Jump to content

Evropski automobil godine za 2008.

dovlagsi

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

A gde je kvaka sa novim Fitjom? Jel on stvarno toliko dobar, ili ljude samo drma nostalgija? Posto, predstavlja tipican mali auto, barem ovako kad se gleda, jel ima nesto da ga izdvaja? Cena, oprema, motor, ili bukvalno samo nostalzhi?

Pa, zamisljen je da bude Fijatov "MINI", ono, jednostavno su zaigrali na istu tu kartu. Zato i kosta nesto malo vise (kod nas od 12.500 evra pa navise!). A realno, dizajner (Roberto Giolito) je jebao kevu. Super je mali, stvarno.

Nema nista specificno i revolucionarno od tehnologije. Ima taj neki fazon personalizacije sa raznoraznim dodacima u vidu estetskih detalja karoserije, koji se dodatno mogu naruciti, kao i inovativni bluetooth/voice command navigacioni sistem, ali nista van toga.

facebook.com/speed.rs

Ali, nekako mi deluje isuvishe mali ... sta znam. Mozda kad bih ga video uzhivo pa bih malo promenio misljenje. Nije on ruzhan, ali ne vidim mu nekako poentu, barem u ovom trenutku. Ali ako je slicnih gabarita kao mini, onda ok.

Osh idemo danas do Delta City-aj (ili delte prekoputa) da ga vidis? Video sam jedan u mojoj ulici, deluje vece nego na fotkama ali i nekako propetije, vishe... Ipak, cute enough. Nemojte hejtovati Ficu jbt, to je ipak deo i nase automobilske legende! :)

Ma daaaaaj, novi fica je dobio nagradu zato shto je neko grunuo pare da bi se fiat malo kovrnuo posle mnogo godina plivanja u sranju... Taj auto je pure hype...

Zapravo, Fiat je mogao samo da straightforward potplati zhiri, posto im vec nekoliko godina cvetaju ruze (Grande Punto, sada i Bravo).

ijaaaoao sta ce bre ova mazda i kia ovde ??? pfffff kakvi smorovi :)

ijaaaoao sta ce bre onaj Nissan tamo na listi?? Pfff.. :)

btw, jel ti stig'o vise taj auto?

facebook.com/speed.rs

ijaaaoao sta ce bre ova mazda i kia ovde ??? pfffff kakvi smorovi :)

Ako sam ja dobro razumeo, ta Mazda2 je pravi hit, a josh ima i ok cenu. Mada, pokazace vreme kako stvarno "radi" :)

Osh idemo danas do Delta City-aj (ili delte prekoputa) da ga vidis? Video sam jedan u mojoj ulici, deluje vece nego na fotkama ali i nekako propetije, vishe... Ipak, cute enough. Nemojte hejtovati Ficu jbt, to je ipak deo i nase automobilske legende! :)

Jel to pocelo da se prodaje kod nas, ili samo kao neki izlozbeni primerci? Ne bih bash danas mogao da idem tamo, mozhda nesto pred onaj RUSH sastanak ;) ali ti verujem na rech. Pri chemu, ne hejtujem ja fitju, daleko bilo, ali jednostavno, ja sam dozivljavao novog Fitju kao neki Fiatov "Spark" tj. da ide na tu shemu. Naravno, kasnije sam skapirao da ide uz liniju Minija ... sta znam.

ijaaaoao sta ce bre onaj Nissan tamo na listi?? Pfff.. :)

btw, jel ti stig'o vise taj auto?

Ako sam dobro razumeo postove na forumu, i stigao je, i vozio se i prao i sve zhivo ;)

e da btw stigao pre nekih nedelju i vise dana :) a sad kao da ponovo ucim da vozim, jbte posle onog starog ovo je pravi mofo, skoro kao osecaj da si u spejs shatlu, nisam josh stigao ni uputstvo da prochitam =)))

fica je superishka, samo da je u nekoj crnoj varijanti i eto mushki je ;)

ona mazda2 mi je totalna kanta pored trojke, a kia je bre istochni golf4, znachi fuj

ford je priznajem totalno imba kada se pogleda uziuvo... nemam pojma jedino ta tri mi se svidjaju, nissan fiat i ford sa ove liste, a opet sva tri su razlicita klasa

fallout_table.gif

Mazda2 je bombonica, ali nisam mogao da je chekam...

- jel se ti to tesis jer si vetj uzeo onaj auto sto kad mu dodaju gornji spojler izgleda kao neka pegla : ) ?

Moj auto nemoj da vredjash, jedan je od najboljih u klasi i ima isto toliko izrazeni individualizam koliko i ovaj fica ili mini. Samo nije toliko skup. I japanski je [^]

Zapravo, Fiat je mogao samo da straightforward potplati zhiri, posto im vec nekoliko godina cvetaju ruze (Grande Punto, sada i Bravo).

Nisam znao da se Grande Punto tako dobro prodaje - ovde ga uopshte nema, dodushe kao i svakog drugog fijata [:D]

Edited by ZerBah

А в чем сила, брат?