Jump to content

RUR CW

rev

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kita, upravo mi rikno sezam, imam beogrid al preko njega ne mogu kanter van interne mreze, govnari mrtvi... ako se povrati adsl dolazim

edit> ipak moze daq se konektuje sa grida na server i to fino ali sad je opet puno :/ i password je promenjen :|

Edited by Nemanja

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

lakiju porastao exp ;-0

Edited by Lee Jun Fan

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

ja sam igrao par sati cs u deusu danas, pre cw-a.... pa su mi malo pomeshani utisci. u stvari, neshto kapiram da sam na cw-u bio standardno uzhasan, dok sam na ovom "mechu" bio jako dobar za divno chudo (bolji mish neki bi rekli:D). problem je shto mesham setjanja na partije i koga sam ubijao i tako to.

da ne greshim dushu, wander mi je pokazao moga boga. a i laki je umeo da opravda svoj rezime protiv mene ;[

i btw... NISAM vam prodao taktiku na nuke-u mozgovi :D

situacija je bila da je nama jedan bio afk (killy mislim) i ja krenuo na vas onako iz dosade/zezanja. reshio ivana koji je imao bombu i vi se odmah uspanichili. a realno, nit' je ivan trebao da ima bombu na toj poziciji, nit bi se vi izakcijali da me kolektivno omrachite da sam ga ubio dok nije imao bombu :]

auuu pa niste normalno stvarno...

mendzi objasnio si...

veceras jel ce bidne cw ?

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...