badnick Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 sve mi diraj,al micu i gurmansku u daffu ne pipaj! salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 u tom dafu jedino vrede prilozi i nista vise mada sad vise ni sam ne mozes da stavljas tako da je po meni njesra :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Od danas i zvanivhno ZAMENIK DIREKTORA! Najebla sam! gratz! :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 ima odličnih jela, npr. filovana vešalica i filovano belo, gurmanska, ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 ne znam meni uvek draze da odem u mesaru jeftinije :D i nema guzve :D i oni mi tamo rostiljaju :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 JEL BIO KO NA MUSE JEBOTE? Video sam cak i Bajagu tamo, nemoguce da su svi gledali kako da ustanu za posao u ikstrimu? :) Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 (edited) Neka ti pokusavas da budes simpatican i duhovit...samo napred! ;) @topic Posle kod prelamacha.....bogo....ima da zaglavim do kasno u noc... /edit A, da, Nikola, nisi objasnio zasto si imao tremu...si prco? Edited October 8, 2007 by AlexG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 not my cup of tea, al čujem da je bio odličan koncert. ako ti je trebala gajba da privedeš negde spominjanu matorku, trebalo je samo da se javiš. mada, spavao sam od 23h. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Eh šta su ti drugovi, nude gajbu za panjetr. S kim ja sprcah mladost svoju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Eh šta su ti drugovi, nude gajbu za panjetr. S kim ja sprcah mladost svoju. with imaginary friends? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 ustao, glavobolja, grrrrrr... al makar mi se skinuo Bruce Dickinson -Anthology Dvd Disc I mmm.... sacu da ga srezem, pa da zabodem i uzivam :) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Nastavnice, Ivan mi bushi balon! :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Čizro, jesi čuo da je Kusturica... pardon, da Blejz dolazi u Beograd, čit'o sam juče u novinama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 @ voodoo, ne diraj mi u blejza da ti ne izvadim oko da, cuo sam naravno, samo sto ja palim u petak u NS, posto ce biti org. prevoz sa drustvom... 'teo sam i u bg u subotu, alonda necu imati kesha ako bude nekog merchandise-a... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 trebao bi da posetis lekara zbog tih ucestalih glavobolja... cak i ako cirkas svaki dan, nije normalno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 IDENJE KOD LEKARA NIJE TROO Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 JEL BIO KO NA MUSE JEBOTE? Video sam cak i Bajagu tamo, nemoguce da su svi gledali kako da ustanu za posao u ikstrimu? :) o/ Bilo bas bas kul...jedino slabija poseta, al meni to odgovara nema guzvanja sa prljavim ekipicama . The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 with imaginary friends? tjira skroz razume vudua, konacno je vudu nashao svoju srodnu dushu na rur forumu 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Prvi dan na poslu danas gotov. OMG Stavili su me na Vistu naterali da koristim IE/Outlook/MSN LIVE i sve sto ima MS u sebi. Cak su i mis i tastatura bili MS. Ali tome nije kraj dobio sam jebenu kavu u jos jebenijoj MS solji!!!!! aaaaa ako ne skocim sutra kroz prozor nisam nista uradio :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 (edited) Prvi dan na poslu danas gotov. OMG Stavili su me na Vistu naterali da koristim IE/Outlook/MSN LIVE i sve sto ima MS u sebi. Cak su i mis i tastatura bili MS. Ali tome nije kraj dobio sam jebenu kavu u jos jebenijoj MS solji!!!!! aaaaa ako ne skocim sutra kroz prozor nisam nista uradio :P ma samo opusteno, pa ubi neprijatelja iznutra orr edit: kako do sad nisam izvalio ovu zezalicu za acronym? Edited October 8, 2007 by Junkie Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 raspao sam se..u shkoli od 8 do 4 :S moram malo da se iskuliram pa da radim matish.. vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Prvi dan na poslu danas gotov. OMG Stavili su me na Vistu naterali da koristim IE/Outlook/MSN LIVE i sve sto ima MS u sebi. Cak su i mis i tastatura bili MS. Ali tome nije kraj dobio sam jebenu kavu u jos jebenijoj MS solji!!!!! aaaaa ako ne skocim sutra kroz prozor nisam nista uradio :P to je to, prodao si se za pare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 statore, si siguran da nisi umro i zavrsio u linux fan boy verziji pakla? :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 auuuu koji masivni hejt ka statoru...znachi sad kad si prodao sebe samoga sto chovek vishe da ti kazhe statoil? ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts