MaudDib Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 a i ti mi se vise skini s kurca. omg chicks with dicks!! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 Daj jebote, a kapiram da je bila lepo vaspitana pre nego sto je dosla na rur.... do kurca, svaka devojka ili devojcica koja dodje biva pokvarena. Danice, moj savet ti je da napustis forum, ne samo zbog toga sto te kvari, nego sto kad se hejtuje, nemas dovoljno skilla da to radis kvalitetno. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 pesmo, ne kvari mene forum, a to za skill si u pravu, ali jbg, ja stvarno ne zelim da hejtujem, ali ne mogu ni da cutim. Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 ne kvari nju forum pesmo :) vec se pravila da je malja devojchica kad je doshla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 dobro danice, dodji kod mene, ja cu te stititi Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 dobro danice, dodji kod mene, ja cu te stititi Nemoj brate tako javno procitace ti riba ovo pa ces opet morati da ribas wc godinu dana za kaznu. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 bitno je da se Mara brani svim srcem. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 Nemoj brate tako javno procitace ti riba ovo pa ces opet morati da ribas wc godinu dana za kaznu. Pa ribam ja wc i sad, necu da zivim u prljavstini. Osim toga, rekao sam "zastititi" a ne "jebati". Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 Hahaha jbt mislio sam da ce topic zamreti kad ono Wulfi nastavlja da pwnuje. @pesma nemoj da se vadis, svi znamo kakve prljave namere stoje iza tvoje ponude. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 skontao sam da je onaj vulfgar lidbo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 skontao sam da je onaj vulfgar lidbo Pitanje za admine, koliko dana on sad pauzira za ovo? Ili je kul sve, poshto niko od vas nema zelju da me jebe? Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 ta logichka poshalica nije toliko jednostavna Wulfi...jer mozhda neko od njih i ima zhelju ali sad nece da reaguje jer si ukazao svima na to...a i ako ima zhelju ka tebi mozda ima josh vecu ka qwertyuiop-u...nisi odmerio pre nego sto si reagovao...agen ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 Pitanje za admine, koliko dana on sad pauzira za ovo? Ili je kul sve, poshto niko od vas nema zelju da me jebe? koji god odgovor bio ja ne znam sta se ti vulfi pravis lud? al stvarno, bilo je hiljadu puta reci o tome i svih hiljadu puta je odgovor bio 'forum je uredjen tako kako je uredjen jebite se, ne tretiraju se svi isto i sta vas bole kurac koji kurac' i to je okej, forum nije moj i nisam ga ja napravio. ja sam onda reko 'dobro, taj rad', izvagao koliko mi to odgovara, a koliko ne i skontao sam da cu da dolazim na forum i dalje. ne vidim kakva se ovde pravda juri i zasto kad ovo nisu ujedinjene nacije i u cemu je ovde poenta? ne mislim na tebe nego na celu raspravu. ako je poenta da se utvrdi da li si ti banovan sa razlogom, to je potpuno idiotski i bolje odmah prekinite raspravu, posto je jedini potreban i dovoljan razlog da se nekom ko moze da te banuje ucinilo da treba. da li je i koliko to uredjenje dobro ili lose ili mozda fenomenalno ili sranje, to je nebitno, takvo je. nije ovo javni park, jebiga. mene nervira milijardu stvari, ali mi nije tata kupio forum niti ga finansiram porezom ili tako nesto... ako se pak svadjate oko neceg drugog, onda iskulirajte moj post, promasio sam temu:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 (edited) realno jesi ovde se radi o necem drugom best topic ever sad samo treba da dodje neko i odvali glupu foru za sneska posto su neki pogresno razumeli : ne stajem na niciju ili ni na ciju kako bre vec ide stranu i boli me k ko je upravu samo mi je mnogo smesno Edited November 16, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 Snesko je hitler? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 E a cekaj, oko cega je ono uopste i bila svadja..? :) fajt iza shkolskog sutra posle casova! edit: AH DA NE MOZE SUTRA JE SUBOTA Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 omg znao sam da sam omasio!one dobro, onda nista:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 brate drugo je komentar gde neko kaze nekome da je bolid,a drugo je kad neko nekom jebe mater ili kaze ribi da je kurva ili otkud znam. Coka je gej,call the wulfgar the post police to the rescue... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 brate drugo je komentar gde neko kaze nekome da je bolid,a drugo je kad neko nekom jebe mater ili kaze ribi da je kurva ili otkud znam. to jeste. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 vikend je jbt,prestanite da se svadjate i idemo u grad na pijancenje OLoloLOO ajmo gogogogo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 REALNO Ali i Mara da ide sa nama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 ja sam samo komentarisao vulfgarove napacene postove mrzelo me da argumentujem sve pa sam objedinio klinacko ponasanje i sve ostalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 Lol tek sad sam sad provalio da je ovo daki :) I to signaturi, jer se daki lozi da je neki programator :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 Wulfi respect, ali jedno moras da nauchish: Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 @pesma nemoj da se vadis, svi znamo kakve prljave namere stoje iza tvoje ponude. mislis na ribanje klozeta ? Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts