Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

...vratim se kuci i kad su se lepo osusila kola vidim da mi je izgrebao haubu...mislim nije to nesto mnogo, ali se na suncu iz blizine kad gledas pod uglom primecuje...jebem ti narod, covek ne moze da ima kola ako nema garazu da ih parkira...popizdeo sam...

Polir-mleko u ruke i udri!

(postoji posebno za metalik boju)

facebook.com/speed.rs

Sutra kontrolni iz rachunara, odo josh malo da prochitam teoretski deo pa da spavam...

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

Zatvorili mi stari most :(

Pozitivna strana - Sad je Nemanjina mnogo prazna i proshao sam je u zelenom talasu i tri sekunde (zajedno sa Karadjordjevom).

Negativna strana - Alternativa je relativno prohodni Brankov ali i onaj prilaz koji je zakrcen i pun rupa, kao i katastrofalna Gazela.

- ustao i kao sto kaze moj ortak SAD TJU DA SHLJAAAAAAAAAAAAKAAAM!1

- mislim da obicni ljudi sljakaju ali on SHLJAAAAAAAAAAAAKA.

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

Pokazivao sam bratu programiranje, ladno su u Tesli kompletno izbacili paskal i rade C kao prvi jezik o.O

Ali dobro, radili smo pretvaranje izraza za trenutnu vrednost struje u kompleksnu, i tako te zanimljive stvari. Eh što meni nije imao neko tako da pokazuje when I was a little chum :|

eto mene opet na net-u posle nekoliko dana-nedelja :)

u medjuvremenu,krenula sam kao malo da zaradjujem pare,tj. zvalo me je par ljudi da im drzim cas nemackog i pocela sam da prevodim uputsvo za koriscenje neke stamparske mashine(ako nekome znaci,zove se hamada) i za to cu dobiti 150 e, malo je,s obzirom koliko moram da se iscimam i sto nemam kod kuce tehnicki recnik,ali eto od tih para cu ga kupiti i onda krece moja "tehnicki prevodilac" karijera :)

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

ako, samo nek se radi [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...