dzontra.volta Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 po cemu se klasifikuju cevo i vrcepo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 lubenica je povrce. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 eto ti ga sad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 oba su votje sigurno. sada malo je celu tu prichu komplikovati jel postoji terminologija u biologiji i terminologija u kulinarstvu gde se iste povrtjke/votjke klasifikuju razlichito. klasifikacija se valjda u biologiji (ako se dobro setjam) zasniva na nekom mixu oko semenja tj. oko cvetanja/oplodnje i mestu/nachinu rasta. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 wiki quote Postoje mnoge zablude da je lubenica voće, jer se koristi najčešće kao poslastica i veoma je slatka. Jednostavno pravilo koje govori da se radi o povrću je to što se radi o plodu jednogodišnje biljke, što je pravilo povrća. Svi plodovi koji se koriste kao hrana i koji se moraju saditi svake godine su povrće. Voće je plod višegodišnjih biljaka, koje se ne mora saditi svake godine. To je elementarna razlika između voća i povrća, uz činjenicu da je lubenica samo jedna vrsta tikve koja je u svakom slučaju povrće. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 (edited) ^ Nisi trebao odmah otici, bukvalno posle 15 minuta se rascistila guzva i bilo je ok, picio haus neki i onda slomili usne boje vina in d mix pogledaj pm... edit: sjebali me urgh i maud ;) Edited September 16, 2007 by Longleyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 sedim sama kod kuce. kako lud provod. NOT For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 Uh kako lepo proveden dan! Setnja po gradu, kafica, sunce......milina! Trudim se da me ne smori sto je sutra pocetak jos jedne dosadne radne nedelje....neki put pozelim da me strefi temperatura ili tako nesto i da ujutro ne mogu da ustanem iz kreveta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 auh kako je sinoc losha tekila bila... a i tuborg kao neka chorbica... pfuj tek sam sada posle 2 sata basketa doshao sebi, u glavi... utrnuli mi prsti na nogama, ruke mi drhte, al nedam se ja tu je chaj, ne znam da li da sipnem malo ruma Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 shto nisi pio jelen, bio je ko zmiche:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 zato sto ti tuborg ostavlja prostor da meshash....Jelen mozesh da pijesh samo sam, a to dosadi nekima. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 Molim vas prichajte josh sve detalje o vashim zivotima i tacno sta ste radili, jako me zanimaju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 Uh kako lepo proveden dan! Setnja po gradu, kafica, sunce......milina! Trudim se da me ne smori sto je sutra pocetak jos jedne dosadne radne nedelje....neki put pozelim da me strefi temperatura ili tako nesto i da ujutro ne mogu da ustanem iz kreveta... isto, ponedeljak upucava za sve pare 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 kupio sam ratluk sa orasima, sve pojeo kao svinja. ko je pobedio u zvezdama gradnda? Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 Onaj mali što peva Zdravka Čolića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 kupio sam ratluk sa orasima, sve pojeo kao svinja. ahahahah dzhoni je reshio da podeli sa drugarima da ide nocas u stetu i naravno da je sav divlji kad prione na posao =o))) chuvajte se dame! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 Svaki put kada kupim koka kolu da bih pregurao radnu noc je kao "E 'de si, dobri stari prijatelju"... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 Svaki put kada kupim koka kolu da bih pregurao radnu noc je kao "E 'de si, dobri stari prijatelju"... samo zameni koka kolu s jacobs capucinom s cokoladom i to je taj feeling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 sutra mi pocinju predavanja dok na normalnim fakultetima pocinju tek za mesec dana, koje govno Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 samo zameni koka kolu s jacobs capucinom s cokoladom i to je taj feeling jel ti izlaze leptirici iz bulje kada prdnesh posle ovako emo napitka? koji si fenser... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 : )) ne bas, od povrca nazalost jedem samo kupus, kukuruz, rotkvice i zelenu salatu..eventualno jos 1,2 stvari, al to kad uspem da se nateram.. shto tje retji, ne jedesh povrtje :[ ovo shto si nabrojala imash samo par meseci godishnje, a povrtje treba jesti svaki dan bre!!! :D Molim vas prichajte josh sve detalje o vashim zivotima i tacno sta ste radili, jako me zanimaju! e pa ovako, sedim za kompom i mislim se shta sutra da radim ce dan posle gym-a. jedna opcija je da omrachim drugaricu pred ispit, poshto mi je ionako muka od njene priche "uchim po ceo dan" :p druga je da odem od grada sa drugarima iz gimnazije. gistro da se isprichamo jer se vidjamo na par meseci, i da smislimo neki poklon za rodjendan jednom od njih. tretja je da se vidim sa sestrinim drugaricama sa kojima se isto vidjam na par meseci, pa bi isto pala smarachka pricha "shta ima novo", osim ako se ne dogovorimo da izadjemo uveche shto mi je kul... ali i one imaju shkolu pa smaraju sa blejom na po 2-3 sata. chetvrta bi bila... da instaliram dib2 i pikam sa dva drugara iz kraja. peta da banem bratu u redakciju. shesta da zabodem neke serije na dvd-ovima i gledam iste ceo dan. sedma, da uletim u firmu i pitam shta se koji moj deshava, poshto me nisu zvali na shljaku 2 nedelje vetj. itd itd itd... JESI SRETJAN COKO? ^.^ jel ti izlaze leptirici iz bulje kada prdnesh posle ovako emo napitka? koji si fenser... hihi, ko mu kazhe :* Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 hahahahaaaaaaaaaaa ruuuuuuuuuuuuuuuuusijaaaaaaaaaaaa :)))))))))) smrdljivi cigani shpanci se smorili kao gljive wooohooooooooooo kakav basket bogtemazo Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 celodnevna shljaka, ali se isplatilo ... i vece je ^ brate! :D sutra kretjem sa trchanjem, nadam se samo da cu ispostovati sebe.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 (edited) @igi odlican avatar! ;) danas je trebalo da se nadjem s nekim u 12 u gradu, a probudio me je zvuk telefona u 12 i 10. like omg, kako sam uspela da se toliko uspavam.. :( zato sutra ustajem u pola 9 da citam tvrdicu od molijera. Edited September 16, 2007 by medolinka For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 @igi odlican avatar! ;) :* It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts