iguana Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 nije gluma u pitanju nego astro-fizicke fenomen kada se epohalnim akanjem bulje pocepa prostor-vreme kontinuum i otvori portal ka alternativnoj dimenziji. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 za to se obrati kojotu, ne zhelim da ti radim te SF fetishne perverzije! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 e da, juche dobio "ponudu" od drugarice da joj napravim dete kad zavrshi faks. ono, na meni je dal tju da ga priznam i brinem o njemu, ona je zadovoljna samo i sa mojim genetskim materijalom. mislim, kad ovo chujete, ili vam ego skochi do neba, ili se zapitate kako vas to neka riba skapirao onako kako bi trebalo, a neka totalno drugachije. do chega je to? :[ daj slike da vidimo mi lepo o cemu se tu radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 to se zove "super si al u malim kolichinama" sindrom :) imao sam iste spike xy puta :) opet ona pricha sa zhurke. :p tjilime, ne znam kad si u zhivotu dobio toliko samopouzdanja da se u svakoj prichi postavish kao neko ko sve to razume i poznaje od ranije :] ne, nije to taj sindrom, i pustite me da uzhivam u maloj ego ekstazi jer su takve ionako retke kod mene :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 ne razumem chemu onda pitanje na kraju tog pasusa ako nisi hteo nikakve odgovore ? • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 pustite dete da se loži, smarači :) jeste :) sreca sreca radost :)))))))))) _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 ne razumem chemu onda pitanje na kraju tog pasusa ako nisi hteo nikakve odgovore ? pitanje se odnosilo na neshto sasvim drugo :] i iskreno, nisam ni ochekivao odgovor na njega. ne znam dal bi me ijedan zadovoljio Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 a to je onaj fazon, retko me hvale pa moram sam ? uredu onda! oproshteno ti je. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 al ste se raskokodakali,svaka vam cast :)) vukasine,mislim da te drugarica zajebava :) mile(moj macak) i ja vas sve pozdravljamo,mjau ! :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 "good to know, bad to have arround" ;] elem, treba prati kosu, a mrzi me da ustanem od kompa. cenim da cu zbog kise svakako ostati @home, pa cu nekad kasnije... sad cu malo dote ^_^ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 eeh.. sta sad.. vecera pa pregled analize ekvivelentnog kola u rezimu malih signala kod bipolarnih tranzistora mrnjau Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 veceras pusenje nargila...samo moram jos briketa da nabavi ... a pojma nemam gde don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 PA U CRKVI LOL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 Bio u dobrovoljno-prinudnom shopingu i medju svim tim policama hajde da vidim sijalice. Skoro svaki proizvodjac ovih ekonomicnih (18-20 W) deklarisao 6-8 godina trajanja. Nesto sam sumljicav. Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 Kurac moj štedljive. Nemoj sad da krenem priču o tome kako te sijalice upropašćavaju čistoću sinusne promene naizmeničnog napona! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 ispricaj nam vudu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 traju stvarno dugo, meni je trajala jedno 5-6 dina, i to josh bio dono letja iz shvabije pre brda godina kad josh kod nas nisu imale da se kupe, shta znam ok je, ali brate mnogo malo to wati ima, nekako uvek morash da se napinjesh da bi video neshto, tako da ako ti treba za tipa neki deo kuhinje, shpajz, mozesh da uzmesh ovako shta znam, nekako bezveze. chuo sam da ce eps da ih deli za dz, uskoro, kao ushteda, bla bla... No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 doshla s'posla.. ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 Kurac moj štedljive. Nemoj sad da krenem priču o tome kako te sijalice upropašćavaju čistoću sinusne promene naizmeničnog napona! Pomeraju fazu? Cek pricamo o induktivnim ili ovim kompaktnim fluorescetnim? To da traju dugo znam, lol, imamo jednu u kuhinji od 30W (kao ekvivalent 150W) koja je vec 14 godina funkcionise bez ikakvih problema. Samo tek sam sad opazio tu smelu reklamu kao 6-8 godina. Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 a to je onaj fazon, retko me hvale pa moram sam ? uredu onda! oproshteno ti je. fail again. a tim "oproshteno ti" je samo nadgradjujesh famu o tvom egu :] mrzak si mi za svaku raspravu preko neta bre, go go zhurka neka :/ Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 brate dajem ti fin nachin da izadjesh, a ti tako .. koja si pizda od choveka. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 Pomeraju fazu? Cek pricamo o induktivnim ili ovim kompaktnim fluorescetnim? Ne pomeraju fazu ali zbog brzog pražnjenja unose visoke harmonike, šum i od sinusa prave nešto levo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 vudu je sijalicomehanichar Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 aj sad to malo pojasni nama obicnim smrtnicima :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 Ako ne volis matek i poduze formule nece ti se svideti odgovor. Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts