dULEYM4N Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 (edited) Fudbaler Sevilje Antonio Puerta preminuo je u utorak, tri dana pošto se onesvestio na utakmici španske lige, javila je agencija Rojters, pozivajući se na izveštaje španskih medija. Lekari bolnice u Sevilji, gde je bio smešten od subote uveče, saopštili su da je njegovo stanje bilo kritično od trenutka prijema, zbog posledica nedovoljnog protoka kiseonika ka mozgu i zbog oštećenja organa usled dužeg prestanka rada srca. 22-godišnji fudbaler onesvestio se dok je trčao ka svom golu u 35. minutu meča Sevilje sa Hetafeom, u subotu, u prvom kolu Primere. Saigrači su mu pritrčali, kao i medicinsko osoblje, kako bi sprečili da se uguši jezikom. On se tada osvestio i na nogama napustio teren, ali se u svalčionici ponovo onesvestio. Prevežen je u bolnicu. Evropska fudbalska federacija odobrila je da Sevilja odloži naredne utakmice, današnja sa grčkim AEK-om u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, kao i meč španskog prvenstva koji je ovaj klub trebalo da odigra u ponedeljak sa Osasunom. Utakmica sa AEK-om odigraće se u ponedeljak 3. septembra. c/p b92 Edited August 28, 2007 by dMan Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Inace na putu od stadiona do bolnice je imao jos 3 srcana udara... RIP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 strasno, saznao sam posle tekme i jos vise se izbedacio ... rip !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Inace na putu od stadiona do bolnice je imao jos 3 srcana udara... RIP kolko sam ja saznao, a keva mi je neshto objasnjavala jer je doktor, nije mogao da ima 3 srcana udara (infarkta) za redom, jer bi umro posle 2, vec je imao 3 prestanka rada srca. Sad moguce da sam ja to pogresno razumeo, pa neka me kole ispravi.. Svejedno, tuga velika, mlad igrac, koji je trebalo da postane cale ove godine. Chime sve kljukaju fudbalere, ko ce ga znati.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 rip:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 :((((((((( steta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 RIP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 (edited) eh,tuga:( Edited August 29, 2007 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 Danas sam citao u novinama da je trebalo da postane tjale za tipa mesec-dva. Strava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 RIP ;-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 RIP :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 nek pociva u miru Posmrtni staci tragično preminulog fudbalera španske Sevilje Antonija Puerte prebačeni su u sredu na stadion Ramon Sančes gde će mu poslednju poštu odati porodica, saigrači, prijatelji i navijači tog kluba. Ekipu Sevilje koja se sinoć vratila iz Atine ne odigravši revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona zbog ove tragedije, predvodio je trener Huande Ramos, a među onima koji su došli da odaju poslednju poštu Puerti bio je i njegov nekadašnji saigrač Serhio Ramos, sada član madridskog Reala, ali i svi fudbaleri gradskog rivala Betisa na čelu sa predsednikom Manuelom Ruizom De Loperom. Antonio Puerta biće sahranjen u četvrtak, a oko stadiona se nalazi preko 10 hiljada navijača kluba za koji je nesrećni Puerta nastupao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 Jebeni bedak,kako mi je zao momka,strasno :(((( Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 tuga :((( RIP Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 http://www.marca.com/edicion/marca/futbol/...lo/1029914.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 rip, glupi dechache :< Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 Danas sam citao u novinama da je trebalo da postane tjale za tipa mesec-dva. Strava. Idi bre lucky nisi trebao ovo da napises...krehota majke mi ... Drogirao se ...sta je radio ??!?! Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 dechko je imao izuzetno retku srchanu anomaliju koja se jako teshko otkriva testovima, a koju su istrazhitelji otkrili autopsijom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Uzas...RIP :[ Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 http://www.marca.com/edicion/marca/futbol/...lo/1029914.html josh mi je tuzhine posle ovoga :( Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Pisalo je na eurosportu da ce mu uraditi testove da vide dal je bio dopingovan.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 danas je josh jedan fudbaler capnuo od srchke, treci u poslednjih pet dana, il je ovo veoma chudan splet okolnosti ili su im njihovi savesni lekari davali nesto blago netestirano...steta mlade dece koja unistavaju svoje telo na takav nachin rip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arctic.la.vita Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Posle onog klipa sa odavanja pocasti sam se bukvalno zaledio.Jezivo jbt :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 RIP a sto je najgore decku se i pre desavalo da mu pozli i da se onesvesti na treningu Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts