voodoo_ Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 Kad bi ljudi smeli da komentarišu samo po tom ključu kakve devojke inače jebu, na ovu temu ne bi smelo da se javi više od 5 ljudi. Elem, razumem da neko ima neispunjenu želju opštenja s crnkinjama, razumem čak i sklonost ka tom američkom bahatom niggha životu koji obuhvata i ovakve rnb crnkinje, ali brate, Rihanna je i manje lepa i manje seksipilna od bilo koje iole lepe belkinje. Ako vam je Rihanna vrh crnačke lepote i ženstvenosti, onda u kurac zaista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 Kad bi ljudi smeli da komentarišu samo po tom ključu kakve devojke inače jebu, na ovu temu ne bi smelo da se javi više od 5 ljudi. ditto. no, priznaćeš da je zanimljivo istaći da tih 5 ljudi nikad (ili skoro nikad) nisu među onima koji hejtuju izgled neke javne ličnosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 Pa to je i poenta, oni sto su omastili brk njima nije ni vazno kako neko izgleda. Presli su preko izgleda i sada gledaju celu sliku. Mudrost kroz iskustvo. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 I napredak kroz tehniku. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 rofl:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 jok, ja ove godine skačem na sve živo, reko mi neko sinoć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 TORIMA DA NISI TI U TIH PET?>! GOVNOTROOON! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 @Mare: Ti si idiot kada mozhesh da poredish Rihannu i RHCP. Chak i da mogu da se porede RHCP su svirali dok ona nije bila ni u pripremi i stvarali milione fanova svojim pesmama. Koji jebeni hit ima Rihanna MOLIM VAS MI OBJASNITE!?!?!? Ne secam se nijedne njene pesme koja je "trajala" duzhe od 6 meseci... Shto se tiche izgleda jeste slatka, ali ako je to poenta zbog koga idete na njen koncert onda neshto nije u redu sa vama... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 dont stop music je prilicni hit na radiju i u klubovima.doduse ja ne slusam tu hausijanu,sto jes cudno da je ona uradila,ali ima dosta miksova.pravi letnji hitic:) eh da. stfu.rijana ftw!!11 onaj pogled liku u kolima u shadapndrajv mi ledi krv:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 dont stop music je prilicni hit na radiju i u klubovima.doduse ja ne slusam tu hausijanu,sto jes cudno da je ona uradila,ali ima dosta miksova.pravi letnji hitic:) eh da. stfu.rijana ftw!!11 onaj pogled liku u kolima u shadapndrajv mi ledi krv:) Ma pamtice se zauvek taj njen hit!!! I moja baba je peva!!! Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 ololololo Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 hahahahahahahahaha carski :D e ovo je maja ;D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 GDE OVO IMA DA SE KUPI?!?! JA OVO MORAM DA POSEDUJEM!!11!1!! Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 (edited) @ovaj što poredi peperse i rijanu: imaju i rhcp tekstovi itekakve dubine, verovatno te nepoznavanje engleskog sprečava da ih pojmiš. fanboy? mislim daj konkretne primere, ja ti kazem da 90% tekstova RHCP-a je pure rubbish.. a za moje nepoznavanje engleskog, mogu samo da ti pokazhem index gde pishe filoloski fakultet. Steak Knife Caro Shark Con Job Boot Cut Skin that flick She's such a little DJ Get there quick By street but not the freeway turn that trick to make a little leeway Beat that nic But not the way that we play Dog Town Blood Bath Rib Cage Soft Tail refren.. Black Jack Dope Dick Pawn Shop Quick Pick refren.. Song Bird Main Line Cash Back Hard top CISTA UMETNOST OMG i da naravno best of all: Hey oh... listen what I say oh I got your hey oh, now listen what I say oh kad ti zafali retardiranih reci dodaj samo uzdahe! RHCP FTW \o\ \o| |o| |o/ /o/ ! Ajde ivane pogodi koja je ova pesma? I know I know for sure $%%&*^&^$#$@##%&^*(*(&%%^$%$ I know I know its you &*%^$#@#$%^&*&()**%%$#@#$%*% imam toliko primera da prosto ne znam odakle da krenem Gorilla cuntilla Sammy D and Salmonella Come with me cause I'm an ass killer You're ill but I'm iller Edited November 5, 2007 by Mare Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Parter - 1600 Tribine II - 2.200 Tribine I - 2.800 VIP - 4000 Loza - 7.800 Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Ružna je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Volim penise. Fix'd. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 mare, nemam nameru da se prepucavam s tobom, ali evo čisto par stvari koje mi onako na keca padaju na pamet. imaš 18 godina, što znači da si brucoš na filološkom, eventualno si položio neki početni engleski, a to te ne kvalifikuje za tumačenje poezije ni u kom slučaju. pesma koju citiraš je jedan od nastavaka u priči o dani, izmišljenoj junakinji koja poseduje sublimaciju negativnih osobina bivših devojaka entoni kidisa. strofe koje tebi verovatno zvuče kao brbljanje sadrže reference na kulturne fenomene koje pevača nerviraju, i u suštini su kritika kalifornijske pop-kulture i ljudi koji su joj podložni. "skin that flick", recimo, znači "nemamo dovoljno golih sisa u novom filmu o transformersima, zovite megan foks". dogtown je deo los anđelesa poznat po skejterima i surferima (gudri i kurvicama sa plaže)... nemam sad vremena da ti pojašnjavam celu pesmu, većina pojmova je guglabilna pa samo izvoli. s druge strane, rijanine pesme su standardni rnb (koji inače gotivim, ali sigurno ne zbog poetske vrednosti), što znači da imaju prilično pojednostavljenu ljubavnu tematiku koja je bliska pre svih tinejdžerima i ljudima sa jako jednostavnim ljubavnim životima. umbrella jeste lepa ljubavna pesma, ali je toliko uprošćena da bi čak i deci u vrtiću bila jasna. no, da ne dužim nepotrebno, možda rhcp tekstovi nisu za svakoga, ali bar ih piše čovek od krvi, koke i mesa, možeš ih interpretirati i možda čak i pronađeš sebe u nekom od njih. rijanu gura def jam, tekstove kupuju od megaprofi mtv tekstopisaca (umbrella je prvo ponuđena britni, recimo) a produkciju rade heavyweights ranga timbalanda i skota storča. meni to sve liči na ovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Ivan je admin. Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Znam ja za tu pricu o toj devojci, ali, iskreno, mislim da je to gomila konjskih govana.. (prevedi to na engleski) Napises 15 reci koje se rimuju, i onda dodas neku emo pricicu o nekoj dani i eto ti tekst pesme, sa naravno dobrim izgovorom za pozadinu celog teksta cisto da bi im fan-ovi bili srecni. Iskreno, ja ne volim rijanu, niti bilo koju vrstu rnb-a, slusam uglavnom trance/psy/eventualno progressive house i house kad izlazim sa nekim drustvom iz srednje (uglavnom devojke/par ortaka). U pravu si za rijanu, nikad gora komercijala, ali RHCP + duboko znacenje = no way. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 (prevedi to na engleski) it? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 od nekoga drugog bi mozda ocekivao ali ne od tebe :> Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 ne, jedem o'cake, medela keks je so out, o'cake je in, veruj mi probaj i jebaces sve ribe po beogradu. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 anytime Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Iskreno, ja ne volim rijanu, niti bilo koju vrstu rnb-a, slusam uglavnom trance/psy/eventualno progressive house što nisi odmah rekao, da ne trošim tastaturu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts