Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

meni se dotichna jednom javila iz cista mira na zelenjaku... :)

Ana Kurnjikova .... i dalje savrsheno besposlena....i dalje savrsheno zgodna

anna-kournikova-bikinii03.jpg

pogledajte samo taj stomachic.....

Second cumming of Jesus Christ [:)]

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Covece, danas sam se nesto uspavao, strasno ... ustao sam u 8 i 20h :) Strava, ali sam ipak uspeo da stignem na vreme. Sad se samo pitam dal' ce da bude bezveze vreme do kraja dana ili mozhda bolje, pa da isplaniram dalje sta cu da radim.

meni je ovo vreme odlichno, kisha se ispadala notju a sad ne pada...milina =o)

i znam da uglavnom svaki votjni chaj ima aromu neku ali mnogi su pitki krajnje...no ovi su ga ocepili da boli kad pijesh...

narodni lek vs cigareta kruko - voce i povrce u velikim kolichinama, a kad si bash nervozan - svinjska kozhura = zhvaka koju je bog napravio ;o)))

poludeh ovih dana.

najvise zbog toga sto blejim osam sati na poslu da nemam ni jednog gosta, znaci poludim od dosade, a kad ima gostiju nastaje teska frka.

dispacer prevoza javio hotelu da bus po goste za aerodrom dolazi ulicu nize, a niko nije javio meni, a gosti mene pitaju sve sto se tice prevoza, pa onda kad smo dosli dole, vozac busa je kontao da ne mora da ceka jer je jebeno leeeenj. i onda sam morao da nosim torbu od 30 kila od palasa do kraja kneza... jipi ka jej... i to je jos bio lako resiv problem...

pokusajte da objasnite coveku koji ne zna rec engleskog kad dolazi limuzina po njega i gde, i onda se ispostavi da sam dobio pogresne informacije, pa mu objasnjavati kako treba da ceka jos sat vremena na limuzinu. igramo se gluvih telefona jipi ka jej...

i plus na sve to radim 13 sati dnevno, nemam has, poludecu :(

sa pozitivne strane: dobijam lepe pare, i muvam razne ribe koje su na praksi

sa negativne strane: ako ih smuvam verovatno cu zavrsiti u zatvoru zbog pedofilije :(

Edited by Joe Kerr

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...