Doolio Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 okej sve, ali moras da shvatis da postoje ljudi koji bukvalno dobijaju napade ako ne zapale tipa dva sata. to je cinjenica. mozda se neko i folira, ali nemoj da generalizujes. a pogotovo nemoj da polazis od sebe, ja ti isto kazem da i ja mogu da ne zapalim sto godina, ali znam ljude koji ne mogu bez cigarete dva sata. ne mogu. tacka. mislim, mogu, ali nastaje anksioznost, napad, sok, pa fizicke manifestacije, plakanje, tresenje, manija itd. zamisli recimo sebe kad si bio frustriran pa si se hvatao za cigare. e sad zamisli da tad nisi smeo da zapalis, pa to pomnozi sa milion. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 @dulio ivan ti je odlichno odgovorio po svim tachkama. to je ta pricha koju i ja pricham kad god se povede diskusija, i malo shta imam da dodam. as for my attitude... da, odgovorio sam u polu-afektu. odgovorio sam na tvoj post u istom tonu koji si i ti koristio. lozhachki. jebem ga, verovatno nisam trebao. niakd i nije bio moj stil da se spushtam na nivo sagovornika kad je ovaj ispod mog. i da ne shvatish pogreshno, ne tripujem da ti inache stojish na nivou ispod, ali taj post je definitivno bio ispod tebe i mene. nema mesta takvim overstatementima u ozbiljnoj i konstruktivnoj diskusiji, slozhitjesh se :] tako da je to "bio sam blag" trebalo da bude reakcija na akciju, to jest postojao je razlog. nisam napisao tek tako, iako sam mozhda trebao da iskuliram. elem, kapiram da pod "poslednjim raspravama" mislish na wow i ovo, od chega sam zapravo samo na wow vs vb topiku zaista raspravljao dok sam ovde ubacio jedan ili dva posta. pritom ne mozhesh da me smatrash elitistom na osnovu vb vs wow rasprave jer ono nije realno. uzmi bilo kog lika i stavi ga u poziciju mog stava naspram longlijevog i taj random lik tje ti delovati kao elitista. prosto, i zhaba deluje kao princ naspram punoglavca :] za vetjinu bih vetj morao malo opshirnije da pojasnim. dok se zvanichni podatci baziraju na celokupnoj populaciji, neshto ne verujem da je isti procenat kada gledamo samo mushterije kafitja/klubova. plus postoji onaj momenat koji vara chula. recimo da u prostoriji sedi 30 ljudi, od kojih 15 pushi. veruj mi da ti se tu chini kao da bar 25 ljudi pushi. i josh neshto. ja kad se obratjam direktno tebi u postu, to ne radim da bih ti prebacivao kao zlochincu. to sam vishe napisao i pishem kao da se obratjam pushachima u celini. nema shta da mi dokazujesh da si ti ovakav ili onakav, verujem ti. veruj i ti meni da ja isto tako ljudima nudim piksle kao shto ih nudim pitjem, i da ne smaram ljude koji pushe na otvorenom (iako mi ide na kruac bacanje pikavaca po ulici), i da netju skochiti na vrat drugaru koji pushi u nekom klubu gde ima tona pushacha pored njega, itd. mada kapiram da tju prestati da nudim piksle gostima u mojoj gajbi/sobi. jbga, to je moj zhivotni prostor koji ne zhelim da mi neko zagadjuje i da se osetjam neprijatno u istom. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 fak brate, ladno si editovo post, ja ti odgovorio samo na ovo sto si zamenio ramiza:) uh, nemam vise snage stvarno, ali dobro, uglavnom se svodi sve na to da ne treba biti dementiran i u jednom i u drugom pogledu. ma razumeli smo se potpuno, nema potrebe da mlatimo praznu slamu nadam se da sam uspeo da ti prikažem poglede umerenog antipušača :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 ti nisi umeren. ti si sisica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 Shvatite da osim vas niko vishe ne cita vashe postove i prestanite da pishete o tome... Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 ti nisi umeren. ti si sisica. IZAĐI NA TEREN PA MI TO RECI OLOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 DA ZAPALIM PLJUGU PA DA UMRESH!!!1111111```~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 owned Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 našli ste mi kriptonit TT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 našli ste mi kriptonit TT Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts