Zlajonja Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 neshto se uzheleh foruma... pa pishem random spamove gde stignem :D elem, nashao sam jevtin let k shkotlandu za chak 50 jevreja povratnu kartu nekim airray-em ili kako se vec zvashe iz budapesta. woo hoo. trebalo bi da poletim 15tog of december. pa cete gledati moje fotke 3 meseca ovuda po forumu :P Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 od 13 do 21 sam danas bio u skoli don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Welcome back Zlajoooooooooooooooooo ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 uf,jbt ladno sam pao sa bajka malo cas,sav sam krvav :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 laq notj zlaJko.. chujemo se u chetvrtak za subotu.. ;] @topik.. qnotj.. ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 laq notj zlaJko.. chujemo se u chetvrtak za subotu.. au. zurka. Ispalili ortaci za basket, jebem ti organizaciju.. a bas mi se igralo. :( facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 bio do ortaka hteli da odgledamo neki film, i raspao mu se komp.....odo na q3 pa na kunt.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 (edited) ne rise dvojka? Edited November 6, 2007 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 lavchina od 7% ftw!! laku noc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 @kru stizemo u goste;)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 stize mi sutra xbox, jos samo lcd da kupim i ne izlazim vise sa gajbe 8) Obican il' 360? :) Danas sam imao fore da duzhe spavam, sto sam i iskoristio. A posto sam i ranije leg'o, bas sam se naspavao. Sad moram do grada, a verovatno cu svratiti i do onog sajma poslova na ETF-u, pa mozda sretnem i vudua! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 meni danas poslednje cinemania jutro ove godine, uveche bleja sa klasitjima...izmedju toga mozda nadjem optichara...a mozda i ne =o) poslednja 2 meseca sam primetio da 0.5 nije toliko strashno ...a u VS SC-a se uopste i ne primeti ;oP Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 - odoh se sisam, pa onda do grada, pa onda ceo dan na faks, pa bleja pa na fucu od 00-01. - onda u kurac !11 brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Dobro jutro radni narode! Srećan rad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Danas sam imao fore da duzhe spavam, sto sam i iskoristio. A posto sam i ranije leg'o, bas sam se naspavao. Sad moram do grada, a verovatno cu svratiti i do onog sajma poslova na ETF-u, pa mozda sretnem i vudua! ;) Ja sam nešto kao prehlađen pa slabo idem ovih dana, ali to ne znači da se nećeš zabaviti na džob feru i bez mene! :) stize mi sutra xbox, jos samo lcd da kupim i ne izlazim vise sa gajbe 8) You lucky bastard! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Sve je to lepo, samo je pitanje koliko ću imati vremena da ga igram :) Jao, jao, počeo sam da pišem kao čovek, smorilo me više da kuckam bez kvačica.. omg never... ja sam poceo da pisem bez kvacica Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Ajde sada svi da pišemo kao ljudi! Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Ja sam nešto kao prehlađen pa slabo idem ovih dana, ali to ne znači da se nećeš zabaviti na džob feru i bez mene! :) Bio sam, toliko sam se dobro zabavio, da cu ici opet nesto kasnije! Tako da sam tamo opet oko 15h, da vidim ko se interesuje za poslove! :)) 360 naravno! zovem vas kad uzmem lcd, vi ponesite pivo, ja cu da spremim gotham racing, pes, i neko tabanje ^_^ Morao bih nabaviti Gotam, zaista ... imam cak i volan, a nemam gotam :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 ljudi, mene toliko mrzi da prvih 2h od buđenja radim bilo šta osim da blejim na forumu uz šolju kafe da ne znam šta ću sa sobom. a čeka me danas potencijalno fenomenalan dan :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 ja prvih sat vremena posle budjenja ne mogu ni da ustanem iz kreveta nego uvek gledam nesto na tvu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 NERADNICI JEDNI! :) Pa ne, sve je u treningu, ja ono kad ustanem te tushiranje, dorucak, muzika, tv ... ali na to sam navikao jos iz osnovne, tako da mi to stvarno ne pada tesko. Desava mi se da mi je tesko da ustanem iz kreveta, ali cim to uradim sve ide lagano :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 ja moram da ustanem cim se probuim, ne mogu da se izlezavam, al zato bleim posle uz tv ili komp, elem odo da doruckujem pa do skole.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Jutros sam jedva ustao. Kapiram da sam zaspao jedno 2 puta u busu, ne znam koji mi je moj. Ali ajde sada posle druge šolje kafe već je mnogo bolje. Skapirao sam da je biti geek cool, neko te pita da li možes to i to da uradiš ti mu natrpaš gomilu skracenica zbog kojih baš to ne može da bude implementirano i vratiš se da čitaš forum sa šoljom kafe u ruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 tako cesh uspeshno da popijesh otkaz ako je iole ozbiljnija firma :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Palim veceras na basket, Zvezda - Nymburk ovde u ceskoj :) Al cemo da ojadimo ove lose cehe, jedva cekam da vidim :p tako cesh uspeshno da popijesh otkaz ako je iole ozbiljnija firma :P Moj bivsi kolega je popio otkaz, upravo zbog toga - mnogo kenjao i mrzelo ga da radi :) Al jebiga, i top managment ume da koristi google/pozove jedan broj :) sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts