Sajro Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 Uuuu jeeeebote, like je munja , shta chovek radi sa Zippom.. svaka mu chast. http://www.lightertricks.com/videos/Concepts/CANT_BEAT_ME_ Imam gomilu ovih Zippo filmitja i ovaj je najbolji "home made" Zippo trick(s) movie evah, ubedljivo. Jedino ga sabija gosn Twistyneck, ali chovek od toga (Zippo tricks ;p) zivi, to mu je profesija i njegovi filmovi su "high class" u svakom pogledu. Enivej, endzoj i ako nekome padne na pamet da kaze "bilo je", imajte na umu da sam koristio Search i proverio prvo, mada mozda ne dovoljno temeljno. /love Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 Ahaha dobar je : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 Bilo je na ali ne na ovom furumu /love NOT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted September 27, 2007 Author Report Share Posted September 27, 2007 Bilo je na ali ne na ovom furumu /love NOT HA! ZNACHI NIJE BILO! EUREKA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 Shmeker...ali treba imati i kvalitetne ZIPPO-e za ovo. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 dobar je samo je pitanje zashto samo nepushachi izvode ove trikove i zashto se samo nepushachi preterano lozhe na na iste :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 baji svaka cast....odusevio asm se Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 nije loshe samo shto mi se u nekim trenucima chini kao da se izgubi do jaja i napravi onaj izraz lica (stisne usne) kao da se isprzhio ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 (edited) Chovek me naterao da refill-ujem svoj zippo... (: Onaj trik kad ga kao uzme plamen prstima, pa ga vrati ume i moj ortak, a ja nikako da skontam kako se to radi... :( Edit: Kod ovog lika sam izvalio shta ustvari radi, al' moj ortak nekako vrati plamen iz daljine... hm? Edited September 27, 2007 by `Dr. Nick Riviera` Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 (edited) Hm, kako ne kapiras, zip se puni benzinom :o, jednostavno benzin ostane medju prstima, varnica, i eto vater, VOILA :) [/edit] Do jaja je clip [/edit] Edited September 27, 2007 by Zba Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 uu extra, taman sam danas sebi kupio zipa pa da naucim nesto da se malo kurchim :) i to sam jos uzeo zippa sa znakom "ace of spades" pa di ces veceg kurcenja :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 brate, jel to lik ima neke razdrkane upaljace, ne znam kako moze da otvori normalan zipo na cim i to jos dva odjednom u jednoj ruci:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 To je HACK !!!! Pokusao sam i ja, jednom mi ispao, a is narednih pokusaja nisam nikako uspeo da otvorim zippa, mozda ih je olabavio malo, ili su neki razdrkani sa buvljaka Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 To je HACK !!!! Pokusao sam i ja, jednom mi ispao, a is narednih pokusaja nisam nikako uspeo da otvorim zippa, mozda ih je olabavio malo, ili to je imitacija zippa. fixed Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 Lepo je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 http://www.lightertricks.com/videos/Spins/A1_Flip_a_tease Ovaj je josh bolji... ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 samo ste me podsetili da su mi smradovi na nasoj aerodromskoj carini bestidno ukrali "my preciousssss" bday present zippo. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 (edited) stvarno extra.... imam ja kuci par komada sad cu da se spalim Edited September 27, 2007 by hpo Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 Chovek me naterao da refill-ujem svoj zippo... (: Onaj trik kad ga kao uzme plamen prstima, pa ga vrati ume i moj ortak, a ja nikako da skontam kako se to radi... :( Edit: Kod ovog lika sam izvalio shta ustvari radi, al' moj ortak nekako vrati plamen iz daljine... hm? radi se tako sto malim prstom pomeris fitilj ukoso dalje od kremena kada predjes prstima preko neces ugasiti plamen nego ces ga samo stisati posle ili zadrmaj upaljac ili pucni prstima ili mahni sakom i upalice se samo ponovo..;) au evo nasao sam i kako slikovito da ti objasnim:) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 Lik je objasnio par nepoznatih... Quote Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 radi se tako sto malim prstom pomeris fitilj ukoso dalje od kremena kada predjes prstima preko neces ugasiti plamen nego ces ga samo stisati posle ili zadrmaj upaljac ili pucni prstima ili mahni sakom i upalice se samo ponovo..;) au evo nasao sam i kako slikovito da ti objasnim:) Haha, thx, thx, izvalio sam sve sem ovog za fitilj, da ga josh malo nakrivim... (: Josh malo nakrivish upaljach i uspeva svaki put... ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 au stvano baja razbija...svaka mu chast... pogotovo kada vrti 2 u ruci... ufff to je extremno dobro... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts