Jump to content

PLAY! 15

Recommended Posts

Dosta je bilo plandovanja i odmaranja, neradnici jedni! Stigao je septembar, počele su škole, fakulteti, poslovi ... Mi svakako nismo odmarali tokom avgusta i meseci pre toga, pa vam zbog toga donosimo novi broj časopisa, a u njemu i ekskluzivan izveštaj sa Games Convention sajma u Lajpcigu. Tu je i priča sa ovogodišnjih World Cyber Games kvalifikacija, gde je i vaš omiljeni magazin imao sopstveni štand. Sve u svemu, pregršt novih informacija očekuje vas na stranicama petanestog po redu magazina PLAY!

Play15.jpg

5 Uvodnik

6 - 7 Sadržaj

8 - 10 TechWare

13 13th page

14 - 17 Flash! vesti

18 - 24 Event: Games Convention 2007

25 Event: Otvaranje prve “gameS” prodavnice

26 Event: World Cyber Games 2007

27 - 29 Preview: Tabula Rasa

30 - 31 Preview: Metal Gear Solid 4

33 - 34 Preview: Beowulf

36 Preview: Necrovision

39 - 40 Preview: Heavenly Sword

43 - 44 Preview: HMM V: Tribes From the East

45 Reviews

46 - 47 Review: Ankh 2: Heart of Osiris

48 - 49 Review: Gods: Lands of Infinity

52 Mobile: Company of Heroes

52 Mobile: Medal of Honor

53 Mobile: Sexy Babes: Wild Waterslides

53 Mobile: Playman Extreme Running

56 - 57 PSP: Crazy Taxi Fare Wars

59 - 60 Hardware: HP Fotoaparati M437 i M537

62 - 63 Hardware: Thermaltake Soprano Dx

64 Hardware: Thermaltake kuleri

66 - 67 Hardware: HP iPAQ 514: Voice messenger

68 Software: Flyakite OSX

Mali PDF: http://www.play-zine.com/download/PLAY!%2015%20mali.pdf

Veliki PDF: http://www.play-zine.com/download/PLAY!...15%20veliki.pdf

Super, da vidim dal' valja taj Gods.

Dobra je naslovna, mada bi cura iz TR bila mnogo bolje rešenje, osim ako nije u toku anti-riba-na-naslovnoj kampanja [:D]

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

simpa broj, pohvalan procenat likre, pleasurable as always ;o) mada vecina njegovih textova o stvarima o kojima nesto znam su mi nekako chudni...verovatno imam neki interni trip da bih ja saopstavao te iste informacije na drugaciji nachin...srecom takvih textova nema mnogo pa je sve ostalo mnogo ubavo

also, skinuh i mali i veliki da chekiram - prelom hommVtote je malo off...kapiram da je pozadina shotka u nekoj srednjoj boji pa je moralo da se ide sa belim slovima sa tamnim outlineom, ali to izgleda baash bash chudno, bolje imati one svetle "transparentne prozore" (koji sluzhe kao podloga vecini textova) pa na njih crna slova...ionako ta pozadina nije nesto bitna da se vidi...to je jedini text prelomljen na taj nachin svi ostali su ili bela ili crna slova sa odgovarajucom pozadinom...also kad se zumira preko 150% "problem" je manji, pogotovo u veliki.pdf verziji ali opet...mislim da je bolje ici sa tim textom kao i sa svim ostalim...

ah da, naslovna je superishka, meni se bash svidzha, ko da su kolektivne kritike sa "choose the best naslovnu" topica date artistu in charge na uvid =o)

Skinuh i pregledah!

Nije mi se bas svidela jednostavnost "flash" dela magazina, a ni ono posle o Visti valjda. To su i jedine (manje) zamerke.

Nisam dugo skidao play i moram reci da je dobrano napredovao. Jako lep, ali pre svega kvalitetan prelom. Pohvale i Wicklow Nurney marketinskoj agenciji za reklamu Tech Industry-ja! :)

Dakle Laki, imas dve opcije sada:

1. Digni kredit :) i kreni u stampu.

2. Okupi sponzore i kreni u stampu.

To je jedini logican sledeci korak. Ili to ili neki opasan marketing, pa onda da svi u Srbiji znaju za PLAY, koji bi ostao u svojoj besplatnoj, elektronskoj formi.

Naravno, najbolji tekst je onaj o HP fotoaparatima, vidi se da ga je neki zajeban baja pis'o.

edit: E da - minus za reklamu RUSHa. Nema nigde linka. Aj uzdravlje!

facebook.com/speed.rs

ah da, naslovna je superishka, meni se bash svidzha, ko da su kolektivne kritike sa "choose the best naslovnu" topica date artistu in charge na uvid =o)

Ono sto je interesantno, jeste da su se vama (osim u jednom do dva slucaja) na onom glasanju dopale naslovne koje smo napravili tako nesto smo uzimali upravo fajlove predvidjene za naslovne strane (sto naravno nije uvek moguce). Takav je slucaj bio i ovog puta, kada smo od distributera dobili i karakter, i pozadinu, i nase je bilo samo da ih uklopimo. To, uz moj genijalni osecaj za boje, doveo je do toga da imamo ovakvu naslovnu :)

@ dovla - Hvala za predloge, razmotricemo :)