[BMF]Psycho Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 skinuo sam 6gb igru, pa me zanima da li postoji nacin da nekako narezem. da li postoji neki program koji bi to mogao da podeli u dva dela ili postoji neka treca opcija? hvala unapred na odgovorima. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 Najlakshe je da ga narezesh na DVD od 8gb... Ostalo je cimanje po mom mishljenju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 (edited) e, kada sam u takvoj situaciji, uzmesh, spakujesh igru u rar, postavish kompresiju na "store", i ubacish u broj delova "volume" 2. To ce podeliti igru u 2 rar fajla (file 2/1 i file 2/2) i kada ih budesh otpakivao samo ih iskopiraj na HD i postavi u isti folder, to bi trebalo da upali Edited September 28, 2007 by Sd D1ablo Quote Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 s tim što će ti trebati 20 gb prostora na hardu da bi instalirao igru. definitivno je dvoslojni dvd pravo rešenje. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 s tim što će ti trebati 20 gb prostora na hardu da bi instalirao igru. definitivno je dvoslojni dvd pravo rešenje. :) jeftinije je valjda kupiti neki 40-80-160 polovan hard disk i drzati to na njemu malo je bezveze za dupli kapacitet DVD-a davati 10 puta vise para Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 jebi ga, ja sam buržujčina, jedem hleb od 50 dinara jer je ukusniji od onog od 30 :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 da al matori hd moze da crkne svakog sekunda... ma i nov moze da crkne kad mu dune, a nema te cene kojom mozesh platiti blagosloveni download sa torenata i newsa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 a i realno za 70ak jura se kupuje hd od 320gb novi najbolji sto ima, a ne polovni od 160 da uzimash da ne znash kad ce da crkne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 Jebem vas, reko sam da neću više postovati al ne mogu da vas gledam kako nemate pojma :P www.cd-2-dvd.com > sekcija DVD9 to DVD5 Uputstva za novoizašle igre se pojavljuju u roku od nedelju dana najviše. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 Jebem vas, reko sam da neću više postovati al ne mogu da vas gledam kako nemate pojma :P www.cd-2-dvd.com > sekcija DVD9 to DVD5 Uputstva za novoizašle igre se pojavljuju u roku od nedelju dana najviše. pre bih kupio dvd9 nego se smarao sa ovim glupostima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 Pitanje je sad shta bih vishe voleo da izgubish: pare ili vreme? Quote Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 koliko su sad cene dvdova od 9gb? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 oko 200 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
225556 Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 www.cd-2-dvd.com > sekcija DVD9 to DVD5 Uputstva za novoizašle igre se pojavljuju u roku od nedelju dana najviše. Zahvaljujem! Uputstvo mi je pomoglo za "Company Of Heroes: Opposing Fronts". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Mislim da su sad vec oko 150 ti DVD-jevi, i nije mi jasno sto ne padaju :) Ono, jedan DVD je 30 dinara, znaci dva 60 din, sto je skoro tri puta jeftinije nego dual layer istog kapaciteta kao ta dva diska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Jerbo filmska industrija utiče na proizvođače da drže toliku cenu. Inače razlika u ceni tokom proizvodnje je minorna. Ali bi prodaja originala tek stradala kad bi svaka baba koja ne razlikuje DivX i DVD mogla da dobije full kopiju filma za 150 din. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Inače razlika u ceni tokom proizvodnje je minorna. Ali bi prodaja originala tek stradala kad bi svaka baba koja ne razlikuje DivX i DVD mogla da dobije full kopiju filma za 150 din. Razlika u ceni proizvodnje se meri u eurocentima i nema ih vishe od 10 ;) Potvrda toga je cinjenica da cak i nasi domaci casopisi prelaze na dual-layer medije, kao sto su svojevremeno sa CD-a presli na DVD u slicno vreme kad je razlika u ceni bila minimalna. Znaci, treba da nekako uvezem iz Bugarske par hiljada dual layera ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts