voodoo_ Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Au što je dobar ovaj elektro-haus-šta-je-da-je što ide u glavnom meniju Colin McRae Dirta, krenuo sam da đuskam ispred kompa ko neka budala lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 treba mi pomoc!!! iz kucista izbija visokofrekventni zvuci! najvise podseca na "necujnu" pishtaljku za pse. probao sam da ocistim kulere, vidim jel sve na svom mestu dole, medjutim nista se nije dogodilo. cak i prilikom gledanja slika, tacnije menjanja istih, zvuk se gubi pa ponovo pocinje atak... btw, ovo me muci par dana, al posto sam dokon treutno, bas mi je "zapalo za usi"... i nisam hteo negde drugde da otvaram topik, zato sto mi treba brzo resenje... voodoo !!!!! edit- peja je provalio gresku u kucanju ili cak i moje neznanje, pa sam morao brzo da reagujem!!! e to se meni isto desava kao neki robotski zvuk koji nije iz zvucnika naravno kada bi neko otkrio o cemu se radi mozda prestanem da se tripujem pa komp pokusava da komuniciara samnom Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 @ AlexG pwnd :\ @ thread odspavao, i sad cirkam kaFu (). kad se razbudim, moram da se nahranim, pa cu pikam neku dotu ili sta god.. elem, primetio sam da u poslednje vreme pravim cesto mnogo cudne typo-e... aj kad omasim slovo to jos i ok, ali mi se desava da zamenim 2 slova u reci.. tipa "desava - devasa" and so on.. nervira me... ja sam uberleet typ0r i takve greske su nedopustive :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 (edited) ch1 ti igras dotu :O @topic divan dan... 5 minuta na poslu i gg svima net .. ofc sredjeno brzo , al opet kad god mi tako krene nesto, ima tendenciju da i nastavi ... @zvukovi iz kucista... 1) krsh napajanje 2) neki od ventilatora najverovatnije 3) hdd koji riknjava 4) ugradjeni speaker neki ... tipa pregreva se pa pisti.. ili se ugreje .. pisti .. oladi..prestane.. pa buguje iz mog iskustva najcesce se u vent na procu *zaglavi* nesto sitno , tako da mu dozvoli da se vrti, ali pravi nesnosno pistanje Edited November 14, 2007 by Junkie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Odo kod ortaka na slavu da se prezhderem sarme :) Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Pisti mu neka od navojnica na ploci ili kondenzator. Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Pishtio je i meni kondenzator, pa je explodirao i povukao sa sobom i procesor... x) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 nema kili, riknjava nam komp.. a od megan ni traga ni glasa!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 ch1 ti igras dotu :O @topic divan dan... 5 minuta na poslu i gg svima net .. ofc sredjeno brzo , al opet kad god mi tako krene nesto, ima tendenciju da i nastavi ... Trazi povisicu ! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 (edited) Trazi povisicu ! kad bi uspeo da ustanem dovoljno rano da vidim sefa IRL mozda bi se i desilo Edited November 14, 2007 by Junkie Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 postao sam tehnichki urednik shkolskih novina :S vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 mrzi me da kachim novi topik za ovo.. MARVELOVI STRIPOVI NA INTERNETU Svet NJUJORK (SEEcult.org) - Strip gigant Marvel postavio je na internet 2.500 starih brojeva svojih izdanja, u pokusaju da privuce mladju, kompjuterski orijentisanu publiku. Desetina tih izdanja, odnosno 250, bice besplatna za citanje u ogranicenom periodu, a pretplatnici ce imati i pristup prvim brojevima nekih od najpopularnijih stripova, kao sto su “Spajdermen” i “Fantasticna cetvorka”. Novi brojevi stripova nece biti dostupni onlajn najmanje sest meseci od izlaska u stampanom izdanju. Korisnici, takodje, nece moci da daunloduju stripove, vec ce moci samo da ih citaju u veb brauzeru. “Digitalni stripovi optimizovani su za gledanje na kompjuterskom ekranu i nisu predvidjeni za stampanje”, saopstila je kuca Marvel, navodeci da su njeni obozavaoci vec na internetu i da je prirodno sto se odlucila za taj potez. Rivalski izdavac, Di Si Komiks (DC Comics) vec je obezbedio onlajn pristup nekim od svojih izdanja, preko sajta MySpace. Sajt kompanije Marvel je http://www.marvel.com, a Di Si Komiksa http://www.dccomics.com ^^bulletin na spejsu.. @topik.. zevam! ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Briskam prasinu, usisavam, prostirem vesh, milina :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Imam veliki problem poceo sam da spavam normalno 20 do 10 vec mi se spava, jebem ti zivot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 ale udaj se za mene =)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 ^^m ne.. alex.. mani se ti rura.. idi na onaj zhenski 4um ana.. ;] ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 she talks the talk, but can she walk the walk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Komp mi riknjava , a matori netje da daju pare za opravku :((( Kad im budu trebale pare za lekove , za nekih 10 godina, ima kitu da dobiju olololo ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 i'm puppet mad :))) vrti mi se ta pesma u glavi :D step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Baba u stanu iznad se ubila skočivši sa 4. sprata, a jebeni emo pandur je zaplakao. hahaha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 :( brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 @ rapid @ junkie pa malo, poceo sam ovih dana :) vec derem one koji su mene drali ^_^ @ thread smoreno vece za sve pare, pada neka kisa kleta, ubija me u pojam.. kontam da cu se igrati dok ima kafe, a onda aukurac na spavanje. grrrr Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 odgledao sam emisiju na pinku plesom do snova i lepo sam se ismejao don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 ale udaj se za mene =)))) Olololo!!12312432 :D she talks the talk, but can she walk the walk? I think she walks the walk! @topic Odo da spavam....padoh od umora.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts