo se sutra kad dodje voda ;o)

peace out

josh koji dan pa na finalne ispite. pa u Srbiju. samo da prodjem jebanu waiting listu za avio kartu lol

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

ovaj Licky mnogo vredan momak, pravi uzor za nas omladinu :)

anyway odoh u selo a tamo sve prshti od kavurme pihtija chvaraka i ostalih prepradjenih svinjskih iznutrica, a i nesto izlazimo na groblje taman ujedno da iskoristim priliku i podsetim se od kad su se turci setali po nasoj zemlji (i ostajali ispod nje :))

fallout_table.gif

Ustao sam i krecem u prodavnicu da kupim cigare... bunovan uzimam "500" dinara sa shteka i odlazim u prodavnicu, zena dobacuje iz kreveta da kupim i hleb, milion penzionera u prodavnici, uzimam hleb i chekam, chekam, chekam... dolazim na kasu, trazim i davidof i vadim 50 dinara iz dzepa koje mi ostale od juce i onda vadim 500 kad ono 100tka... erm... "hm, izvinite, mogu vam doneti jos 30 din za hleb" (pitam posto sam svaki dan u toj prodavnici) Prodavacica kao "erm, ne, stornira mi cigare i naplati mi hleb"... ja izlazim iz prodavnice sa samo hlebom u ruci... u pichku materinu nisam po hleb ni dosao imao sam dovoljno za cigare... da mi se neko uz put nazad zamerio ubio bi ga na mestu koliko sam bio nadrkan...

Krecem na posao, sada uzimam dovoljno novca, usput kupujem cigare, prvi dim... mmmm. Nastavljam dalje ka firmi i uz put svratim do pekare, kupujem sendvich, "Jel grejete" ona je nesto promrmljala sa klimanjem glavom, i ladno mi pakuje sendvich direktno iz frizidera... uzima mi kintu i nastavlja da posluzuje sledeceg... Jebiga... uzela mi kintu, ja nisam ni stigao da se pozalim, jedem ruzan sendvich na koji sam realno bacio pare...

Ponekad se zapitam da li treba sacekati par sati dok ne pocnes da funkcionises na normalnom nivou da te svi razumeju pre nego krenes da pazaris stvari...

Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;)

omg pishem bahati seminarski ochi me bole od maltretiranja...

eeee taj studenstki zivot nekad si mogao samo da se zezas a sad moras i da radis :(((((((((((

curse u tranzicijo!!!111one

Jos samo 20 strana da napisem :((((((

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

izadjem napolje da bacim djubre i u dvoristu zgrade nekako osetim miris voska i dozivim onako flshbek, ali ne neki naivni, nego kao da je neko u jednu sekundu sabio period izmedju 92 i 95te sa svim onim restrikcijama struje, vode kada bi se ceo komsiluk skupio u jednom stanu i uz svece ili sjaj spiritusne lampe igrao tablic,remi, poker ili monopol.... istovremeno veoma jezivo i veoma sentimentalno

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

mmm.. ustao, i konacno se setio da overim castlefest sajt...

jebo mater, konja i sokola... Judas Priest u Smederevu *drk* *drk*

daleko je taj jul, vreme je da pocnem da stekam kesh hohooh

lep pocetak dana indeed (ako se izuzme da je dan poceo u 5 popodne :P)

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...