Jump to content

Moka

AlexG

Recommended Posts

i u grinetu i kofi drimu imaju aparat za shlag, kako sad on tachno funkcionishe nije mi poznato. podrazumeva se da zbog potroshnje taj shlag ne stoji duzhe od 12h.

taj aparat dispensuje iz iste onakve buteljke, samo veće. sad, nećeš ostaviti da ti stoji 6 meseci u frižideru, al kapiram da jedno dve nedelje može sasvim ok da služi.

meni se chini da sam par puta chuo kako bruji shto mozhda znachi da se neshto deshava unutar tog aparata (makar meshanje), a isto tako sam video da za vreme radnog vremena ga dopunjuju shto mi govori da je potroshnja velika. isto tako nikad nisam primetio razliku u kvalietu.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

i onda sam ja buržuj.

Ti i jesi buržuj! :D

Elem, aparat za filter kafu sam platio 2000 dinara (Laki ispravi me ako gresim), a aparat za espreso je onaj mali kucni koji sam dobio od tetke jer ona vise ne zna sta ce sa njim [:D]....a kapiram da i on kosta nesto oko 2000-3000 dinara...

Edited by AlexG

Niko nije rekao da placebo efekat nije efikasan. Chak shtavishe jako je efikasan.

Then again morash znati shta znachi placebo efekat da bi ti bilo jasno shta je hteo retji.

placebo efekat je efikasan ali ima svoje granice

placebo=kad na primer coveku koga boli glava das vitamin c i kazes mu da je to andol? i njega prodje glava jer misli da je uzeo andol. nemoj se kurciti toliko leba ti... veruj mi da nisi najpametniji u univerzumu

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

ne pijem kafu redovno.... mada volim moku iz grineta ali i to je ono svake prestupne (nekako po kvalitetu mi je uvek bilo Kuca chaja > kuca piva > greet/kofi drim/koffi haus itd).

Meni je interesantno posto ne pijem nista od tih sleep suspenzora cak ni kad treba da ostanem budan sto je chesto za vreme faksa.

Get smart or die dumb!

ja sam jednom pohaso tipa 4l koce i nekih 3-4 kafe (bog te pita zasto) i bogami, nema nikakvog placebo efekta, ima samo tr00 efekta:) znaci umoran si ko konj i spava ti se, ali nema sanse. cim legnes da kuntas skontas da ti je puls milion (izmerio sam cak, fasciniran tolikom brzinom, al sam zaboravio) i da ceo drhtis i treses se i da nema sanse za bilo kakav kunt.

Edited by Doolio

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

• 2 weeks later...