Jump to content

vracaju li se devedesete

Recommended Posts

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Eh..."vesele" devedesete...Nikad jachi basket od onog koji se igrao u os Lazar Savatic u Zemunu, pod reflektorima...

A, njuske, okacene ovde, za koje sam mislio da samo u devedestim mogu da postoje i da ce sledeci put kad ugledaju svetlost dana moci da sluze kao neobnovljivi izvori energije, koji truju atmosferu, su opet tu...

Ali ne brinite, to su samo radosni izdanci ekonomske krize, moralne hipokrizije i mentaliteta gubitnika ( da ne kazemo kompleksa nize vrednosti). Oni su tu da obave prljave poslove, sto znaci da su prisutni kad god isti postoje. Da li je to benzin, droga, trgovina ljudima, oruzje, cigarete, alkohol ili mozda prodaja mladih sportista, nije ni bitno. Bitno je da postoji osnovna delatnost, "menadzer" koji sluzi kao posrednik izmedju politicko-ekonomskih mentora i "strucnih saradnika za drustvene nauke" (ciji su "konjicki" portreti ovde prikazani), rupe u sistemu kontrole (carina, policija) i povezanost sa inostransvom. Sve to daje jedan veliki, lep kolacic od koga su menadzeri goje, a saradnici (i onako imaju ogranicek rok upotrebe) mogu da prozive svojih nekoliko godina slave, dok ih novi, mladji, gluplji i brzi na kaziprstu ne "ukrste" na nisanu i tako im omoguce vecno uzivanje u metafizici....I onda krug pocinje opet - delatnost, mentor, menadzer, saradnik....

Zakljucak je, oni ce, kao i virusi, uvek biti sa nama, jer osnovna delatnost od koje se hrane ce uvek biti tu...samo je pitanje da li ce obim delatnosti biti veci ili manji, pa ce od toga zavisiti i njihov broj...

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

normal_criminale.JPG

lol.. sto ja ne sretnem negde ovo stvorenjce [:D]

da pokazem detetu sta je darkness and despair...

a @ :

Lujka_92_D_3.jpg

overite joj patofnice ^_^

pwnage!

@ topik :

i ovde po gradu isto ima krsh uskurchene dece, samo ono, pustis ih da setaju barbikice... dokle god te neko ne dira, sve je kul...

mada se ozbiljno nosim mislju da postanem avenger, ali i to je isto sranje, samo drugo pakovanje...

doduse, meni stvarno ne smeta da se spustim nisko for the greater good [:D]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

lol...Shto ne digne kredit i otvori benzinsku pumpu?

[roflmao]

kralju

ako se vrate 90te, znam barem jednog coveka koji ce se obradovati tome - Migsha. Napokon ce moci da slusha Tek je 12 sati a da ga ne bude blam

[roflmao] kako je dobar ovaj topik postao

a na slike umirem vec minutama

ahhha

a onu malu sa pistoljem bi jebo jako.

daj link :D

inace, meni je "krem" tog drustva izbacivaci po silnim klubovima i to tamo gde se slusa turbo. nebrojeni su slucajevi gde su ti izbacivaci izlomili likove, nekad i bez povoda. ispred kluba gde ako imas separe nema sanse da se ne nakace 3-4 klinke ~90 godiste su izbacivaci ubili boga u nekom decku, izuli ga, skinuli, ostao je go golcat, bez gaca... a poznati su i po gradu, furaju kola skinuta sa osigranja sa stranim tablama audi, bmwovi i sl... preko dana ko zna sta rade, a nocu su stoka nemilosrdna.

i da, taj klub se zove killy :D

ko ima para, a ne jebe, pravac tamo, nema greske

brate Dei sad ce svi misle da svi shabani dolaze iz Panceva :(((

Kad ih je toliko kod nas,KOLIKO IH ONDA IMA U BEOGRADU OMG

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Nebi da te mracim ali ovo je takva glupost i nelogicno opravdanje necijih postupaka da me zivo zanima gde ti zivis i koliko si ziv.

Ne znam sta ti je ne logicno, kada klinci koji nemaju svi zajedno 20 maraka izvale da se kesh najlakshe zaradjuje prodavanjem gudre i otimanjem ??

Mislish da ce da se ugledaju na Noleta ? za to treba cimanja ovo je najbrzi put , nemastina a gledash oko sebe opasne momke sa mercovima i kuchke oko njih , i pitash se kao vrlo mlad zasto ne bi i ja ovako jednog dana ?

Shvati sine svi hoce sve i odma to je glavni problem dosta im je cekanja da ih odvedu u demokratsku evropu gde pare rastu na drvecu.

Edited by djuser

Gotta learn the rules

so i can break dem properly!

Nisam "sin" vec sam "pekar".

I nelogicno mi jer i u moje vreme su bili likovi u merdzama i sa atomic ribama pod ruku i ja nisam imao pisljiv dinar na moje ime pa nisam otimao i valjao sta mi padne pod ruku. A nije da nije bilo prilika i za te delatnosti. Ono o cemu ti pricas i krivis nedostatak para je u stvari nedostatak osnovnog vaspitanja.

@klinke sa utokama

Samo najtamniji coskovi moga uma znaju sta bi im radio. Uperis oruzje u mene i jos si upisulja ?

@likovi sa cvikama, kapuljacama i utokama, zlatnim nakitom i mrkim pogledom

Garantujem da su sise nevidjene, tolike da bi se uplasile dakia sa onom sekirom sto se slikao

@ klempav kreten iz sela sto imitira Bonapartu sa sestrom od tekte pored sebe

Uzas, nacisti su pogresili, jebes jevreje ubijaj sabane sa sela

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Jel to onaj tamo blizu Auto komande, kod Roaminga u Kumodraskoj (valjda se tako zove i taj deo)? :)) Ako je taj, zivo me interesuje jel neko kupuje taj benzin, a i kako to da ga neka inspekcija ne zeza, mislim da pola bgd-a zna da on prodaje benzin :)

O da, moj tjale uvek sipa kod njega kada kupuje za kesh. Kaze, extra benzin lik ima...

Jok, bre ovde kod mene na Ceraku.Lol to znaci da ih ima bar dvojica u Bg-u. Ovog mog debelog niko ne cima, svi ga znaju, a neki cak i kupuju taj "benzin" :D

Jablanichka, kod Bitoljske tamo??

Zashto znam gde likovi valjaju benzin...?

Nego, ja nisam video da su ta vremena proshla (iako se recimo `92-`94 i ne secam bash najbolje), shabana uvek ima i uvek ce biti ovakvih likova, vishe ili manje. Njihov izbor isto kao shto je izbor retardiranih klinkica da se loze na njih da bi se vozile u BMW-u. Realno, ne znam ni kome drugom trebaju. Opamete se (mozda) negde u 25-oj i skapiraju da je kroz njih proshlo X kilometara kur*a, i da ih vishe niko nece, jer ima novih retardiranih klinkica... Ne smetaju mi ni ti likovi ni te ribe... seva mi bash paja.

Nisam "sin" vec sam "pekar".

I nelogicno mi jer i u moje vreme su bili likovi u merdzama i sa atomic ribama pod ruku i ja nisam imao pisljiv dinar na moje ime pa nisam otimao i valjao sta mi padne pod ruku. A nije da nije bilo prilika i za te delatnosti. Ono o cemu ti pricas i krivis nedostatak para je u stvari nedostatak osnovnog vaspitanja.

A zato si ti ustao tako rano.

Ne znam sta bih ti rekao osim da si u manjini.

Gotta learn the rules

so i can break dem properly!

nema više dizelaša već su ih sada zamenili likovi bez mozga a muda do poda.Klinci pokušavaju ranije da sazru i kurče se da bi bili neko u očima starijih likova.Najgore od svega je to što je klinčurija izgubila svo poštovanje prema starijima, nekada je bilo skroz drugačije.Kada sam bio klinac i ako nama petorici osmak kaže da mu damo loptu da se igra ti mu jednostavno daš bez dalje priče.Danas bi te klinac oterao u pičku materinu.

Ma zezas me? Ladno neko sipa tu? :)

A koja je cena benzina kod njega? Jel ono, trzisna, ili kao jeftiniji je?

Iznenadio bi se da znash koliko ljudi tu sipa benzin. Nije ni on lik mutav da tu stoji po ceo dan a da ne zaradjuje dobro.

Ne znam tachno za cenu, ali kazu da je kod njega bash dobar benzin.

Iznenadio bi se da znash koliko ljudi tu sipa benzin. Nije ni on lik mutav da tu stoji po ceo dan a da ne zaradjuje dobro.

Ne znam tachno za cenu, ali kazu da je kod njega bash dobar benzin.

Da ga 'besh ako bas ne probam jednom prilikom. Kod mene na korsi se to lako oseti jerbo je slab motor pa se promena benzina bas primeti dobrano. Zato i ne sipam vise na jugopetrolu. A bilo bi mi cudno ako isto kosta kao ovi "obicni" sa pumpe, jer bi me onda bas zacudilo da mu dobro ide.