Jump to content

3 najskuplja piva na svetu

Recommended Posts

reci koji tripovi:)

ali brate, 25% ili kolko vec kohola, zajebi ti to kad je pivo u pitanju. pio sam onaj extra strong efes kad sam bio u turciji i smorio sam se, bas osecas onaj alkoholni 'zadah', totalno izgubi trip piva, a to je tipa 8% ili tako neka beda, ko zna na sta ono lici.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Da vi'sh dal' ne bi :)

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

pa taj fazon, jednostavno ne ide, ne verujem da bilo cime mozes da nadvladas taj alkohol kad ga ima i nista sto ti ucinis sa aromom i tim kurcima ga nece oterati:))) zato imas zestoka pica, vina, piva itd...

ivane, to mozda ako je pivo nesto tipa 7-8% pa i da pricamo o nekom prikrivanju, ali brate, 25%, cao:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

haha, taj rad :)

secas se kad smo se skoro ulili od dve konzerve bear beer-a. "uzmi stijo, ne mogu vise" [:D]

a i koliko me setjanje sluzhi to bear beer je beshe crno/tamno pivo, a tada sam bio izashao iz fazona da pijem isto.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

OK, ocigledno su ovo neki ekstremi da se vidi dokle moze da se fermentira pivo a da i dalje bude pivo. 24% nije toliko strasno, ipak se gleda volumen a i ukus piva. Ako ima neke jake ukuse, kao sto je i navedeno da ima ukus vanile i javorovog sirupa, onda se ukus alkohola maskira. Ali ipak ne neki ekstrem, evo bio sam na njihovoj stranici i osim cinjenice da mi se sad pije pivo kao nikad u zivotu ima i dosta drugih piva koje prave a takodje covek da se zapita zasto ga zovu pivom.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.