Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

e da, juche dobio "ponudu" od drugarice da joj napravim dete kad zavrshi faks. ono, na meni je dal tju da ga priznam i brinem o njemu, ona je zadovoljna samo i sa mojim genetskim materijalom. mislim, kad ovo chujete, ili vam ego skochi do neba, ili se zapitate kako vas to neka riba skapirao onako kako bi trebalo, a neka totalno drugachije. do chega je to? :[

daj slike da vidimo mi lepo o cemu se tu radi

to se zove "super si al u malim kolichinama" sindrom :) imao sam iste spike xy puta :)

opet ona pricha sa zhurke. :p tjilime, ne znam kad si u zhivotu dobio toliko samopouzdanja da se u svakoj prichi postavish kao neko ko sve to razume i poznaje od ranije :]

ne, nije to taj sindrom, i pustite me da uzhivam u maloj ego ekstazi jer su takve ionako retke kod mene :]

traju stvarno dugo, meni je trajala jedno 5-6 dina, i to josh bio dono letja iz shvabije pre brda godina kad josh kod nas nisu imale da se kupe, shta znam ok je, ali brate mnogo malo to wati ima, nekako uvek morash da se napinjesh da bi video neshto, tako da ako ti treba za tipa neki deo kuhinje, shpajz, mozesh da uzmesh ovako shta znam, nekako bezveze.

chuo sam da ce eps da ih deli za dz, uskoro, kao ushteda, bla bla...

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Kurac moj štedljive. Nemoj sad da krenem priču o tome kako te sijalice upropašćavaju čistoću sinusne promene naizmeničnog napona!

Pomeraju fazu? Cek pricamo o induktivnim ili ovim kompaktnim fluorescetnim?

To da traju dugo znam, lol, imamo jednu u kuhinji od 30W (kao ekvivalent 150W) koja je vec 14 godina funkcionise bez ikakvih problema. Samo tek sam sad opazio tu smelu reklamu kao 6-8 godina.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...