Wulfgar Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 NO U! ;D Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 Apsolutno se ne slazhem sa vulfijem, al' je zaista zabavno chitati ga :) keep up! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 Jao kako je krenula ova pricha bitje na kraju krvi. Outdoor PvP. :))))))))))))))) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 Jao kako je krenula ova pricha bitje na kraju krvi. Outdoor PvP. :))))))))))))))) Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 [:D] a muz garant vreba iz ove zajke i hasa cevape Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 [:D] a muz garant vreba iz ove zajke i hasa cevape pa i treba da se krije ne samo od kamere nego i od sveta jer to sto je on je najveca sramota za svakog pravog muskarca... ustvari prica je sasvim dugacija ( neznam da li je to topic starter planirao ili ne ali ovo je pravo kukavicije jaje ) tj. kako zene/devojke mogu da pokazu 'muskarcinama' ne samo da su ravnopravne nego... posledica: muz terao zenu da ide gola po gradu uzrok: varala ga sa drugim muskarcima povod: zena potrazila pomoc od drugih muskaraca (obzirom da joj je muz impotentni smoklja koji je nesposoban da obavlja bracne duznosti ) umesto da se retardirani narkoman krije jer je sramota za coveka i za muskarca jer kako ce neka druga da ga pogleda kad je pozanata stvar u celom gradu da je impotentni shmoklja ovde se slavi kao 'prava junacina' od nekih pripadnika foruma pitam se samo koliko su korpi od devojaka "popili" najvatreniji branitelji impotentnog retarda mogu samo da pretpostavim da vec imaju "korparske" radnje jer toliko "korpica" nemoze da stane u normalan stan zato 'muskarcine' sho bi terali svoje zene gole po gradu kad potraze pomoc u komsiluku bolje nauite malo latinski: Bonus penis pax in domus. ps medolinka 10 points Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 nadji mi jednu osobu koja je rekla da je gari prava junachina? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 (edited) @ Muerte: e ako je takav, i treba da ga vara! ja je ne bih ni osudio za to. fizioloska potreba, pobogu, ona je mlada zena. edit. @lag: pa mislio je na sve one koji krive zenu za ovo. 1. mesto wulftard Edited September 16, 2007 by a new display name Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 niko ne krivi zhenu retardi, samo govorimo da nije andjelchic ni ona verovatno i prevara spada u nemoralne akcije koliko se ja secam Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 (edited) i prevara spada u nemoralne akcije koliko se ja secam prevara je posledica uzrok je neispunjavanje bracnih obaveza od strane "impotenka" i trebao bi da bude kaznjen jer je napravio isfrustriranu i nezadovoljnu suprugu koja je da bi spasila zdravlje potrazila pomoc jos je Vuk Stefanovic Karadzic u svojoj knjizi narodnih umotvorina 'rekao': "Sve je dobro kad se dobro svrshi" Edited September 16, 2007 by Muerte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 a to shto ju je naterao napolje je posledica prevare to shto je on bio shupak nju nikako ne opravdava da bude shupak. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 pa ni njega sto je ona bila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 boolean :( Ovaj Muerte je fantastican, letimicno je pregledao postove bez da razmisli.Niko ovde ne dize lika u zvezde niti ga brani, deo odmah poput lanselota staje u odbranu ribe jer JESTE strasno to sto joj se dogodilo, deo ipak gleda i drugu stranu medalje i trazi vise jebenih informacija pre nego sto proceni situaciju.I sad su oni kreteni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 ahahahaha ja ne verujem!!!! AAAAAAAA pa sta god da je uradila, STA JEBENO GOD, nema opravdanja za to sto je on uradio! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 vi i dalje raspravljate na osnovu nikakvih informacija, malog teksta u kuriru i namontirane slike. i to o nechemu tako komplikovanom kao shto je odnos supruzhnika. bolje da se drzhite generalne priche o zlostavljanju u porodici, fizichkom i psihichkom, traumama i sl. sa jedne i sa druge strane ;) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 @lag: pa mislio je na sve one koji krive zenu za ovo. 1. mesto wulftard ... umesto da se retardirani narkoman krije jer je sramota za coveka i za muskarca jer kako ce neka druga da ga pogleda kad je pozanata stvar u celom gradu da je impotentni shmoklja ... Aj' sad vas dva paladina pogled na moj prvi post, gde jasno bacam krivicu prvo na lika, na ribu, ponovo na lika i zatim /spit na oboje. Tako da - o chemu jebeno prichate? Redding is teh hard? Ovaj Muerte je fantastican, letimicno je pregledao postove bez da razmisli.Niko ovde ne dize lika u zvezde niti ga brani, deo odmah poput lanselota staje u odbranu ribe jer JESTE strasno to sto joj se dogodilo, deo ipak gleda i drugu stranu medalje i trazi vise jebenih informacija pre nego sto proceni situaciju.I sad su oni kreteni. qft Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 za neupucene.... kao shto nasha zemlja zakazuje u mnogim stvarima, tako isto i priche 'sigurna kuca' socijalna sluzba i policija maltene nichemu ne sluze... znam dosta primera nasilja u porodici (ne samo muz-zena) i kad se zrtva obrati za pomoc, uglavnom su toliko efikasni da najcheshce samo pogorshaju stvar i daju nasilniku taman toliko vremena da otera zrtvu u grob dok oni ne preduzmu neshto. -broj sigurnih kuca se verovatno moze izbrojati na prste u srbiji pritom su napunjene do kraja (bilo na tv-u), a i tek od skoro su i nastale ovde -zvanje policije se zavrshava na tome, da ako uopshte i odreaguju (a kao shto ste milion puta videli i ne reaguju) dodje samo do opomene, ili eventualno ako privedu nasilnika (shto nije chest sluchaj) on se vraca kuci posle 48 ili koliko vec sati i moze svashta da napravi, a ovaj lik konkretno mislim da bi posle neke takve akcije (da nisu novine zabelezile i da ga je riba prijavila policiji) trebalo ochekivati da zenu tek onda totalno unakazi ili zakolje nju i dete -odlazenje kod socijalnog radnika podrazumeva najcheshce pisanje tuzbe koja ce se vuci na sudu narednih sto godina tako da ne serite sa tom prichom 'ma ribe to vole jer su mazohisti shto ga jednostavno nije shutnula napolje' Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 uvek moze da padne midnight slay.. da ga prikolje u pola noci.. jes da ce zaglavinjati zatvor, ali ce makar svet resiti jednog artarda... sve je u vaganju, i izboru Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted September 17, 2007 Author Report Share Posted September 17, 2007 what dz said. Znam neke zene koje njihovi muskarci tuku/su tukli, tesko se iz tog kruga moze izaci kada jednom udjes u isti.. Npr. prijateljicu moje mame cak i kad se razvela od njega posle nekoliko meseci bivsi muz ju je nasao na ulici i naplavio. Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 to je prava informacija da je podelis na forumu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 what dz said. Znam neke zene koje njihovi muskarci tuku/su tukli, tesko se iz tog kruga moze izaci kada jednom udjes u isti.. to je krivica samih zena. mislim realno ako zenu lik udari jednom, a onda mu posle toga oprosti... i zasluzuje to sto dobije. a ako je prebija redovno i ne moze da pobegne i sl, mislim zar je toliko tesko platiti par gorila da mu slome noge ili naci par narokmana koji bi za par grama pujda ubili rodjenu majku? Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 da a nije kriv mushkarac koji je bije ??? jebote, kakvo razmishljanje, i chudo sto se toliko zena ovde ponasha kao pre 300 godina kada mushkarci nisu na nista vishem nivou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 (edited) Jeste gadno, ali realno nije moja stvar. Da sam video, presao bih na drugu stranu ulice. Neka se biju. Edit: Cisto da pomenenem, ja moju ne bih tukao ili zlostavljao. Nije sportski. Stadioni su za takve radnje... Edited September 17, 2007 by overkind Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 da a nije kriv mushkarac koji je bije ??? jebote, kakvo razmishljanje, i chudo sto se toliko zena ovde ponasha kao pre 300 godina kada mushkarci nisu na nista vishem nivou muskarac koji tuce zene je govno od coveka i treba ga ubiti od batina. zena koju muz tuce ali ga ne napusti i jos uvek ga "voli" je budala. covek uvek ima izbor. Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts