mncu Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 mileusnicu,ajd za novu godinu pravi nesto :D !!!!! i ja bas htela to da kazem!!!! koji smor, treba da konacno odlucim sta cu da upisem al mi bas ne ide :/ skandinavske jezike ili ekonomiju :/ e dunja, moram jos malo nesto da te smaram :D aj mi posalji tvoj pm sa svojim brojem :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 (edited) pffft, ekonomija. da budesh josh jedan u nizu dronova >.< skandinavski jezici bre! jes da je filoloshki malo, khm khm... da ne iznosim lichna mishljenja pred komshinicom ;p shto se tiche zhurke za novaka, not very likely. ove godine mi je plan za to veche sasvim drugachiji! ili idem na zlatibor sa drugom, da vidim shta burzhoazija to tamo radi. a mozhda naletimo i na paviljon sa nekom dekadentnom decom, ili josh bolje zrelim devojkama :p ili tju flipnuti pa tju gledati da se povatam sa prvom dobrom ribom kojoj se svidim pre novaka pa sam njom do jutra uz margarite i prezervative! ili se mozhda ubodem u venu, ako mi "neko" ne obezbedi churke!!! e da, a mozhda se tolko smorim da tju dochekati 2008. u wowu :] Edited December 1, 2007 by Ramirez Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Dabre, navukao si ga na margarite i prezervative! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 shto se tiche zhurke za novaka, not very likely. ove godine mi je plan za to veche sasvim drugachiji! ili idem na zlatibor sa drugom, da vidim shta burzhoazija to tamo radi. a mozhda naletimo i na paviljon sa nekom dekadentnom decom, ili josh bolje zrelim devojkama :p ili tju flipnuti pa tju gledati da se povatam sa prvom dobrom ribom kojoj se svidim pre novaka pa sam njom do jutra uz margarite i prezervative! ili se mozhda ubodem u venu, ako mi "neko" ne obezbedi churke!!! daj ne seri nego napravi neshto na gajbi! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 brate ramize nisi me zvao na zurku :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 komiran/slogiran, pijem kafu... sinoc bilo smor vece u najavi, a nije ni ispalo tako lose :) veceras apstiniram od grada, palim na neki kucni zabod. u medjuvremenu eurobattle.net :D Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Uzeo novi TV nesto metar i nesto dijagonala full HD 1280P bla bla bla... Sada mogu da smuvam koleta u 2 poteza :) smao ga pozovem da preslusavamo ploce ovaj da gledamo hd filmove :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 pojeo 300 grama cokolade, mislim da cu umreti.....kasnije do grada Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 nisam overavao forum 3 dana, sada sedeo i citao 4 strane pricajte, a toliko mi se pisa da je to strava. Ipak, izdrzao sam! Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 nisam nista jeo ceo dan osim tri sendvichica jer se cuvam za vecerasnji rodjendan kod bivshe ljubavi iz gimnazije koja je uvek pravila odlichnu slanu zimsku ("musku") tortu. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 selidba uspesno obavljena i pored 3 sata spavanja te veceri i izostanka malih sisica koje bi pomogle da teglim stvari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Otvorila se Mara ljudi, ponovo! :) Ulica Sime Miloshevica, sa desne strane kad se gleda od gradic Pejtona, pa tipa 30 metara uz ulicu. Stara dobra Mara, sa starim dobrim ljudima i velikim prilozima :) Cak su sacuvali i onaj elektricni rostilj od dvaes' santima pa na njega natrpaju deset pljedza ;) Uzeo novi TV nesto metar i nesto dijagonala full HD 1280P Koja je to full hd rezolucija izvinjavam se? ;) btw, koji si tv uzeo, daj oznaku i cenu, sta tu "metar i neshto" :) Bio sam i do Costa kafe sa Nenadom, nisam bio tamo do sad, onako je, sta znam ... moz' da se popije ta kafa, al' je mnogo nekako zbijeno, mada ima da se sedi za "shankom" u izlogu, sto je kul. I cene su malo jache, nije da je povoljno bash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Kako si me zabrinuo Laki,posle prve recenice ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 nisam overavao forum 3 dana, sada sedeo i citao 4 strane pricajte, a toliko mi se pisa da je to strava. Ipak, izdrzao sam! run nickwoode run opet sam smrdeo na basketu posle sinocnog krivljenja od votke... zasu... mada je i prehlada smorila nista zato coldrex brufenchic i idemo u nove alkoholne pobede vecheras nekad se pitam ima li tome kraja :) valjda moram da se zaljubim sta li :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 a shta kad se zaljubish onda tjesh da se zakljuchash u kutju sa sretnicom i da throw away the key ? kakvo je to razmishljanje, zashto sve mora da ima kraj! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 ah, ovaj tjilim nikad netje odrasti... nego, ja radim sutra pa vi vidite neradnici :[ Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Vecheras pivo i shpricer \o/ Sinoc ne znam kako sam dosho kuci, al nema veze :) Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 ah, ovaj tjilim nikad netje odrasti... nego, ja radim sutra pa vi vidite neradnici :[ omg i ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 OMFG MARA RADI PONOVO OMW DA NARUCIM 2 ODMA Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 a shta kad se zaljubish onda tjesh da se zakljuchash u kutju sa sretnicom i da throw away the key ? kakvo je to razmishljanje, zashto sve mora da ima kraj! =) mislim da bi se moja jetra obradovala kad bi u stomaku bilo malo vise leptirica a ne alkohola -Leptiriću, šareniću, hodi k meni amo! Evo imam lepu ružu, pomiriši samo. Ja bih doš'o al' se bojim kakve igle klete; stisnućeš me, probošćeš me, p' onda zbogom svete! -Neću, lepko, neću, lepko, života mi moga. Samo hoću da izbrojim kol'ko imaš noga. E, pa to ti mogu kazat i izdalje malko: Leptir ima šest nožica a sad - zbogom, ranko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 omg Rami, prodao si za veceras opasno :P. Aj se iskupi i napravi zurku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 zaputio sam se na zurku, OMG! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Burazer dostigao level 70 i ceo gild ga iskulirao. Koji pederi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Da, Ramize, smrdo, prodao si!!! iskupi se tako sto ces ponovo da napravis zurku!!! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 vas dvoje pijanica netjete biti pozvani ionako! ianche vudu, ne kapiram. kako mislish iskulirao ga gild? :p Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts