Sa1Nt Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 ja ne znam da li ste vi ljudi normalni :) ima toliko sjebanijih stvari od pushenja a vi ste se uhvatili za to :) recimo, pre neki dan, OGROMAN chlanak u novostima kako je crni hleb u 80% sluchajeva obojeni beli hleb, i da postoji velika opasnost da je kancerogen... al' neee, boli vas patka shto se mozda trujete na XXX nachina, bitno je baciti pushache na lomachu :) nisam u fazonu da smaram nekoga zato shto sam ja lichno pushach, shtavishe, sigurno necu zapaliti pljugu ako to nekome zaista smeta, al' ovo shto chitam ovde je preterivanje na sve strane... ja sam za to da se definitivno uvedu posebne prostorije za pushache/nepushache po kaficima, restoranima, klubovima itd.. na ulici mi je bezveze da pushim, mada se desi ponekad... kod kuce mi je 24x7 otvorena terasa u dnevnoj i kuhinji tako da generalno nikome do sada nije smetalo (iako su oko mene ljudi uglavnom pushachi)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Nije preterivanje brate ja prvi ne kenjam kad mi neko dodje na gajbu i pushi ali zato posle moram da provetravam celu gajbu da bi mogao da spavam kao chovek ... A ono da nikome ne smeta po klubovima kafitjima i sl? LOL? Meni prvom smeta i ekstremno se smorim ako je u klubu zagusljivo pa MAKAR MI SKAZI SVIRAO NA UVCE ... A najvise od svega mrzim smrad odece posle neke vecheri u klubu ... Ali avaj nije to poenta diskusije jer kamo srece da je zabranjeno smrdeti vetj je poenta da taj smrad konkretno shteti meni ni krivom ni duzhnom ... ja ako hocu da pijem alkohol jedem drogu i sl to je moj izbor ali nema niko drugi pravo meni to da radi ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 U pojednim situacija jebesh to shto se gushim,naviko sam,nego shto ochi hoce da mi se istope koliko dima ima. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 ja ne znam da li ste vi ljudi normalni :) ima toliko sjebanijih stvari od pushenja a vi ste se uhvatili za to :) recimo, pre neki dan, OGROMAN chlanak u novostima kako je crni hleb u 80% sluchajeva obojeni beli hleb, i da postoji velika opasnost da je kancerogen... al' neee, boli vas patka shto se mozda trujete na XXX nachina, bitno je baciti pushache na lomachu :) znaš kako, ja sam prihvatio da živim u 21. veku i da sam okružen raznim opasnostima po zdravlje, i trudim se da to anuliram sportom, zdravom ishranom i tako tim sranjima. uostalom, nije sve u dugovečnosti, nego kako proživiš tih 50-60-70 ili koliko već godina dobiješ, pa ću radije živeti u beogradu okružen sranjima nego na planini nekoj. a dim cigareta mi smrdi, peku me oči od njega, zaboli me glava, smuči mi se... prosto mi je neprijatan, i neću da budem okružen njime gde god da krenem. ne zalažem se za kvadrate pored kontejnera, memljive podrume i slična rešenja, ali i to bih više voleo nego sadašnju situaciju gde u 90% slučajeva rizikuješ svađu ako nekome kažeš da ugasi cigaru. naravno, idealno rešenje bi bilo to što kažeš, da se razdvoje prostorije za pušače i nepušače pa kud koji. p.s. znam to za hleb, tačnije u pekarama u kojima kupujem "crni" hleb prave od mešavine belog i crnog brašna. ne verujem da je to kancerogeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrickStyle Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Shto se tiche drugih, tj. starog principa "sjebi svoga bliznjeg" mogu reci da sam tolerantan. Kad god je neko u drushtvu a ne pushi gledam da shto dalje motam dim od njega/nje. Isto tako i u zatvorenom prostoru prvo dobro iskalkulishem koliko smoukera ima pa da vidimo da li vredi zapaliti a pritom ne oshtetiti puno zdravlje onih koji nemaju taj porok. :)-` Mislim da mi najvishe prija da zapalim dok shetam (sam f'kors), iako to i nije neka kultura al whatthehell. A shto se ostavljanja tiche hmmm.. Nikad nisam ni pokushao a slusham priche svaki dan. Ljudi koji ostavljaju shvataju to kao korak ka osvajanju zlata na olimpijadi pa ochekuju od drugih da im prosvetle put i budu tu da slushaju istu prichu svaki dan; umesto da jednostavno sakupe volje da ostave on their own. Bar sam se ja naslushao takvih pricha mostly i ne verujem da cu u skorije vreme quitovati. :D In Memphis we trust. Quote ||If this be error and upon me proved, I never writ, nor no man ever loved. .:: Sonnet 116 ::. || Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 nisi kul ako ne pusis;)) ja smatram da je pusenje dobra stvar i ne steti nikome i necu da ostavljam hvala:) isto vazi i za alkohol Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 a dim cigareta mi smrdi, peku me oči od njega, zaboli me glava, smuči mi se... prosto mi je neprijatan, i neću da budem okružen njime gde god da krenem. ne zalažem se za kvadrate pored kontejnera, memljive podrume i slična rešenja, ali i to bih više voleo nego sadašnju situaciju gde u 90% slučajeva rizikuješ svađu ako nekome kažeš da ugasi cigaru.. Upravo je ista situacija kod mene, glava zna uzasno da me boli od dima, slican trip i sa ocima, a ljudi kojima kazem da ugase ili da se sklone se ponasaju ko da si im oca ubio, ukljuchujuci i moje ukucane. Trujte se negde drugde sami, nemojte nas da smarate Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
225556 Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Brate pasivno pusenje steti pa ti jedi govna kolko hoces. O da voznja u pijanom stanju se i te kako sakncionise ne znam gde ti zivis. Nikad nisam imao problema sa navijacima jer ne idem na utakmice, a ko ide na konfliktne utakmice i nije za bolje. Argumenti suvlji ne mogu biti, a to sto si ti neobrazovan pa ne znas da pasivno pusenje steti jako nije moj problem tako da odjebi. Bu! Mrtav si! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 al fora je sto jos nije naucno dokazano da pasivno pusenje skodi. to su sve teorije. btw, rofl za sliku. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 (edited) Dal je neko od vas uopshte svestan koja govna sve uvlachi u pljutja kad povuche dim cigare? Mislim prvi razlog zbog koga sam ja prestao da pushim nije bio tipa "aaa,ubice me cigare,dobicu rak plutja,etc.", nego sam jednostano hteo da podignem kvalitet zivota na vishi nivo. Kao shto rekoh i dan danas po neki put zapalim cigaru kad mi dodje,ali se posle toga osecam nenormalno prljavo shto sam to uradio,kako spolja tako iznutra. Edited October 5, 2007 by Savkeeeeeee...e! Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 (edited) Factory workers: With a hidey lidey lidey and a hidey lidey lay We work and we make cigarettes all hidey lidey day So folks can get a breaky from their stressful lidey lives And relaxy with the cigarettes we make all day and night Young Worker: I like to have a cigarehette every now and then It makes me fee-l calmer when the day is at an end. Older Worker: And if it gives me cancer when I'm eighty I don't care Who the hell wants to be ninety anyway? Factory workers: So with a hidey lidey lidey and a hidey lidey lay We work and we make cigarettes all hidey lidey day So folks can get a breaky from their stressful lidey lives And relaxy with the cigarettes we make all day and night @ivan drvodelja se zove milos al mu je nick ranije bio demijan, mislim? :) @topic. ja sam strastveni pusac. volim da zapalim cigaretu. znam da nije zdravo. to je moja i samo moja odluka. kad sedim u kaficu sa ortacima za koje znam da su antipusaci uvek prvo pitam dal mogu da zapalim cigaretu. ako sedim negde gde je pusenje zabranjeno necu pusiti. ovaj argument sam davao i ranije. ako vam smeta dim cigarete u kaficu gde je 90% ljudi pusaci, resenje je jednostavno, napustite kafic. Edited October 5, 2007 by Joe Kerr Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 ako vam smeta dim cigarete u kaficu gde je 90% ljudi pusaci, resenje je jednostavno, napustite kafic. Bravo,kako si izveo tako inteligentan zakljucak,znaci treba da udjem u svaki kafic i izadjem,jer u svakom su trovaci u vecini Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Pa nije isto kruko niko od govana josh umro nije :P Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 kad bi ih udisao kao cigarete svaki dan bi sigurno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 taj fazon, sledeci put cu da serem na sred kafitja, pa ako se nekome ne svidja, neka izadje.. Moram da priznam da si dosta inspirativan,kad je u pitanju borba protiv pushacha. btw.Od kas sam ja prestao da pushim,uspeo sam sa sobom za 2 i po godine da povuchem josh 4 osobe:2 vrlo dobra ortaka, tjaleta,i tetku. Nalozt oko mene mnogo vishe raste broj pushacha,nego shto opada :( Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 ne drzi vam ta teorija sa kaficem vodu. aj idi u tursku i seri im sto su muslimani i konvertuj ih u pravoslavce. ako vidis da u kaficu svi puse jbg sta oces, ili trpi ili izadji. ako postoje sekcije za pusace i nepusace opet nemate sta da kenjate. ako je izmedju onda sednes dalje od pusaca ili pokusas neki dogovor da napravis. mislim ono...pored svih sranja od kojih covecanstvo pati ovo ste stavili na vrh kao problem. ne budite ko onaj debeli iz south park epizode sto je joker dao lyrics Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 ne drzi vam ta teorija sa kaficem vodu. aj idi u tursku i seri im sto su muslimani i konvertuj ih u pravoslavce. ako vidis da u kaficu svi puse jbg sta oces, ili trpi ili izadji. ako postoje sekcije za pusace i nepusace opet nemate sta da kenjate. ako je izmedju onda sednes dalje od pusaca ili pokusas neki dogovor da napravis. mislim ono...pored svih sranja od kojih covecanstvo pati ovo ste stavili na vrh kao problem. ne budite ko onaj debeli iz south park epizode sto je joker dao lyrics Ne drzi tebi vodu citanje iz osnovne skole ... Pricamo o situaciji kad je u kaficu zabranjeno pusenje, a svi ipak puse, a kad prokomentarises to dolazi do svadje ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Ali vecina su u tom fazonu "ma ne seri da ti smeta" Dodjem i isprdim se manijacki pored tebe i kazem ti "ma daj,ne zajebavaj da ti smeta,meni je skroz ok" Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Jednostavno treba da se postuje zakon. Da vidis kako bi se sve promenilo kad bi ih osinula po koja kazna po usima. Kako bi svi lepse ziveli... Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 (edited) Ma odvikli bi ste se vi od pushenja da paklica kosha od 5E do 10E + kao shto Neo kazhe udare neke jebezovne kazne... Drinu (bez filtera naravno) bih stavio 2E tako da bi pola vas umrlo od nje edit: typo Edited October 5, 2007 by VoOdoO... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
225556 Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Ne drzi tebi vodu citanje iz osnovne skole ... Momak, mnogo si bre isfrustriran. Stalno trazis frku i svadju, iskuliraj. Jebes li sto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Ma odvikli bi ste se vi od pushenja da paklica kosha od 5E do 10E + kao shto Neo kazhe udare neke jebezovne kazne... Drinu (bez filtera naravno) bih stavio 2E tako da bi pola vas umrlo od nje edit: typo da , al onda ne bi bio fazon duvanskoj industriji ako broj pushacha se smanji velike pare lezhe u tome :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 (edited) Ne drzi tebi vodu citanje iz osnovne skole ... Pricamo o situaciji kad je u kaficu zabranjeno pusenje, a svi ipak puse, a kad prokomentarises to dolazi do svadje ... ja sam do sada u srbiji video mozda 3 kafica u kojima pise zabranjeno pusenje. a u tim u kojima je doticni znak nalaze se piksle na svakom stolu i kad pitas konobara jel zabranjeno pusenje on kaze "ma naravno da NIJE" vi bitchujete o situaciji kako vas pusaci truju u kaficu u kome je DOZVOLJENO pusenje. e pa izvini oprosti. voodoo> pokazi mi gde pakla cigareta kosta 10 evra... kad sam bio u spaniji paklica malbora je kostala 3.2 evra. to opet nije deset. da cigarete kostaju zaista 10 evra. pa i tu ima resenja. motao bi pljuge. ako su kauboji mogli sto ne bi mogao i ja. neo > ma super si... Elvis J. Kurtovic > ma i ti su mi skroz super. ako ti smeta pusenje u klubovima i kaficima. pa ti nadji neki u kome je zabranjeno. ali neeee ti hoces i jare i pare. hoces da izlazis na kul mesta gde su dobre ribice ali da te niko ne "gusi" duvanom. e pa evo ti jedan rude awakening . to se desiti nece. zasto? jer je vecinsku populaciju ove zemlje cine pusaci. vi prakticki govorite da potrebe manjine prevazilaze potrebe vecine. pa to nije kul ni u jednom crtacu... kruko> da ja dodjem u neki kafic i vidim da od 20 ljudi u kaficu, njih 18 kenja na sred istog. verovao ili ne ja bi izasao. :) poenta price nije 1 pusac i 20 nepusaca. poenta price je 1 nepusac i dvadeset pusaca. jer ovaj jedan pusac ne bi pusio kad bi ga ostali lepo pitali. ali ovaj jedan bi kenjao svejedno dal je u manjini il vecini. stvarno mi nije jasno cemu tolika frustracjia i netolerancija. resenje je jednostavno. ako izadjete kafic/klub/diskac gde su svi pusaci ili im se pridruzite ili se okrenite i izadjite. jebiga ponasate se kao da ste dosli u vegetarijanski restoran i pobesneli jer nemaju biftek... Edited October 5, 2007 by Joe Kerr Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts