manager Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 glittering prizes :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 pazi ih fudbalerčići, kako se odmah brane... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 uuu.. alaj sam se sinoc i ozdrao rofl konacno sam smogao snage da odem i kupim minakvu... o boze, kako prija sad cu pojedem nesto malo, jos jedna kafa, pa da krenem u autoocad, da radim diplomski lol Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Fino je kad se podsetis starih dana istovarivanja robe......sad ne merem da se pomerim.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 yay slobodan dan na poslu!!! ali samo zato jer sam sa majstorima koji mi kreche stan lolz... jedva ubedih kevu da skidamo "shpanski zid" sto je ona prihvatila umerenim trhckaranjem kroz terasu i gutanjem shachice za smirenje a potom i leprshavim odlaskom u shetnju parkom na 3-4 sata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Napokon se naspavao, plus sam sabio matu /me happy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Jeo sam neko meso sa soja sosom, moram priznati da mi je lepo leglo, jer svi znaju da ja volim soja sos. Plus sam u Super Veru nasao sjajan soja sos koji jurim odavno. Maaalo je skuplji, ali se isto toliko koliko je skuplji i manje stavlja nego obican, tako da na kraju dodje na isto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 bio juche do delta city-ja... svideo mi se... snimio sam neku jaknu,mora danas da idem da si kupim :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 posle 2 nes caffe,poceo sam da boxujem u sobi to much energy,veceras pada sex obavezno!!!! :)) lepo sam raspolozen, (+++) do duse nisam bas bio "fly" raspolozen kad sam ustao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 uf... jebeno mamuran i dalje rofl.. 2 sata mi je trebalo za ove 2 gluposti lol : taman ga odradim do kraja, pa skontam da sam sjebo radius. pa onda opet, pa skontam da sam sjebao visinu. hah... al izazov je u svakom slucaju Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 u chemu si ovo modelirao, praksa samo, realno ne vishe od 10 min posla;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 autocad. znam ja da nije vise od 10 min posla each, ali kad si funkcionalan :] kad pri svakom pomeranju glave osetis ko da imas teg na ramenima, onda je vec 1h each Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 lol mašinci Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 (edited) boli me glava! nikad se netju naspavati kako treba! jbn babe koje prave red i gledaju ko je kad doshao i zhale se kad je neko "preko" reda.. sqpili se ko leshinari za vakcije protiv gripa! prozivam za injekciju i redovno mi neko udje kao mutav i predaje nalog za vakcinu! aaa!!! inache sam oke.. skidam neke videoklipove sa youtubeA.. drugarki za rodjus yagudina (profesionalni klichach) .. sad da neshto pojedem i kibam kod drugarke.. vratila se iz biletje.. hajd.. edit typo.. Edited November 7, 2007 by lazy* ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 autocad. ako je u autocadu onda onda nije ni chudo shto si radio 2 sata;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 rumunisao se na poslu, sada me bole ruke rucao sam popio sam sok i pojeo puding kontam da cu se prosrati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 moram da ti srusim snove nista od dzikljanja :D jeo sam smrde mi noge :D ako drug nije otisao na tekmu idemo kod njega da se smejemo slavku vranesu :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 blejim gajbi i cekam da mi dodju neka ekipa sa jabukovachom... pa ce biti standardno krivljenje od zhivota... eh zhivote lutalico :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 ocu ja kod tebe!one brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Bio na kuglanju sa drugarima. Na kraju nas je bilo osmorica, pa smo se lepo izigrali ... medjutim, moram da primetim da je set ispala za ovo kuglanje mogao da ide u knjigu "pas mi je pojeo domaci". Jedan kod zubara, drugi je umoran, treci je premoren, cetvrti ne mozhe da trazi Pinki jer ne zna gde je, peti bi hteo ali da je negde blizhe, i taaaako ... Sve u svemu, fino je bilo, standardno sam suckovao ;) kod nas su pobede na stazi imali dva komada dovla i dva spule, a tamo na drugoj nemam pojma, znam da je kole bio dobar, i bole standardno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 nastavljam sa akcijom neucenja (naravno da bas nista ne ucim, ali ne dajem od sebe maximum), i neverovatni sam user ovih dana ;) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 kole je "bio dobar" zato sto si gledao onih par strajkova i eventualno koji sper (iza oba idu gutteri ko vrata naravno) tako da je same ol' za mene... no kako je dokazni materijal za nash lane unishten zauvek uzetjemo da je tvoja rech istina Lale ;o)) meni uvek zabavno to kuglanje...bukvalno te tera da se opustish jer ako nisi opusten igrash odvratno (a kad jesi em bolje ide em te zabole kad bacash loshe =o)) pocheo lagano da felshujem...josh koji put i mozda ne budem omg najgori na lejnu =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 upravo sam procitala onjegina... zajebano je, u jednom trenutku uzasno zanimljivo i dinamicno, u sledecem samo hocu da se zavrsi sto pre (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 pocheo lagano da felshujem... Probao sam i ja felsh, ide mi ok. mora to naravno da se dotera, nije bash idealno, ali umem da ga zakovrnem. Jos je zabavno jer ide skroz kontra jer sam levoruk u odnosu na nenadov felsh naravno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Da sam znao da je gitara ovako dobra, uzeo bih je odavno. A što je još bolje, nisam ni povezao proc, (pokušavam da) sviram samo stvari za akustaru i to na suvo lol. Mnogo dobro, preporučujem svima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts