Kole Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 "Duletova Krv" (kutiju proslediti Duletu ofc ;o))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 CAR DULE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 ...vratim se kuci i kad su se lepo osusila kola vidim da mi je izgrebao haubu...mislim nije to nesto mnogo, ali se na suncu iz blizine kad gledas pod uglom primecuje...jebem ti narod, covek ne moze da ima kola ako nema garazu da ih parkira...popizdeo sam... Polir-mleko u ruke i udri! (postoji posebno za metalik boju) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Sutra kontrolni iz rachunara, odo josh malo da prochitam teoretski deo pa da spavam... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 CAR DULE! volim i ja vas:) Polir-mleko u ruke i udri! (postoji posebno za metalik boju) ma da, nego sam se ja malo uplasio posto je na prvi pogled izgledalo bas izgrebano, a u stvari je samo lak otisao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Eto i mene malko ;) Juce generalno sredjivao stan, ostalo samo da operem zavese i do proleca sam miran :D :D :D Sad malo bleja pa na spavanjac jerbo se sutra radi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 nije to to kada se javis uvece, zanimljivije je kada se ujutro probudimo, cekiramo forum i ishchekujemo sta alexg radi u tom momentu!!! evo ja sam pre 10 sekundi prdno, u trenutku je zasmrdelo, ali posto je u sobi ledeno, brzo je izvertrilo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Jako sam umoran od basketa kojeg igrah veceras, eto, znajte i to sada. Sutra pocinju predavanja. Poslednja godina skolovanja. U-RAAH. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 shakira shakira.... ! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 poludeo sam igram bitefight don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 KAKO JE DOBRO IGRATI FIFU 2na2 !!! tacnije 2na1 al ti dodje na isto :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 mi smo ta ekipa shto se kapira u pokretu, ratuje po kodeksu, matira u potezu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 nikad dosta dobrog sna aj malo sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 Odo' ja na fax... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 Zatvorili mi stari most :( Pozitivna strana - Sad je Nemanjina mnogo prazna i proshao sam je u zelenom talasu i tri sekunde (zajedno sa Karadjordjevom). Negativna strana - Alternativa je relativno prohodni Brankov ali i onaj prilaz koji je zakrcen i pun rupa, kao i katastrofalna Gazela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 Da ne biste mnogo ischekivali eto mene! :D Odvezo kola kod majstora, dosao na posao, sad tu nesto citam i kuckam pa ce dorucak da padne ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 - ustao i kao sto kaze moj ortak SAD TJU DA SHLJAAAAAAAAAAAAKAAAM!1 - mislim da obicni ljudi sljakaju ali on SHLJAAAAAAAAAAAAKA. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 http://www.parlament.sr.gov.yu/content/lat...alji.asp?id=807 ala nam je propala maja :)))) sta politika uradi od ljudi :) LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 ufff sada sam ustao legao sam sinoc u 20:00 :D nisam se ovoliko ispavao ne pamtim... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 jebote koji su oni debili, jel ima negde gde su pogodili sliku... edit, odnosi se na sajt skupstine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 komplet lepinja sa pršutom kod zlatiborca + jogurt = moje parče raja za danas život je tako lep ponekad :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 odgledao sam godfather sve delove.. sada sam u fazonu da budem zajeban! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 Pokazivao sam bratu programiranje, ladno su u Tesli kompletno izbacili paskal i rade C kao prvi jezik o.O Ali dobro, radili smo pretvaranje izraza za trenutnu vrednost struje u kompleksnu, i tako te zanimljive stvari. Eh što meni nije imao neko tako da pokazuje when I was a little chum :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 eto mene opet na net-u posle nekoliko dana-nedelja :) u medjuvremenu,krenula sam kao malo da zaradjujem pare,tj. zvalo me je par ljudi da im drzim cas nemackog i pocela sam da prevodim uputsvo za koriscenje neke stamparske mashine(ako nekome znaci,zove se hamada) i za to cu dobiti 150 e, malo je,s obzirom koliko moram da se iscimam i sto nemam kod kuce tehnicki recnik,ali eto od tih para cu ga kupiti i onda krece moja "tehnicki prevodilac" karijera :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 ako, samo nek se radi 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts