urgh Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 otvore se pore, omeksha kozha i onda nemash iritaciju kozhe. brada ne omeksha. omeksha, ali mrzi me sad da to potkrepljujem stihom, nacicu ovih dana, usotalom gledao sam neku emisiju na diskaveriju, 45 min o brijanju. bradu su uporedjivali sa shpagetama:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 po toj logici zhene ne bi trebale da koriste balzame (hair conditioner-e) prilikom pranja kose. al nema veze kapiram da sve se mozhe natji na netu i chuti svashta na tvu, tako da kazhemo da si upravu :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 pa ajde vidi ti na tvu da voda ne omekshava bradu, do tada cu biti u pravu:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 pa ajde onda u neki kesh, trebatje mi neki shke da zavrshim lobe za tijanitja da mi dozvoli neku petominutnu emisiju pa da izadjem u plusu :)) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 nervira me jako jer volim da se brijem posle tusa, a ne mogu jer se ogledalo, jel, zamagli Malo sam proguglao i video da svi preporucuju supstance za zastitu stakla malo jeftinija varijanta je da premazete ogledalo pastom za zube ili penom za brijanje, to cu da probam danas ima li neka alternativna metoda, ritual neki? :) Upalis grejalicu u kupatilu, onu sto duva i isushuje vazduh i naravno na grejanje je podesis. Provereno radi. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 ne kupaj se ne brij se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 I meni se to desava isto volim da se brijem posle tusiranja . Ja uzmem peskir sa kojim sam se obrisao i sa njim obrisem ogledalo , a i vrata od kupatila su malo oskrinuta tako da mogu da se obrijem . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 uzmesh fen i/ili grejalicu i bacish upaljene u kadu dok se tushirash - posle nemash problema sa zamagljenim staklom, garant! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 stavish kurac u usta i boli te dupe! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 ak te mrzi da se cimash.. posle tushiranja proshetaj se po qtji i ostavi otvorena vrata.. za par min tje ogledalo biti oke.. Quote ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 sljaka s penom za brijanje... al fora je da stavis mizerno malo , taman da imas da razmazes po ogledalu, a da ga ne usvinjis doticnom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 obrisi ogledalo jelenskom kozom :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 Zashto jednostavno ne obrishesh peshkirom ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 Pa da bi dosao ovde i pitao nas za neka urbana resenja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted October 25, 2007 Author Report Share Posted October 25, 2007 heh tebe pogotovo, prvi si mi pick bio kad sam pokretao topic ;) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 Ja obrishem peskirom ili wc papirom... Nisam znao da ovo moze biti toliki problem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Ja se ni ne brijem . Jednostavno svi mi u familiji tjosavi , eo tjale mi ima 50 dina i brije se 1 nedeljno jer nema potrebe cheshtje da se brije ... Sretja , sretja , radost ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 instaliraj na ogledalo slojeve providne folije kao na kacigama f1!!1 mada realno fenom za 30 sekundi osushish koliko ti treba... ja bar tako radim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Mene interesuje kako sprečiti zamagljivanje naočara kad uđem spolja u pekaru :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 uzmesh od lakija ono uuuulje za ronilachke maske pa premazhesh...il samo pljunesh ;o)) ekshuali pomazhe mnogo kad predjesh sa stakala na plastiku jer ista ne provodi toplotu brzo kao staklo.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 ja sam imao plastiku pa mi isto to bio problem.. voodoo, UZMI SOCHIVA!!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 znaš ti koliko hleba može da se kupi za sočiva, eeej, parče hleba u kafani 30 dinara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Zaboravio sam da napomenem da već imam plastična "stakla". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Jednostavno - uradis lasersku korekciju dioptrije. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts