Jump to content

Hellgate: London


brue

Recommended Posts

Hellgate: London is a computer game under development by Flagship Studios. The design of the game is similar in a number of ways to the Diablo series. This is due to influence of Flagship Studios co-founders including a number of ex-Blizzard North employees, including Diablo series creators Erich Schaefer and former President David Brevik. The other founders are Erich's brother Max Schaefer, former Blizzard North Vice President Bill Roper, and Diablo II producer Kenneth Williams.

hellgate-london-20050513010243151.jpg

Hellgate: London is a role-playing game (RPG) which has some first-person shooter (FPS) elements in a post-apocalyptic setting. Gameplay is based heavily on the character's stats. The FPS element of Hellgate: London will be seen in the Hunter faction and will require some skill to use. Soft-aim will be included in the game as a form of aim assistance.

hellgate_london.jpg

The game builds heavily upon the core design of roguelikes. Notably it embraces the game design philosophy of using random generation to allow for a high degree of replayability and countless unique gameplay experiences.

hellgate-london-20050610052948100.jpg

On August 6, 2007, Electronic Arts and Namco Bandai Games announced that the game will be released on October 31, 2007 in the USA, and November 2, 2007 in Europe.

Posto je ovo sa wikipedije, mora da je istina, tja ovo je RPG, poput Diabla, a i on je u ovom delu foruma :P

Inace, moze biti fina igra za razbibrigu. Sad koji ce tacno biti zanr, videcemo.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

zapravo te diskusije da je diablo rpg su veoma kratko trajale... jer je lepo uvedena podkategorija h&s i svi mirni... mada ovo je josh manji rpg od diabla jer ti josh dirketnije vodish svog lika sto ce reci opet sve zavisi od tvojih lichnih refleksa, smao ovaj put jos intezivnije

fallout_table.gif

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

sto je to cudno, sk je oduvek imao bisere (i reviewere koji se bas i ne razumeju u zanrove :), mada to od macedonica nisam ocekivao)

a i review je iz vremena kad su tek poceli da se mesaju zanrovi, kad je hibrid rpg-a i drugih zanrova jos bio novost. pa i tri godine posle toga su wc3 nazivali RPS - role-playing strategy, tako da biseri u opisu baldursa nisu uopste cudni :)

Link to comment
Share on other sites

termin RPS u SK je koristen gotovo iskljuchivo za one igre koje su njihovi sopstveni razvojni timovi pokusali da krste tako...samim tim doticna skracenica pojavljuje se uglavnom u najavama, u opisima se mozhe naci u tragovima =o)

a za fps/tps izvodjenje - rekoh vec da pogledate tabulu razu - zabavan je combat prilichno, no kako nema indikatora da te neko kolje s ledja zaista tps je preferabilan nachin ( a pouchen primerima iz TR moj prvi lik u HGL ce da bidne nesto sto vuche shotaru =o))

Link to comment
Share on other sites

Igra izlazi za 16 dana, il tako nesto, dakle, ako pirati odrade na brzaka, eto i kod nas do kraja oktobra.

Sve u svemu, bice kao Diablo, sa nabudzenom grafikom..verovatno. Sto i nije toliko lose, za ubijanje vremena.

Sk sux: parafraziram, i uvek cu (ovo je vec ko zna koji put ovde). "Fallout je veoma kratka igra. Imate 60 dana da nadjete preciscivac vode i tu je kraj igre." Umalo da je tad preskocim...

Link to comment
Share on other sites

A jbga, brze veze Srbije... evo ga na 41%

Postovacu verovatno veceras kakva je, sobzirom da i ja ponekad moram kutji...

Pa sobzirom da je rade likovi koji su radili, izmedju ostalih, Diablo, cini mi se da ce biti neki naprz, tja ono da se zavuce pod kozu. No ja sam debelokozac (a i debeo, da odmah preskocim "pametne" komentare") i ne svidja mi se H&S Diablo. Sa druge strane sam i potpuno ocajan sto ne znam sta da radim 12+ sati na poslu, tako da... :P

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...