Sajro Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 u jeeee.. h3 turnir, imbalance. :-D ja i ortak mozda svratimo, moram da popricham sa njim. nisam igrao heroje sto godina ali sam pre bio mega lozana za tu igru, ortak i dan danas igra svaki dan. :) tje_vidimo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 Majku mu zadnji put sam je igrao pre tri godine, i to ga nismo gasili... znaci spremao sam ispite uz heroje, jer se cekalo na potez po pola sata u kurac :)hahhaha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziggy- Posted October 17, 2007 Author Report Share Posted October 17, 2007 Onaj ko zna da igra heroje, znace ih do kraja zivota. Zbog 1 minuta po turnu potrebno je da se skocentrishesh na partiju skroz i necesh imati problema. Naravno necesh moci da grupishesh vojsku sa 5 heroja...tipa taj neki fazon. :) Quote ___________________________________________________ < 4gl > ziggy. 4k <3 2Pac Tupac Amaru Shakur Makaveli Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 koji je zadnji dan do kad moze da se uplati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Pozdrav svima, KONAČNO i kod nas turnir u najboljoj taktičkoj strategiji ikada! Ako skupim dovoljno novaca i budem (hopefully) imao vremena,dolazim za Bg da se TUČEM!!!!! Pravila su OK,sem reestrikcija oko Heroja;kapiram,da ako neko ume i hoće,onda i može,bez obzira na to kog dobije na random sellection-u!!! Još jedan pozdrav i nadam se GOOD FIGTHING!!!!! Pozdrav svima, KONAČNO i kod nas turnir u najboljoj taktičkoj strategiji ikada! Ako skupim dovoljno novaca i budem (hopefully) imao vremena,dolazim za Bg da se TUČEM!!!!! Pravila su OK,sem reestrikcija oko Heroja;kapiram,da ako neko ume i hoće,onda i može,bez obzira na to kog dobije na random sellection-u!!! Još jedan pozdrav i nadam se GOOD FIGTHING!!!!! Ocu i ja. :) Dobra su pravila. Skinucu sutra te mape da ih pruchim malo. Ako neko hoce da cepa heroje vs me neka se javi. (hamachi) Ej,Leisure POZDRAV!!! Ono što ne volim je da unapred znam mape kod Heroes-a,ali ako si zainteresovan-a,mogu da garantujem DOBRU PARTIJU!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 E da,umalo ne zaboravih! Hvala na podizanju interesovanja za HOMM,SUPER ste,samo tako nastavite!!! Pozdrav svima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 SATAN may appear there ;) Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 Satanko ne seri da igrash heroje ?!?! Pa da sam znao , da uzmemo ja i ti da napravimo tim ?!~ Da GRAJNDUJEMO gegule !:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 Pa brate svako ko ima 20 i više godina, ako ne igra sad Heroje igrao ih je ranije sigurno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 YES YES YES moze moze... samo da vidim koje su to tacno mape... godinama igram random map .. i da se podsetim kako to bese ide bez WOG-a btw nisi nigde napisao koja verzija se igra (roe/armagedon/sod zajedno cenim) Da i mene to zanima. lol, ovaj dzanki samo tako ispadne pitaj boga odakle kad treba da se igra neki star ili heroji, a nema ga nigde inace:) Ali zato hotuje po ircu pod nadimkom _ivanica94 Satanko ne seri da igrash heroje ?!?! Pa da sam znao , da uzmemo ja i ti da napravimo tim ?!~ Da GRAJNDUJEMO gegule !:)) Naravno da igram .Ja sam pasionirani fan heroja ^^.Dobro kad bude 2vs2 tur Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Pa i ja sam profi, al sam igrao zadnji put pre 2.god :)). Vodoo: nisam ja reko u tom smislu ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Vudu je emo :) Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziggy- Posted October 22, 2007 Author Report Share Posted October 22, 2007 koji je zadnji dan do kad moze da se uplati do 01.11. kinta se donosi licno u igraonicu ATG ArenA E Kilisha bash si izratao izrasto... Koliko si sad visok... ?! Quote ___________________________________________________ < 4gl > ziggy. 4k <3 2Pac Tupac Amaru Shakur Makaveli Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 :D oko 180 :D samo sto sam se izgrbavio od ovog kompa :D donosim pare ! ovih dana :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStorm Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 imam pitanjce. Zasto 160%?Sto ne 200% realnije je. Ili je to Tournament pravilo neko?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 ko da je bitno na koliko % je dakle treba jos par stvari da mi se razjasni : -svi igramo ove navedene mape itd itd ... i na pocetku ide random/random/random ili moze nesto od toga da se bira s izuzetcima koji su navedeni (kolko sam skapirao ako zapadne radnom grad/heroj , restartuje se) I dan turnira: • 1/2 I-og kola: od 10 do 13h • 2/2 I-og kola: od 13 do 16h • II kolo: od 16 do 19 unapred moram da se javim da ako budem dosao do drugog kola moram da igram medju prvima da stignem na posao ... nedelju bih vec mogao nekako da uzmem slobodnu (znam znam... vuna sam , al moram da pitam jel moguce, ako ne onda unapred znam da ne moram ni da dolazim) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStorm Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 kako nije bitno napravis drugog heroja ugrade townhall odma prvi dan = za nobove 200% nemas nista kreces od 0 golda jachi kripovi nije toliko lako.160% sa ovim mapama je stvarno ez mode. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 kako nije bitno napravis drugog heroja ugrade townhall odma prvi dan = za nobove 200% nemas nista kreces od 0 golda jachi kripovi nije toliko lako.160% sa ovim mapama je stvarno ez mode. :) pa da... al ako znas da igras zar ti nije isti kurac kako je sta namesteno... i drugom je isto tako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Jel josh uvek moze da se prijavi za turnir? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 koji je zadnji dan do kad moze da se uplati do 01.11. kinta se donosi licno u igraonicu ATG ArenA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 ja upravo bio do atg-ea i lik sto radi tamo mi reko bolje da ne uzima on pare posto ne zna nista i reko mi da zovem telefonom bolje ko je organizovo dakle ljudi nemojte da se cimate :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 ja upravo bio do atg-ea i lik sto radi tamo mi reko bolje da ne uzima on pare posto ne zna nista i reko mi da zovem telefonom bolje ko je organizovo dakle ljudi nemojte da se cimate :) organizacija na nivou as always Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStorm Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 da kily , dolazim ja da uzmem mape za HOMM i lik kaze ma ne znam nista obrati se tom i tom.Na kraju sam ga nesto iscimao i uzeo mu mape :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 aj ga ispichkamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStorm Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 haha ma ok je lik zezamo se leisure sta ti je :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts