Ramirez Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 klemente komentarishe uefa lansira istragu skolari pricha svoju prichu izveshtaj reportera :] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 super je sve to, ali to je GOAL.COM koji nema veze sa vezom.. nadji neki poznati medij koji je objavio da je skolari zabo dragutinovica? po meni se istorija ponavlja, iako sam realno hepi sto smo izvukli go iz ofsajda, ipak me nervira sto ce najverovatnije iz ovoga samo ostati eventualna kazna u francima za skolarija kome je dzep dovoljno pun da ce ga boleti kara.. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Evo vesti na uefa sajtu: http://www.uefa.com/uefa/keytopics/kind=51...sid=586135.html Inache sve,sve ali reci da goal.com nema veze sa vezom(kad je fudbal u pitanju) je tako ROFL ;) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Evo vesti na uefa sajtu: http://www.uefa.com/uefa/keytopics/kind=51...sid=586135.html Inache sve,sve ali reci da goal.com nema veze sa vezom(kad je fudbal u pitanju) je tako ROFL ;) care .. od vecih novinskih agencija... Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 (edited) BBC EuroSport Evo ti dve najbitnije,a da ne pominjem da ga je cela Portuglaska javnost osula paljbu po njemu zbog tog incidenta,ne shtedeci ga ni malo. Shto reche Laki,ne Hrvati se nisu tradicionalno pravili ludi,vec su otvoreno stali na stranu Ivice edit-typo Edited September 14, 2007 by Savkeeeeeee...e! Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Ja sam juce gledao, na BBC-u, skynews-u, reuters-u itd NIJE BILO NICEGA, citaj moje ostale postove... Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 Dobro, sad, portugalske medije treba uzeti sa rezervom jer su generalno nezadovoljni rezultatima, pa im je ovo jos prava prigoda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 mare brate, sto jos ovaj covek treba da linkuje da bi ti priznao lol Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 pejo ja sam gledao dan posle onog incidenta, kada REALNO nigde (osim na eurosportu) nije bilo nicega... nemam sta ja da priznam, super sto su sada svi pokrili taj incident, ali jednostavno tada mi je izgledalo kao da ce proci kao da se nije desilo Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 jeste, uefa je organizacija napravljena da bi kinjili srbe i kaznjavali ih! a kad neko drugi napravi prestup da ne urade nista, bas da bi se srbi srdili! a fudbal im je sporedna stvar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 bravo Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 skolari kaznjen sa 4 utakmice suspenzije i 12k jura dragutinovic sa 2 meseca suspenzija aka 2 utakmice. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 ochekivano... smradovi iz uefe. imam neki osetjaj da je bilo obrnuto, nasheg trenera bi u hag poslali :D Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 pa jebem im mater,2 meseca nek se teraju u kurac picka im materina Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 to su 2 meca... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicAlpha Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 100% ce skolari ko murinjo vokitokijem davati instrukcije pomocnom treneru tako da je njima isti kurac ali nas su zato obogaljili :( Quote Našikam se i pravim haos Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 to su 2 meca... igrom slucaja... stvarno su govna,nemam reci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 ^ bas to gejchine,popuse mi kurac Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 jeste, uefa je organizacija napravljena da bi kinjili srbe i kaznjavali ih! a kad neko drugi napravi prestup da ne urade nista, bas da bi se srbi srdili! a fudbal im je sporedna stvar nekad preterano lupetash, a kapiram da ni sam ne znash zasto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 karton sme da se dan posle zavrsetka utakmice ....nekih 10 min ja mislim .... realno da je matori krenuo da me udari pa ne znam ko bi mogao da me zaustavi .... Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 90% rura?Fizioterapeut?Ekonom u reprezentaciji ? :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 nekad preterano lupetash, a kapiram da ni sam ne znash zasto sledeci put cu staviti [ironija]tekst[/ironija] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 sledeci put cu staviti [ironija]tekst[/ironija] Ja mislim da ti je zbog te ironije i rekao da lupash Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 (edited) -pogresan topic- :) Edited September 22, 2007 by Hell Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts