voodoo_ Posted October 13, 2007 Author Report Share Posted October 13, 2007 Trejleri i video demonstracije nekako ne idu uz jedva-broadband interweb :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Sprzhio sam Portal jutros. Predobar je. Ali i prekratak. Noclip je nepotreban, voodoo_ je rupa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 14, 2007 Author Report Share Posted October 14, 2007 Meni je potreban. Dok se rade zagonetke, nemam problema jer su prostorije velike i pod pravim uglom. Ali čim se pojave oni halflajfovski tunelčići i cevke za pentranje, hvata me mučnina u predelu digestivnog trakta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Opravdanja, opravdanja... I odjavna pesma je sjajna, skinuo sam .mp3 i sad se drogiram njim dok dovrshavam neke tekstitje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Preporucujem da se odigra jos jednom sa komentarima. Ellen McLain koja daje glas GLaD OS-u je carica. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 Jos jedan glas podrske za Portal. Da moze da se kupi za 10-15$ zasebno, stvarno bi dobro razmislio da likovima dam kesa da mogu da nastave da prave ovakve genijalnosti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 E ljudi, ja svuk'o neki HL2EP2 od 7GB i u njemu samo zaista to - HL2EP2. Na newsu je u to vreme bio samo Orange Box za Xbox a ne i za PC. Jel to znaci da moram sad ponovo sve skidati? Ako je tako mislim da cu sacekati RHH da mi to neko donese na devedeju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 16, 2007 Author Report Share Posted October 16, 2007 Portal je otprilike još 2.4 GB. Mada sve igre staju na DL DVD jer koriste istih 4 GB shared fajlova, tako je npr. sve stalo na Xboxu na jedan DVD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 :( Nista, videcu da pojurim odvojene fajlove Portala i TF2 da svuchem kad se vrnem kuci. Sad se ionako skidaju heroji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 20, 2007 Author Report Share Posted October 20, 2007 Za rešenje problema sa AI-jem i nedostatkom tekstura, tražite Half.Life.2.Episode.Two.and.Portal.CRACKFIX-Unleashed na Isohuntu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 A jel moze neko da kazhe koji su triggeri tj. sufiksi za startovanje Portala i TF2? Reche nesto Vudu na RUSH sastanku ali nisam pratio ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 22, 2007 Author Report Share Posted October 22, 2007 -steam -game ep2 -steam -game portal ili ako neće sa ep2 i portal, zamenite sa odgovarajućim imenima podfoldera koji se nalaze u folderu sa hl2.exe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 moram samo da se javim i da kazem da me je portal odusevio vise nego sam half life...stvarno genijalno, bilo je zadovoljstvo preci ga:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Ja ne mogu da pokrenem ovih dana Orange Box pa nikako da zavrsim taj Portal :) Jedino mi je krivo sto sam za tih 20ak minuta igre stigao vec do 14 od 19 "nivoa", pa kapiram da nema jos vishe od 15ak minuta gameplaya. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 To sam i ja mislio, a onda je na red dosao 19. nivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Znam da je on kao tezak, pisao je vec vudu oko toga, ali cak i da je svih 18 nivoa 15 minuta pa 19. isto 15 minuta, nije ni to nesto impresivno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Ne govorim ja da je devetnaestica teska (mada ima par mesta na kojima sam se zaglavljivao i po 10 minuta) nego sto je dugaaaacka. Ni meni ne bi smetalo da je portal malo duzi, ali stvarno nije bilo potrebe za rastezanjem iovako fantasticne price. Kome se resavaju nove logicko-arkadne prepreke neka saceka poplavu neoficijelnih mapa, do tada ce ga dovoljno preznojiti i napredne verzije ovih starijih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Slazhem se ja sa tobom, nije da se ne slazhem :) Videcemo, videcemo, samo da mi proradi Portal pa da probam :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 To ti kazhem ... svi su imali isti osecaj. Ja doduse ne mogu da zavrsim portal jer mi ne radi igra vec dve nedelje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 OK, treba mi pomoc. Odlucio i ja da konacno odigram HL2, pokupio image od prijatelja (mislim da je The.Orange.Box-DETONATiON) ali mi rece covek da u Episode 2, Gordon posle nekog vremena pocne da skakuce sam od sebe i da je nemoguce normalno igrati posle toga. Zamolio bih nekog ako ima link za ispravan Episode 2 torrent da ga okaci ovde ili posalje na PM. Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 11, 2009 Author Report Share Posted April 11, 2009 http://thepiratebay.org/torrent/3837569/Half.Life.2.Episode.Two-Unleashed http://thepiratebay.org/torrent/3849684/Half.Life.2.Episode.Two.and.Portal.CRACKFIX-Unleashed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Ko ce drugi nego voodoo. Hvala brate, svaka ti dala. Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 ja nisam imao tih problema a pikao sam ne tako davno... ali mozda budes imao onaj problem sa jednim momentom u igri kada gordon, matori crnja i njegova cerka krenu ka nekom liftu gde matoran treba da vam otvori lift da udjete ali on to iz nekog razloga ne chini vec se zaledi i ne mozes da odes dalje na sledeci nivo... ovde je neki lik okacio na net POZICIJU koja te baca na mesto odma POSLE lifta koju ucitas da bi mogao da nastavish igru, fajl se samo iskopira gde vec treba u saves folderu negde... Eto cisto da znas ako ti se to desi a ti plachi ovde pa cemo ti iskopati to i okaciti... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 12, 2009 Author Report Share Posted April 12, 2009 Ja preš'o dvaput ovaj Unleashedov sa fixom i nikakvih problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 meni se to desilo 2 put i oba puta sam reshio to tako shto izadjem iz lifta, sejviram pa loadujem dok se kuchka ne pokrene :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts