Manda <die bitch> Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 (edited) a i bilo mi dosadno.. venger hidink ulije murinjo anceloti stavio sam ovih 5 jer su definitvno najbolji treneri, mozda sam i zaboravio nekog. da vidimo, kako, zasto .:D vengeru ide moj glas. Edited September 28, 2007 by Mand1nat0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 meni je apsolutno najbolji trener Venger posle njega su mi odlicni treneri Hidink,Benitez,Murinjo Anceloti i Rajkard su mi polutreneri i njih ne podnosim Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 Ser Alen? Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 Ser Alen? taj rad. mozhda nije najbolji, ali definitivno bolji od antjelotija, hidinka i ekipe :] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 Alen??? da nije Alex? ne volim trenere inace,tako da nikom ne dajem glas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted September 29, 2007 Author Report Share Posted September 29, 2007 taj rad. mozhda nije najbolji, ali definitivno bolji od antjelotija, hidinka i ekipe :] aj da iskuliram to za ancelotija, al kako mozes reci od hidinka?! po cemu to majke ti.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 Alen??? da nije Alex? My mistake Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 Walter Zenga!!! :))) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 brate samo ne znam zasto ti je anceloti na toj listi.. a benitez i alex naprimer nisu..otmar takodje nije losh..ali zna se ko je car iz londona.. na rajkarda necu trositi reci..uopste ne spada u tu klasu.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted September 29, 2007 Author Report Share Posted September 29, 2007 pa zbog lige sapmiona.. u sezoni kad nemogu da pobede torino kuci, osvajaju ligu sampiona, ili, u najgorem slucaju, stizu do polufinala. nijedan klub nema toliko uspeha u LS zadnjih godina koliko oni.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 to je mozda zato sto ima najbolji defanzivni vezni par na svetu,i prosle sezone najlucidnijeg igraca na svetu...a ne neko njegovo umece Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 ilija petkovic Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 to je mozda zato sto ima najbolji defanzivni vezni par na svetu,i prosle sezone najlucidnijeg igraca na svetu...a ne neko njegovo umece plus onog malog slinavog usera :> ali to je to, gruja ti objasnio. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 e,i posle da ne bude gruja ugovnao topik,ti si ga prvi spomenuo :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 Rafa Venger Murinjo ostali svi 10 mesta ispod i veliki rofl na Ulijea i Rajkarda Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 ferguson murinjo venger. Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 Djukic!!!11111eleventyeleven! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 murinjo! zasto? porto: * Portuguese Championships (2): 2002/03; 2003/04 * SuperCup Cândido de Oliveira: 2003 * Cup of Portugal: 2002/03 * UEFA Cup: 2002/03 * UEFA Champions League: 2003/04 chelzi: * FA Premier League (2): 2004/05; 2005/06 * Football League Cup (2): 2004/05, 2006/07 * FA Cup: 2007 * FA Community Shield: 2005 Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 venger i murinjo kao najbolji, a za njima rafa, hidink i fergie. kad pogledash ovako nije ni chudo shto je premier najbolja liga na svetu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 realno Venger ima nos za igracha za sve pare... Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 hm.. mozda je venger i po meni najbolji trener, posto ima njuha za igrace i izvlacenje najboljeg iz njih. murinjo jeste dobar trener, motivator, psiholog, ali mi je antipatican vrlo, tako da ga ne bi komentarisao. sada ce krenuti lavina na mene, ali mislim da rafa ima dosta srece u karijeri i da nije vrhunski trener. koliko je para potrosio na pojacanja u lpoolu i koliko ima kvalitetnih igraca jos prosle sezone je morao konkurisati za titulu. ser aleks je dokazao ko je i sta je stvaranjem mancestera. od ostalih bi pomenu i hidinka, koji je zmaj od takticara. da je vodio neki od top klubova, napravio bi rshum :D (ne racunam onaj period od mesec dana u realu) vidim da se spominju anceloti, ulije, rajkard.. pfff smeh.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 hm,ne bih rekao,navedi mi o kojim pojacanjima prosle sezone...tek ove sezone je 'pool posteno otvorio kesu...ono sto se meni jako svidja kod Rafe je sto pravi toliko homogenu postavu da je to prosto neverovatno...i ono,moje misljenje o njemu se formiralo jos dok je bio trener Valensije,a kad je sa Liverpulom osvojio LS,to je bilo to :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 brate otvara se l`pul svake godine nemoj tako..kupuju igrache na kilo..bash zbog njegove vizije o svim takmichenjima..lik ima strasan osecaj kad se igra na ispadanje..zna da organizuje ekipu da igra na rezultat..kad je rec o ligi to je vec druga pricha pol le gven nije losh trener..tu je negde kao anceloti..:) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 brate otvara se l`pul svake godine nemoj tako..kupuju igrache na kilo..bash zbog njegove vizije o svim takmichenjima..lik ima strasan osecaj kad se igra na ispadanje..zna da organizuje ekipu da igra na rezultat..kad je rec o ligi to je vec druga pricha pol le gven nije losh trener..tu je negde kao anceloti..:) hm,da,kupuju igrace na kilo,slazem se sa tobom,ali do ove sezone i ovog rasipanja na Babela,Toresa i koga su jos sve doveli ne mogu se setiti da su potrosili znacajne sume novca...sve su to zanemarljive cene u odnosu na one sto drugi timovi trose(tipa Real koji da 60 miliona na Gaga,Iguana i Marsela npr.) i da,Rafa je streber,zato su i odlicni za knockout takmicenja :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 hm,ne bih rekao,navedi mi o kojim pojacanjima prosle sezone...tek ove sezone je 'pool posteno otvorio kesu...ono sto se meni jako svidja kod Rafe je sto pravi toliko homogenu postavu da je to prosto neverovatno...i ono,moje misljenje o njemu se formiralo jos dok je bio trener Valensije,a kad je sa Liverpulom osvojio LS,to je bilo to :) ok, mozda sam malo preterao sto se transfera tice, ali ne moze se suditi o treneru na osnovu jednog rezultata. konstantsnost cini trenera velikim, a rafa jednostavno ne moze da se svrsta u vrhunske ako je osvojio ligu sampiona. to ti je nok aut sistem, moras imati i srece ukoliko zelis proci dalje, dok npr u ligi trrebas tempiratui formu i to trenere cini velikim. mnogo je lakse u ligi sampiona, gde imas 12-13 tekmi, i samo se o njima prica. ako me kontas o cemu pricam.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts